Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"תנו לנו 400 מצלמות מהירות"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה המחיר והאים הוא מגלה גם מיכמונות חדשות ? הבנתי שהמצלמות שמתכננים לשים הם ביכלל עם פסים בכביש ולא על תדרים, האים הוא יגלה אותם ?

כנראה שאתה קצת לא מעודכן, את המכמונות האלה ביטלו עקב בעיית תקציב.

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כן זה נידחה כבר מיספר שנים , ובכל זאת מה עלות הגלאי שרשמת , והאים יש לא אופציה למיכמונות עתידיות כמו בכתבה ?

הקוברה שלי קצת ישן ולא קולט מצלמות עמוד , הגלאי שצינת יתריע על מה שהקוברה לא מתריע ?

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

פורסם

למי שעדיין חושב שאין כזה דבר מכסת דוחות [נקודה מיותרת] אז הוא טועה ובגדול.

חבר שהוא במקרה שוטר (שח"ם שירות חובה משטרתי)[נקודה מיותרת] אמר שבתחנה שהוא משרת בה יש להם מכסת דוחות.

בערך 2 או 3 דוחות למשמרת בתחנה.

ואני כולה מאזור רמת הגולן.

לא יודע מה הולך באזור המרכז שמה זה בטח כפול או אפילו יותר.

פורסם

היתה לי את הזכות המפוקפקת לשמוע שיחה בין שוטר למוקד בה הודיע השוטר למוקד על מספר הדוחות וקיבל תשובה כדלהלן: "עשית את היומית שלך תתפנה מהמקום".

אני בטוח בוודאות גמורה שיש חיה כזו - מכסת דוחות

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

אין מה לעשות, משטרת התנועה מתנהלת כמו אגף "הכנסות" של משרד האוצר.

יש פתרון אחד להימנע מהתקלות אתם וזה הוולנטיין, אבל בלי קשר עדיף לנסוע כחוק, לפחות בתוך העיר ובאיזורים בהם מסכנים אחרים.

Non dimentico mai una faccia, ma nel vostro caso faro' un'eccezione

פורסם

היום חזרתי עם חבר הביתה. איפה שאני גר יש כביש ראשי וכל הרחובות מתחברים אליו.

כשפסחנו על אחד מהרחובות פתאום איזה אחת יצאה עם הפלאפון על האוזן במהירות. למרות שהיא ראתה אותנו עוברים [היא הסתכלה לכיווננו] היא המשיכה לרדת. חבר שלי צפר לה והיא עושה לו כזה עם הידיים "מה קרה".

לא הבנתי מה המקרה.

לגבי המכסות.

גם אם אין מכסות, סביר להניח שמפקד כלשהוא יודע שכשניידת יוצאת לעמוד במקום מסוייים, היא חוזרת בד"כ עם 20 דו"חות אחרי 8 שעות. סביר להניח שאם השוטר יחזור עם שניים, זה אומר שהוא הלך לאכול דונאטס או משהו כזה...

פורסם

כולנו חיים במדינת ישראל וכולנו נוהגים בכבישי ישראל , אני בנסיעה מנהלתית של 10 ק"מ רואה לפחות 10 עבריינים, אז אם מישהוא פה חושב ברצינות ש"חובה" של 2 דו"חות לניידת למשמרת של 8 שעות (ושוב, אין הנחיה גורפת כזאת, אולי זה הגדלת ראש של מנהל משמרת בשביל שהשוטרים לא "יתבטלו לו") זאת "מכסה" אז או שהוא לא מבין מהחיים שלו או שהוא מסטלבט על כולנו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מי שלא מבין זה אתה.

ישנה וקיימת מכסת דוחות שכן מדובר בהכנסות של משרד המשפטים.

אותן 10 עבירות שראית קשות יותר לתפיסה ומכניסות פחות.

ואני יוסיף עוד דבר, הן לא מצטלמות יפה או נשמעות יפה כמו מהירות.

אם נוח לך להאמין תאמין שאין מכסה ואני בשלי יאמין, יש מכסה ובא לציון גואל

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

בטח שיש מיכסה ואם גם לא ידעת אז על כל 4 פינקסי דוחות שמסיימים מקבלים סופ"ש באנטליה (הכל כלול) :shock:

פורסם
למי שעדיין חושב שאין כזה דבר מכסת דוחות [נקודה מיותרת] אז הוא טועה ובגדול.

חבר שהוא במקרה שוטר (שח"ם שירות חובה משטרתי)[נקודה מיותרת] אמר שבתחנה שהוא משרת בה יש להם מכסת דוחות.

בערך 2 או 3 דוחות למשמרת בתחנה.

ואני כולה מאזור רמת הגולן.

לא יודע מה הולך באזור המרכז שמה זה בטח כפול או אפילו יותר.

לפני כמה חדשים היתה כתבה על כך שהמשטרה ביקשה מצהל להעלות את רמת המועברים/ןת אליה לשירות כי הנוכחיים מהוים נטל יותר מעזרה. צהל סירב בטענה שלכ"א משובח יותר יש לו צרכים עדיפים על המשטרה.

אני לפעמים עומד ליד ילד/ה שחם ומתפלץ למשמע שיחתו עם אזרח בטלפון.

אותו חבר שלך ש"הבין " שיש מכסת דוחות - כמה הוציא בפסיכוטכני/דפ"ר ?

והא מפיץ את תבנותיו למעגלי גאונים מסביבו.

פורסם

haimy?

מה אתה רוצה בהודעה הזאתי.

מה הקשר בין מה שרשמתה למה שאנחנו מדברים בשירשור הזה?

רוב החיילים בצה"ל לא הולכים לשרת בצה"ל כי וואלה יש להם פסיכומטרי או לא יודע מה.

הם הולכים כי חייב לעשות את זה ולפחות 60 אחוז עושים את זה בלית ברירה.

במקרה החבר שהוא חייל יש לו ת"ש 7 והתחנה מטר מהבית שלו וצה"ל קצת הלך לקראתו ושלח אותו לשמה.

רוב השוטרים במדינת ישראל טומטומים וזה ידוע.

הרבה מהם לא יודעים לכתוב אפילו כמו שצריך.

אם אתה לא מאמין אתה צריך לשבת עם כמה

ולראות כמה שהשוטרים האלו פחות מביני עניין מכול בן אדם רגיל שתראה ברחוב.

לא כולם חצי מהם פשוט טומטומים כמו שאומרים.

פורסם

קרא את מה שכתבתי,אם צריך עוד פעמיים שלש, ותבין שאני יותר מלפעמים יושב עם שוטרים.

ואל תבקש ממני להשוות לרמת הכתיבה והבנת הנקרא של חלק גדול מהכותבים כאן. השוטרים הפשוטים ,אפילו אם נשתף בממוצע את החבר השחמניק, לוקחים בהליכה.

עכשיו אתה הבנת את זה ?

פורסם
haimy?

רוב השוטרים במדינת ישראל טומטומים וזה ידוע.

לא כולם חצי מהם פשוט טומטומים

אולי תחליט - רוב או חצי.

פתחת מכון סקרים?

מינה צמח כבר במתח.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...