Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיול לארצות הברית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6201 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני ועוד חבר מתכננים בקרוב לנסוע לטיול בארצות הברית,

אנחנו מתכננים לבלות שם תקופה של חודש-חודש וחצי.. חשבנו להתחיל בניו יורק ולבקר בלוס אנג'לס, לאס ווגאס וסן פנסיסקו.

התיכנון להשכיר רכב ברגע שניצא מניו יורק ולנסוע עם הרכב בין המדינות.

חשבתי לשמוע מאנשים שהיו קצת טיפים, על מקומות מומלצים, מדינות\ערים שכדאי לבקר, חוויות וכו'..

רצוי מקומות שאפשר לצאת, מסיבות, מקומות בילוי לצעירים וגם מקומות שפשוט כדאי לבקר ולטייל בהם.

תודה מראש,

נאור

פורסם

אני מתכנן טיול דומה, טיסה בסוף אוגוסט/תחילת ספטמבר וחזרה באמצע אוקטובר לקראת שנת הלימודים הבאה.

המסלול המתוכנן שלנו הוא לוס אנג'לס-סאן פרנסיסקו-שם כניסה מזרחה לנוואדה תוך ביקור בקארסון-סיטי ורינו, דרך הפארקים הלאומיים והקניונים הענקיים (לא המרכזי קניות) לווגאס, מווגאס לפיניקס משם לסאן-דייגו וחזרה לLA.

מLA טיסה למיאמי, ומשם עולים לNY דרך אורלנדו ועוד כמה תחנות בדרך - מNY הטיסה חזרה לארץ.

חוף מערבי (חלק ראשון) - חודש עד חודש ושבוע.

חוף מזרחי (מיאמי, אורלנדו, ניו-יורק והסביבה) - ~שבועיים.

לגבי מקומות בילוי - פשוט מחפשים באינטרנט את האוניברסיטה/קולג' המקומי, ושם כבר תמצא את המסיבות הנכונות ללכת אליהן ;)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

לא הלכה קפוט... יש את המופעים ואפשר ללכת "להמר" בcircus circus :twisted:

פורסם

נכון... אבל זאת לא סיבה לבטל טיול.

וגאס עדיין מדהימה - גם אם לא מהמרים.

(לפחות הוא לא יבזבז את כל ה5 אלף דולר שהוא הביא לקניות על טקסס-הולדם בבלאג'יו תוך כדי הצהרות "אני נכנס עם 500 כדי להחזיר את ה500 שהפסדתי מקודם.." (מבוסס על סיפור אמיתי)).

ד"א, לפי מה שאני זוכר, הבחור מעל גיל 21.

פורסם
אבל מה עם פוקר, בלאק ג'ק, רולטה, סלוטים?

אם באמת הוא מתחת ל-21, זה יהיה באמת חבל בשבילו.

אם לאטלנטיק סיטי שווה להגיע אפילו אם הימרתי רק ב-50 דולרים (פשוט לא עושה לי את זה הימורים), אז אני מאמין שגם לווגאס שווה להגיע רק כדי לספוג את האווירה במקום.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אין מה לדאוג שנינו מעל, בני 22\23

לגבי הקולג'\אוניברסיטה רעיון שלא חשבתי עליו, למרות שלפי מה שזכור לי הם בחופשה בתאריכים שאני יהיה שם, אבל שווה בדיקה.

Discover - ממיאמי לניו יורק אתם נוסעים ברכב? אם כן, כמה זמן נסיעה משוער זה?

תודה,

נאור

פורסם

רכב אנחנו שוכרים רק בחוף המערבי.

בתוך מיאמי נאמר לי שאין צורך באוטו, ובכל מקרה השכרת רכב במדינה אחת והחזרה באחרת מייקרת את העניין במאות דולרים.

אנחנו מתכוונים לקחת רכבת מאורלנדו לNY.

פורסם
אין מה לדאוג שנינו מעל, בני 22\23

לגבי הקולג'\אוניברסיטה רעיון שלא חשבתי עליו, למרות שלפי מה שזכור לי הם בחופשה בתאריכים שאני יהיה שם, אבל שווה בדיקה.

Discover - ממיאמי לניו יורק אתם נוסעים ברכב? אם כן, כמה זמן נסיעה משוער זה?

תודה,

נאור

בדיוק עכשיו אני בודק את עלויות החופשה הבאה שלנו בארה"ב...

מ-NY למיאמי בדרך הקצרה ביותר (רובה על כביש I-95) זה כ- 2000 ק"מ, זה אומר שאפשר לעשות את זה בסבבה ב-3 ימי נהיגה. עשיתי בעבר 850 ק"מ ביום אחד (פילדלפיה-טורונטו) אבל זאת היתה נסיעה בלי להנות מהדרך, עצירה לפיפי ואוכל, זהו...יצאנו ב-9 בבוקר והגענו ב- 8 בלילה...נסיעה מעייפת. בחלק מהמקומות עברתי בהרבה את המהירות המותרת ובמקום אחד התברברנו (GPS מסטול).

אני אגב מתכנן לעשות את הדרך למיאמי ב-4 ואולי אפילו 5. יש הרבה מקומות יפים לראות בדרך ואי אפשר להיות כל היום על ההגה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
בתוך מיאמי נאמר לי שאין צורך באוטו, ובכל מקרה השכרת רכב במדינה אחת והחזרה באחרת מייקרת את העניין במאות דולרים.

אנחנו מתכוונים לקחת רכבת מאורלנדו לNY.

לא נכון, אלא אם כן אתה מתכוון להיות אך ורק במיאמי-ביץ' ששם יש בעיית חניה חמורה - ואז רכב הוא בעייתי (אבל אפשר להחנות רחוק וללכת ברגל).

כל תנועה באיזור מחייבת מכונית. זו מהות ההתניידות האמריקאית.

בפלורידה גם ההשכרה זולה מאוד ובתוספת של שלושה דולר ליום אתה כבר משדרג מקוואליר ל PT קרוזר / סיברינג קונברטיבל.

בדיוק עכשיו אני בודק את עלויות החופשה הבאה שלנו בארה"ב...

מ-NY למיאמי בדרך הקצרה ביותר (רובה על כביש I-95) זה כ- 2000 ק"מ, זה אומר שאפשר לעשות את זה בסבבה ב-3 ימי נהיגה. עשיתי בעבר 850 ק"מ ביום אחד (פילדלפיה-טורונטו) אבל זאת היתה נסיעה בלי להנות מהדרך, עצירה לפיפי ואוכל, זהו...יצאנו ב-9 בבוקר והגענו ב- 8 בלילה...נסיעה מעייפת. בחלק מהמקומות עברתי בהרבה את המהירות המותרת ובמקום אחד התברברנו (GPS מסטול).

אני אגב מתכנן לעשות את הדרך למיאמי ב-4 ואולי אפילו 5. יש הרבה מקומות יפים לראות בדרך ואי אפשר להיות כל היום על ההגה.

גם אני גיליתי את זה בדרך הקשה, כשמה שאמור להיות טיול הפך לסיוט מתמשך על ההגה.

בארה"ב אין ברירה, אם זמנך לא בידך - עדיף לקצר מרחקים ע"י טיסות.

אני הולך לעשות את זה בקרוב שוב (מג'ורג'יה למיאמי) ונראה לי שהפעם, בעיקר בגלל שיש זאטוט במושב האחורי, נעשה את זה בטיסה.

איפה אתה מתכוון לעצור בדרך מניו-יורק לפלורידה?

אגב, מהכניסה לפלורידה עד למיאמי, אין לדעתי כמעט מה לראות (בהנחה שאתה מוותר על אורלנדו) אז אולי עדיף לנסוע בכביש האגרה.

פורסם

גם אני גיליתי את זה בדרך הקשה, כשמה שאמור להיות טיול הפך לסיוט מתמשך על ההגה.

בארה"ב אין ברירה, אם זמנך לא בידך - עדיף לקצר מרחקים ע"י טיסות.

אני הולך לעשות את זה בקרוב שוב (מג'ורג'יה למיאמי) ונראה לי שהפעם, בעיקר בגלל שיש זאטוט במושב האחורי, נעשה את זה בטיסה.

איפה אתה מתכוון לעצור בדרך מניו-יורק לפלורידה?

אגב, מהכניסה לפלורידה עד למיאמי, אין לדעתי כמעט מה לראות (בהנחה שאתה מוותר על אורלנדו) אז אולי עדיף לנסוע בכביש האגרה.

שמע, הייתי בארה"ב 3 שבועות ומתוכם החלק של הנהיגה לטורונטו וחזרה היה עבורי החלק המהנה ביותר. אז לא הייתי מגדיר את זה כסיוט. להיפך, את הנסיעה הבאה (אולי באוק' הקרוב) אני מתכנן לבלות יותר על ההגה.

בדרך מניו יורק לפלורידה אני מתכוון לעצור בפילדלפיה, וושינגטון ובכל מה שמעניין באזור כביש 95 שלא ידרוש סטיה רצינית מהנתיב. אני שוקל אולי לעבור במדינת דאלוור ולעבור על ה- Chesapeake bay bridge באזור Virginia Beach.

כשאני אדע בטוח מתי הנסיעה (תלוי באירועים משפחתיים בארה"ב) אז אני אחפור עמוק יותר.

לגבי רכב, אני מאוד מקווה שגם בפעם הבאה אני "אפול" על רכב אירופאי ולא על האניות האמריקאיות. בפעם הקודמת היתה לנו ג'טה 2.5 ליטר חדשה ואין לי בעיה גם עם מזדה 6 וכו'.

פורסם
אני מתכנן טיול דומה, טיסה בסוף אוגוסט/תחילת ספטמבר וחזרה באמצע אוקטובר לקראת שנת הלימודים הבאה.

המסלול המתוכנן שלנו הוא לוס אנג'לס-סאן פרנסיסקו-שם כניסה מזרחה לנוואדה תוך ביקור בקארסון-סיטי ורינו, דרך הפארקים הלאומיים והקניונים הענקיים (לא המרכזי קניות) לווגאס, מווגאס לפיניקס משם לסאן-דייגו וחזרה לLA.

מLA טיסה למיאמי, ומשם עולים לNY דרך אורלנדו ועוד כמה תחנות בדרך - מNY הטיסה חזרה לארץ.

חוף מערבי (חלק ראשון) - חודש עד חודש ושבוע.

חוף מזרחי (מיאמי, אורלנדו, ניו-יורק והסביבה) - ~שבועיים.

לגבי מקומות בילוי - פשוט מחפשים באינטרנט את האוניברסיטה/קולג' המקומי, ושם כבר תמצא את המסיבות הנכונות ללכת אליהן ;)

יש לך הערכה מה העלות פחות או יותר לסוג טיול כזה לזוג כולל הרכב ולינה במקומות סבירים?

TDI my ass . . .:evil:

פורסם
בפלורידה גם ההשכרה זולה מאוד ובתוספת של שלושה דולר ליום אתה כבר משדרג מקוואליר ל PT קרוזר / סיברינג קונברטיבל.

האפשרות היחידה שבה PT קרוזר יחשב לשדרוג היא רק אם הרכב הקודם שלך היה חמור ועגלה.

אחרי שנהגתי את הזבל הזה כל הדרך מלונג איילנד לוושינגטון דרך אטלנטיק סיטי ובחזרה, הרגשתי כאילו אדם שחום עור בעל איבר מפואר עשה אותי על יבש.

הכיסא שלו מזעזע, ההגה משקף נאמנה את מה שהרכב הזה מייצג (דהיינו: שנות ה-40') והסחיבה שלו פשוט אומללה.

אני מאחל לשונאים שלי לנסוע בדבר הזה עד סוף ימיהם.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...