Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"תנו לנו 400 מצלמות מהירות"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תעשה לי טובה, אני ואני מאמין שגם אתה אנשים הגיוניים שמבינים מה זה 120 ומה זה 150. נסיעה על 90 בכביש 4 מעכבת את התנועה. אני התכוונתי מבחינת המצלמות. המשטרה בעצמה החליטה שמותר לנסוע 120 מעצם הצבת מצלמות שמכויילות לצלם רכבים שנוסעים מעל 120 קמ"ש. (ואל תדבר איתי על "סטייה". אם היו מציבים מצלמות ללא פילם מבחינת המשטרה אפשר גם לצלם מעל 50 קמ"ש)

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המשטרה החליטה שהיא רוצה לתפוס את אלה שאפשר לתת קנס גדול או אפילו שלילה.

מחר תהיה אולי החלטה אחרת, והמצלמות יכוונו ל110 קמ"ש.

אני רק אומר - כולנו ילדים גדולים, ומבינים שבמידה וניתפס, נשלם את הקנס.

ולא נבוא בטענות לתמרורים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אז אם את כל השאר היא לא רוצה לתפוס (גם ניידת עם ממל"ז לא תרדוף אחריך ב100 קמ"ש) מה הטעם בהגבלה?

ו"לבוא בטענות בתמרורים" זו לא הנק' שלך לפני כמה הודעות...

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

היי vladclar

תראה אולי באמת כי אני משם אני לא רגיל אבל בכל זאת

אני לא יגיד לך שהרבצתי מהירות מטורפת שם, סך הכל נסיעה רגילה כאילו אני על איילון או כביש בין עירוני אחר.

אם אתה מכיר את הכביש אתה יודע כמה שהוא בנוי היטב, וכמו שמשה אמר תמרור שכזה סתם מעכב את התנועה.

שמע אני לא בא לריב על זה, את הדוח שילמתי יום אחרי שקיבלתי אותו בלי תשלומים וכלום,

מה שעיצבן זה תשובות השוטרים שאמרתי להם שאיך יכול להיות שכביש כזה תמרור של 90 והם אמרו זה מה יש, תודה.

או עוד דבר שאני ראיתי זה ניראה לי באשדוד לכיוון היציאה מהעיר כביש ע-נ-ק-י פשוט ואתה יודע מה ההגבלה? 50

פשוט בדיחה...

פורסם

זו השיטה, להטיל גזירה שהציבור אינו יכול לעמוד בה ואז לאמר לציבור "חוק זה חוק, זה מה יש", עברייני מהירות אינם בהכרח בעלי ספורטיביות/צעירים, אלא רוב האוכלוסיה כיוון שהם לתומם משייטים ב110-120 בכביש מהיר ומרגישים עם זה טבעי ובטוח, אבל המחוקק שרוצה לשלח ידו בכיסיהם רוכב על זה, ומוכר להם תמונה במחיר של 750 ש"ח (הפיתוח עלול לקחת מעט יותר משעתיים).

פורסם

ילדים, בקטע זה ישנה סתירה, התוכלו למצוא אותה?

ראש אגף תנועה במשטרה הסביר לחברי הוועדה כי מהירות הנסיעה היא אחד הגורמים המשמעותיים ביותר לתאונות דרכים - וגורם בעל השפעה משמעותית במיוחד על חומרתן. ראוי לציין כי מנתוני הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה - המבוססים על נתוני המשטרה - עולה כי מהירות ניצבת רק במקום השמיני בטבלת הגורמים לתאונות: כ-6% מהתאונות נגרמות בגלל מהירות מופרזת. לפני מהירות מופרזת ניצבות עבירות אחרות: אי-ציות לרמזור אדום (16%), סטייה מנתיב (13%), אי-שמירת מרחק (11%), ואי-מתן זכות קדימה (8%).

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

לא המשכת לקרוא?

יש להם מחשב קומודור משנת 85, הם יכולים להכניס רק סיבה אחת לתאונה, עכשיו עם עומדים לעבור למחשבי 286 ואז יוכלו להכניס 2 ואולי אפילו 3 סיבות לתאונה

:brickwall:

פורסם

המשכתי לקרוא, אבל ההמשך נראה לי כל כל הזוי ותלוש מהמציאות שבחרתי לא להעלות אותו.

גם "מהירות מופרזת גורמת לסטיה מהנתיב" זה נתון מאוד מדוייק. לא דיבור בפלאפון, נהיגה בקלות ראש, ילדים קטנים ולא חגורים שמפרעים לנהגת, לא לא, מהירות מופרזת : \

נ.ב

גם אני יכול להיות שוטר תנועה! תראו איך הכל באשמת המהירות המופרזת!

אי ציות לרמזור אדום?

נסע במהירות מופרזת ולא הספיק לבלום.

אי-שמירת מרחק?

נסע במהירות מופרזת ולא חישב נכון את המרחק.

אי-מתן זכות קדימה?

נו בטח, איך יתן זכות קדימה כאשר הוא טס במהירות מופרזת ולא מספיק לעצור?

לדעתי למר אבי בן חמו כנראה יש איזו טראומה עם מהירות מופרזת.

בעיות במיטה?

נו בטח, מהירות מופרזת.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

זה מה שקרא לחפש את הגרוש מתחת לפנס:roll:

כי עדיין לא המציאו מצלמות לטיפול בנהגים שמדברים בפלפון,נוהגים בקלות ראש או לא חוגרים ילדים מאחור.

בשביל זה צריך להשקיע בכוח אדם ולהוציא הרבה שוטרים מהמשרדים לכבישים. לכן הרבה יותר פשוט להשקיע במצלמות.

התמורה מובטחת..

פורסם

כל העניין הזה של המצלמות באמת לא מפחיד או מעניין אותי כ"כ (אז בכבישים שיש מצלמות אסע ב 100 ,גם ככה אני לא טס בכבישים מרכזיים שבהם יוצבו המצלמות ולא ממש מבין מה בדיוק הפאן הגדול לנהוג ב 140-150 בכביש 1,2,4 שרוב הזמן עמוסים) מצד שני, בסוף הכתבה יש קטע שמעורר בי פלצות :shock: :

עוד נושא אליו התייחס באריכות הוא סוגיית בתי המשפט לתעבורה. לדבריו, המצב בבתי המשפט פוגע כיום קשות בעבודת המשטרה, מאחר והזרוע האוכפת נדרשת להוכיח בפני בתי המשפט את אמינותם של אמצעי האכיפה שהיא מפעילה. את דבריו חיזקה נציגת המחלקה המשפטית של אגף התנועה, שאמרה כי "מי שקובע היום מה נכון - הוא השופט. אנחנו נותנים בידיים של שופט (את ההחלטה), למרות שאין לו כלים להבין (סוגיות טכנולוגיות ומדעיות מורכבות מאוד)".

את הבעיה אמורה לפתור הצעת חוק ממשלתית, הקובעת "חזקת אמינות" לכל אמצעי האכיפה של המשטרה. במלים פשוטות: הממצאים שמפיקים אמצעי אכיפה שונים - כמו "ינשוף" לבדיקת שכרות או ממל"ז לבדיקת מהירות - יתקבלו כראייה אמינה בבית המשפט...."

אם זה יעבור באיזה צורה, אנחנו אבודים!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

היי בגירה

אני לפי דעתי אם אתה יודע שאתה צריך לפחד מכזה דבר עדיף לשלם פעם אחת למשבש וזהו לא ?

אחרי הכל סתם בחישוב מופרח קנס 750? עורך דין שיוציא אותך מזה משו כמו 1500-2000

עדיף למנוע את זה ופעם אחת לקנות משהו שיעזור לך.

פורסם

שני דברים:

1. בכתבה נכתב כי "בעיית רישום מונעת מבוחני התנועה של המשטרה מלמלא בדו"ח את כל הגורמים לתאונה" - יענו מערכת המחשוב שלהם כל כך מטומטמת שהם יכולים למלא רק סיבה אחת לכל תאונה. השאלה היא - כאשר המערכת ה"מתקדמת" (לשנת 1984, תרתי משמע) תכנס ב-2010, האם כל בוחני התנועה של המשטרה פתאום יתחילו להכניס "מהירות מופרזת" לכל תאונה - והופ, פתאום מהירות מופרזת תהיה אחראית ל-90% מהתאונות...

2. האמת? אין לי בעיה שיציבו מצלמות. אבל אך ורק אם הם מודיעים בשילוט ברור לפני המצלמה שבעוד כך וכך מטרים יש אכיפת מהירות אלקטרונית - כמו שנעשה במדינות אירופאיות. אחרת - כל מה שהבן-חמו הזה אמר בכתבה חסר ערך ("אני לא מחפש לעשות כסף מדוחות, אני מחפש למנוע תאונות")

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אתה יכול ליסוע בראש שקט עד שיתפוס אותך שוטר עם הרפלקטור ותחטוף רישום פלילי.

איזה כיף, נכון? תענוג!

הסיכוי ששוטר יתפוס אותו קטן מאוד לדעתי. הם לא תופסים אנשים שעוקפים על 140 בקו לבן, אז רפלקטור?

ובקשר לדיון

משטרת ישראל החליטה להוסיף לכבישים כ400 מצלמות מהירות, למה?

כדי להגדיל את קופת המדינה.

כל דבר מאשימים פה מהירות, מה עם הנהגים שמתפרעים, חותכים, לא נותנים זכויות קדימה,נצמדים, מדברים בפלאפון, מעשנים ונוהגים באותו זמן? אני נוהג כולה חצי שנה והספקתי לראות את כל אלה. אני מקווה מאוד שראיתי הכל.

נ.ב

הא כן שחכתי, כמובן איך אפשר שלא להזכיר "טמטום אנושי". דוגמה?

היום חזרתי עם חבר הביתה. איפה שאני גר יש כביש ראשי וכל הרחובות מתחברים אליו.

כשפסחנו על אחד מהרחובות פתאום איזה אחת יצאה עם הפלאפון על האוזן במהירות. למרות שהיא ראתה אותנו עוברים [היא הסתכלה לכיווננו] היא המשיכה לרדת. חבר שלי צפר לה והיא עושה לו כזה עם הידיים "מה קרה".

פורסם

רשות המיסים השלישית בפעולה.

שילמת מס הכנסה? נו אז יש מע"מ ויש גם מס מהירות.

נקרא לו מז"מ - מס *ון מהירות

ככה גם נ*יין את הנהגים.

שיהיה לשוטרים לתרופות

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

• תוכן חדש...