Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"תנו לנו 400 מצלמות מהירות"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה לעזאזל אתה רוצה מהשוטרים המסכנים?

נראה לך השוטר בניידת החליט על 400 מצלמות חדשות?

אלו החלטות ממשלה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מסכנים לא הייתי אומר עליהם.אבל מה שכן ,אני בטוח כאשר הם שמעו את ההודעה הזאת תגובתם הייתה: ":evil: / :lol:"

פורסם
להכניס לקופת המדינה זה לא "רק כדי..."

זאת משימה חשובה, וככל שיימצאו יותר דרכים לקחת יותר מהמזלזלים בחוק ולהקל בכך את הנטל על הנורמטיביים -ייבורכו.

אל תשחק אותה יפה נפש, המדינה הזו לא מקלה על אף אחד.

מי שאוכל לבד, אוכל יותר.

פורסם

אתה באמת חשב שזה מעניין איזה שוטר אם יש 20, 200 או 2000 מצלמות בארץ?

פורסם
מנתוני הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה - המבוססים על נתוני המשטרה - עולה כי מהירות ניצבת רק במקום השמיני בטבלת הגורמים לתאונות: כ-6% מהתאונות נגרמות בגלל מהירות מופרזת. לפני מהירות מופרזת ניצבות עבירות אחרות: אי-ציות לרמזור אדום (16%), סטייה מנתיב (13%), אי-שמירת מרחק (11%), ואי-מתן זכות קדימה (8%).

נתון שהמהירות היא הגורם השמיני לפי מיטב הנתונים שלהם לתאונות הדרכים אבל עדיין הם ישקיעו ב400 מצלמות ובאמת מצפים שנאמין להם שזה לא בשביל רווח על חשבון הנהגים.

במקום להשקיע משאבים בדברים שבראש הרשימה הם מעדיפים לקנוס את הנהגים.

שודד בנקים בפוטנציה8)

פורסם

שוטר עובד על מכסת דוחות.

שוטר שתופס אנשים על מהירות בכביש ישר ושכל חטאם היה שבמקום 90 נסעו 111 קמש הוא לא שוטר, חד וחלק.

מדובר בפקידי מס במדים של שוטרים וכך גם ראוי להתייחס אליהם.

ושלא ימכרו לכם בובמייסיס.

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

כמה המכסה ? איך מחשבים לו את הפרמיה ?, לפי כמה % מסה"כ סכום דוחות ? איך המשטרה מצליחה לשמור על זה בסוד ? ומה עושים לא אם הוא לא מגיע אליה ? הורדה בדרגה ?

ואזהרות- הן גם נספרות לו בנורמה ?

עכשיו אני מבין למה השוטר אזולאי קיבל סמל רק ביציאה לפנסיה. (אתה במיקרה זה שהחליף אותו ?)

פורסם
שוטר עובד על מכסת דוחות.

מעולם, בכל ההיסטוריה של קארז פורום, לא נכתבה שטות יותר גדולה בבטחון עצמי כ"כ גדול!

פורסם

מדינה מטומטמת ניהיתה לנו

מעלים דלק ב 6 אחוז ( ולא מודיעים כדי שלא יחסכו ) כדי להוסיף כסף למדינה

2 ש"ח נוספים לסיגריות להוסיף כסף למדינה

מס על פירות וירקות להוסיף כסף למדינה

ועכשיו מתקינים לנו עוד 400 מצלמות למה ? להוסיף כסף למדינה

וכל זה רק כמה חודשים שביבי בתפקיד

מעניין מה עוד ימציאו לנו

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

התוכנית הזו צצה כל שנה

הפעם זה 400, בשנים קודמות דווקא דיברו על 300.

בינתיים אין תקציב אפילו ל-30.

בשמונה שנים שמדברים על התוכנית הזו לא עשו כלום.

אני לא הייתי נכנס ללחץ כל כך מהר.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

מכסת דוחות מישהו?

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3525228,00.html

נכון, אין תוכנית מסודרת למספר דוחות וזה מאוד תלוי בתחנה, קצין תורן, שוטר וכו'.

אבל האמינו לי מניסיון של אחד שמכיר את התחום דיי טוב (ואולי השוטרים בפורום יחלקו עלי) יש סוג של מכסת דוחות.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3732796,00.html

אחח מדינת ישראל רק כדי להכניס לקופת המדינה עוד כמה מיליונים אז היא תתחיל להציב מצלמות בכל חור

אישית כבר שמתי רפלקטורס למי שמכיר ממישהו שעד לא מזמן הציע לי ופשוט תענוג להיות בראש שקט :)

מה דעתכם על הכתבה ?

דעתי היא : שאשמח לקבל תמונה והסבר על הרפלקטור אפילו בהודעה פרטית . גם אני נוסע במהירויות "קצת מעל המותרות " גם ברכב וגם באופנוע . עדיף קנס של 250 ש"ח על זה , מאשר דוח גבוה בהרבה ונקודות שלא יורדות על מהירות .

בטח כולם ראו את הכתבה על הפורשה שעצרו ב200 קמ"ש ולא הצליחו לצלם מיספר של הרכב . אבל לא פירסמו מה שמו על המיספר שסינוור את המצלמות .

במכסחי המיתוסים ניסו כל מיני טכניקות לסנוור את המצלמות מהירות ולא הצליחו , מעניין מה ניתן לעשות בשביל להצליח ?

גלאי מיכמונות יש לי ברכב של קוברה , אבל הוא לא מגלה את כל המיכמונות מהירות , באופנוע יש בעיה לישמוע את הגלאי .

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

פורסם
שוטרים מתמקדים (כמו שלעתים מתלוננים כאן -"מחפשים") בכלי רכב מוחצנים ונהגים צעירים. לסבא והסבתא שלך בנסיעת שבת בבוקר לביקור נכדים בגולף 2004 לא ייבדקו את הלוחית.

לך בהונדה השחורה/איביזה צהובה עם הכנף על הבגאג' , אורות כחולים ואגזוז שמן ביום חמישי ב2300 ייבדקו שמן.

אהה, כי אם אני נוהג בכלי רכב "מוחצן" זה אומר שאני מועד לפורענות?

ואם סתם בא לי לנהוג על Z4 כי היא יפיפייה לטעמי?

פורסם
אם יש לך קוברה כדאי שתשתדרג לולנטיין 1.

מה המחיר והאים הוא מגלה גם מיכמונות חדשות ? הבנתי שהמצלמות שמתכננים לשים הם ביכלל עם פסים בכביש ולא על תדרים, האים הוא יגלה אותם ?

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

• תוכן חדש...