Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"תנו לנו 400 מצלמות מהירות"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3732796,00.html

אחח מדינת ישראל רק כדי להכניס לקופת המדינה עוד כמה מיליונים אז היא תתחיל להציב מצלמות בכל חור

אישית כבר שמתי רפלקטורס למי שמכיר ממישהו שעד לא מזמן הציע לי ופשוט תענוג להיות בראש שקט :)

מה דעתכם על הכתבה ?

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אחח מדינת ישראל רק כדי להכניס לקופת המדינה עוד כמה מיליונים אז היא תתחיל להציב מצלמות בכל חור

אישית כבר שמתי רפלקטורס למי שמכיר ממישהו שעד לא מזמן הציע לי ופשוט תענוג להיות בראש שקט :)

מה דעתכם על הכתבה ?

אתה יכול ליסוע בראש שקט עד שיתפוס אותך שוטר עם הרפלקטור ותחטוף רישום פלילי.

איזה כיף, נכון? תענוג!

פורסם

תן לי לנחש אתה מאלה שחושב שכל דבר זה כלא היום נכון ?

כן, זהו כי לא מזמן הרעשתי באיזה בניין שהיה שלט אסור להרעיש בין 14-16, פתחו לי תיק, ישבתי תקופה קצרה בכלא,

יצאתי בקנס של חצי מיליון וזהו בעיקרון ניראה לי יצאתי בזול.

אחי באמת אבל באמת צא מהסרט, קודם כל העסק שלי זה ליד המשטרת תנועה והאוטו חונה עם התחת אליהם כל היום

לא רואים אותם ולא כלום

דבר שני זה הסתרת לוחית רישוי שהקנס עומד בו על 250-1000

ובוא ביחד נחשוב שהיום דוח זה בין 250-750 ומעלה

אז כן אני מעדיף להשאיר תרפלקטורס ועוד מעט אולי אני יחליף תרכב אז כבר דיברתי עם הבן אדם על האוטו הבא שישמור לי

על מנת שיהיה לי גם באוטו הבא רפלקטורס העיקר העיקר לא לתת למדינה הזאת שקל !!!

ו Blaz00r תבורך...

פורסם

אני לא מנסה להתווכח איתך.

אדם הישר בעיניו יעשה. אתה רוצה לעשות עבירות, תהנה.

רק תהיה גם מוכן לשאת בתוצאות.

הסתרת לוחית זיהוי אכן זה קנס של 250 ש"ח אבל אפשר גם להשחיל לך ככה בכיף גם הכשלת שוטר וזו כבר עבירה פלילית.

ויקירי, אני לא בסרט ולא חושב שכל דבר זה כלא.

במקרה אני יודע מה אני מדבר ואם קצת תנבור בעבר הקצר שלי בפורום תגלה משהו מאוד מעניין..

פורסם

אני גם לא בא להתווכח איתך פשוט רשמת את זה בגישה של האנשים שחוששים מכל דבר

שמע זה שיש לי את זה לא אומר לי לך תרביץ או שרוף אדומים בכלל לא

אבל לי הספיק פעם אחת שבכביש אוטוסטרדה שצריכים ליסוע 120 שמו מצלמה שמצלמת מ 110 קמ"ש

קיבלתי פלאש הקנס עמד על 750

ויותר מזה עוד התקשרתי למשטרת התנועה ולכולם להגיד להם שאיך לעזעזל בכביש כזה המהירות המותרת היא 90

אמרו לי זה מה יש ממש במילים האלה אמרתי אם ככה עונים לי אז תודה רבה אבל שקל הם לא יראו ממני יותר.

בכל מקרה שטויות שיהיה לך לילה טוב...

פורסם

מה דעתכם על הכתבה ?

להכניס לקופת המדינה זה לא "רק כדי..."

זאת משימה חשובה, וככל שיימצאו יותר דרכים לקחת יותר מהמזלזלים בחוק ולהקל בכך את הנטל על הנורמטיביים -ייבורכו.

פורסם

ילדון תוריד את הרפלקטור שלך כי בסופו של דבר שוטר יעצור אותך, הם אולי קצת טמבלים אבל לא כ"כ והם שמים לב לזה. עדיף לך לנהוג כבר בלי מספר.

ואם כבר אתה עובר עבירה פלילית אל תפרסם את זה בפורומים כאלו כי אני די בטוח שחברינו כחולי המדים ואדומי הצ'קלקות מסתובבים פה.

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

פורסם

שוטרים מתמקדים (כמו שלעתים מתלוננים כאן -"מחפשים") בכלי רכב מוחצנים ונהגים צעירים. לסבא והסבתא שלך בנסיעת שבת בבוקר לביקור נכדים בגולף 2004 לא ייבדקו את הלוחית.

לך בהונדה השחורה/איביזה צהובה עם הכנף על הבגאג' , אורות כחולים ואגזוז שמן ביום חמישי ב2300 ייבדקו שמן.

פורסם

אבל לי הספיק פעם אחת שבכביש אוטוסטרדה שצריכים ליסוע 120 שמו מצלמה שמצלמת מ 110 קמ"ש

קיבלתי פלאש הקנס עמד על 750

אתה יכול, בבקשה, לציין את מספר הכביש , כי אני לא מכיר כביש כזה בישראל.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לא זכור לי מספר כביש (אני מהצפון)

אבל מבאר שבע לקריית גת יש כביש ישר רציני כזה בקיצר המהירות המותרת שם היא 90

ושתבין זה כביש חדש ישר תשתית מעולה ממש כמו כביש 4 נידמה לי לכיוון תל אביב

ו fords אנשים גם מעלים סירטונים שהם על 200 בלשון המעטה אין פה מספר ולא כלום

ואני לא איזה ילד סביר להניח שאני מבוגר ממך בכמה שנים טובות ואני לא חושב שהם יבואו לבדוק תבימר שלי מחר או בפעם אחרת...

פורסם
העיקר העיקר לא לתת למדינה הזאת שקל !!!

אתה ממש ראוי להערצה .

אין לי ספק שאתה בוגר סיירת מובחרת .

אחח , איזו עתודה נפלאה :?

אה כן ואולי את הניק שלך תשנה ל ... ISREALI גאה .

פורסם

זה כביש 40, אני נוסע שם 3 פעמים בשבוע.

מי שמחליט על דעת עצמו, שבכביש ,עם הגבלת מהירות ל 90 קמ"ש, צריכים לנסוע 120 - משלם 750 ש"ח.

מה לא הוגן כאן?

אתה מהצפון, לכן כדאי שתדע שמשטרת תנועה בדרום עובדת חזק על עבירות מהירות.

עוד מקום הקלאסי להתפס בכביש הזה- השתלבות בין כביש 6 לכביש 40 (סיום חוצה ישראל לכיוון דרום) לפני בית קמה.

אחרי 300 מ' , כאשר המהירות המותרת מ 110 קמ"ש הופכת ל 90 -מבמקום באופן קבוע עומדת נייד עם ממל"ז ,

וכל מי שחושב שהוא ממשיך לנסוע בכביש 6, משלם על כך.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לדעתי מי שמחליט על דעת עצמו (קרי מציב השלט) שבכביש שאפשר ללא סיכון לנסוע על 120 צריך להציב הגבלה של 90 קמ"ש, צריך לשלם 750 שקל.

ממילא כולם נוסעים איך שהם רוצים.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

ממילא כולם נוסעים איך שהם רוצים.

זה היה משפט מפתח.

ואם תחליט שאין סיכון לנסוע גם 150 קמ"ש?

זה הופך את העניין לחוקי ואינך "זכאי" לקנס?

עד שלא הוחלט אחרת בעניין המהירות:

חוק זה חוק, אפילו אם MOSHO\ISREAL1\פלוני אלמוני חושבים אחרת.

• תוכן חדש...