Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לוי יצחק - בתשלום או בחינם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

תמיד הכרתי את מחירון לוי יצחק הרגיל שבתשלום:

http://www.winwin.co.il/Cars/Mehiron/Lobby/Page.aspx

ולאחרונה התגלה אליי גם מחירון לוי יצחק בחינם:

http://www.mehiron-rehev.co.il/

האם זה באמת מחירון מבית לוי יצחק שתואם אחד לאחד למחירון שבתשלום? אם כן אז מה ההגיון לעשות אחד חינם ואחד בתשלום? ואם לא,אז מה פשר הדבר?

V5

פורסם

מוזר מאוד.

המחירון אכן זהה אחד לאחד.

יש בידי כרגע את המחירון של לוי יצחק ביד כי אמי עובדת בחברת ביטוח ובקשתי ממנה שתביא לי.

המחירים הם בדיוק אותם מחירים. מניאקים, עושים עלינו קופה מהשיחות טלפון האלו.

תודה רבה חבר!

Twincharger Stratified Injection

פורסם

גררר קשה לבצע חיפוש ידני מאחר ויש פרסומת של גוגל מצד שמאל אשר מסתירה את כפתור החיפוש.

יש פיתרון חברים?

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם
גררר קשה לבצע חיפוש ידני מאחר ויש פרסומת של גוגל מצד שמאל אשר מסתירה את כפתור החיפוש.

יש פיתרון חברים?

Firefox עם תוסף בשם addblock plus. עובד כמו קסם.

או שתשתמש ברזולוציית מסך גדולה יותר, ככה התמונה תתפרס על יותר שטח והפרסומת לא תפריע.

פורסם

כן, כנס לפי התמונות של היצרנים ומשם לפני תמונה של הדגם, לאחר מכן תוצג רשימה של כל השנים והתתי דגמים.

בהצלחה.

חינם לא חינם, הוא עדיין מתמכר את הקליאו ספורט MK1 בציר 2001 ב30 אלף ש"ח ואילו את הפג'ו GTI 2001, שנופלת מהקליאו בכל פרמטר אפשרי, הוא מתמכר ב41 אלף ש"ח!

קבינימט, עם טמטום כזה הוא צריך להיות פוליטיקאי.

לפחות יד 2 עושים קצת חסד ונותנים מחירון הגיוני יותר של 40 אלף ש"ח.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

תודה רבה!

מועבר לכל רשימת התפוצה שלי במייל. אנא עשו גם אתם כך.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מגניב.

כמה כסף בזבזתי על לוי יצחק.

אני מקווה שהוא יחזיק זמן ברשת

TWIN TURBO V6 3800CC-480 HP 6400RPM -0-100 3.5 SEC-TOP SPEED 320 KPH

6-SPEED DUAL CLUCH AUTOMATIC WITH MANUAL CONTROL

פורסם

חיפשתי לפני כמה ימים את הדגם שלנו במחירון הזה - סוזוקי בלנו 1998 גיר רגיל (סדאן ולא סטיישן) והוא לא קיים. במחירון בתשלום בזמנו כן מצאנו אותו. אני מניחה שהמחיר של הרכב שלנו הוא מחיר הדגם עם תיבה אוטומטית -5% על הגיר הידני (אפשר לחשוב איזה פגם זה:-))...אבל זה רק ניחוש שלי ממה שראיתי שהוא עושה עם דגמים אחרים.

פורסם

חינם לא חינם, הוא עדיין מתמכר את הקליאו ספורט MK1 בציר 2001 ב30 אלף ש"ח ואילו את הפג'ו GTI 2001, שנופלת מהקליאו בכל פרמטר אפשרי, הוא מתמכר ב41 אלף ש"ח!

אתה חושב שזה מקומם?

תעיף מבט במחירון של מכונית הספורט היוקרתית טויוטא יאריס באותו שנתון - רמז דק - הוא גבוהה ב5000 ש"ח! (כן כן , לדגם הזול והפשוט) מה206GTI ובמעל 50% מקליאו ספורט מאותו שנתון!

הרכב כ"כ יוקרתי שהוא עולה יותר מגולף 2000 מאובזרת באותו שנתון!

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

חברים יקרים,

למי שלא יודע, שני המחירונים ממש לא זהים.

ליד2 יש מחירון שכרגע נקבע לפי המחירים שמציעים הגולשים באתר וכידוע, הגולשים חיים בללה לנד. אז מה אם הם רוצים 50,000 על רכב ששווה 30,000 ? שירצו.

למי מכם שיש טיפת היגיון, יכול להבין שזה מגוחך לבסס את המחירון שלך על דרישות המוכרים.

בקיצור, כל הקונים שבנינו, תסתמכו על לוי יצחק ותקבלו מחירים ריאלים עבור הרכב.

פורסם
חברים יקרים,

ליד2 יש מחירון שכרגע נקבע לפי המחירים שמציעים הגולשים באתר וכידוע, הגולשים חיים בללה לנד. אז מה אם הם רוצים 50,000 על רכב ששווה 30,000 ? שירצו.

למי מכם שיש טיפת היגיון, יכול להבין שזה מגוחך לבסס את המחירון שלך על דרישות המוכרים.

שלום עינת, את מוכנה לספר לנו מדוע נרשמת לפורום אחרי פרסום השרשור הזה ומייד הגבת בו?

האם נרשמת בשביל השרשור הזה? מה הקשר שלך למחירון לוי יצחק?

פורסם
חברים יקרים,

המחירון של לוי יצחק זה מחירון של קונים.

של יד 2 זה מחירון של מוכרים.

בכל מקרה ניראה שהתגובה הזאת ממשתמש שנרשם דקה לפני לא מקרית

• תוכן חדש...