Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוצאתי מהבוידעם את המקלדת של הקומפי עבור הג'וניור. הענתיקה עדיין משתמשת בחיבור פרללי (כמו של מדפסת) ולא ב-USB.

מכיוון שהילדים הגדולים דאגו לנקות את הדיסקים המקוריים עם נייר לטש, הם הפכו בלתי שמישים, אז הורדתי מהאינטרנט.

התקנתי, הכל בסדר בהתקנה, אבל עם הפעלת המשחק הוא לא מזהה את המקלדת.

לדעתי הוא מחפש את המקלדת על פורט USB, ולא מכיר באפשרות ללכת ל-LPT.

מישהו יודע איפה מגדירים למשחק איפה לחפש את הממשק? קובץ? מה לערוך באותו קובץ?

פורסם

שמר, אילו משחקים התקנת?

גם אני בתהליך של התקנת קומפי ישן, אם כי פחות ישן - USB, שקיבלנו בירושה. המשחק הראשון שהתקנתי חירפן לי את ה-XP לחלוטין, העביר את המחשב לרזולוציה של 320 על 200 או משהו כזה, ב- 16 צבעים. משחק "מודרני" יותר עובד בלי בעייה.

נראה לי שאתה צריך התאמה בין המשחק למכשיר (פרללי או USB). משחק ישן יעבוד רק בפרללי וחדש רק ב- USB - אבל אולי כדאי להתקין אותו על win95 או משהו כזה.

עריכה: אכן יש צורך להתאים בין התוכנות למקלדת:

http://www.comfy.co.il/local/il/customer%2Dcare/compatibility.asp

:turn-l:
פורסם

המקלדת הישנה (לבנה) לא עובדת עם XP.

אתה צריך 98.

ובלי קשר - יש מפסק למקלדת. אולי הוא כבוי?

פורסם

המידע שם מוטעה. החיבור אצלי בכלל פרללי ולא סריאלי (25 פין) וגם רשימת המשחקים שעובדים בו אינה נכונה (גם אלה שבדגם מעל הישן עובדים בו).

לגבי הצבעים אצלך - בעיקרון המחשב חוזר לברירת המחדל ברגע שאתה יוצא מהמשחק.

פורסם

אכן סריאלי צ"ל פרללי.

הצבעים והרזולוציה חוזרים לעצמם רק אחרי REBOOT.

בתוכנות שהתקנתי לא היתה אפשרות לבחור את הפורט דרכו מתחברת המקלדת - ואם הייתי איש השיווק שלהם הייתי דואג שהמשחקים החדשים יעבדו רק עם המקלדת החדשה, כדי שאנשים כמוך ירוצו לשדרג :lol:

:turn-l:
פורסם
המקלדת הישנה (לבנה) לא עובדת עם XP.

אתה צריך 98.

ובלי קשר - יש מפסק למקלדת. אולי הוא כבוי?

עובדת גם עם XP. האור כבה, המפסק תקין, סחתיין עליקום !

פורסם

1. הדלק את המחשב.

2. בצע LOGIN.

3. בגמר ההעלאה, פתח את מגש כונן ה-CD/DVD.

4. הכנס את התקליטור עם התוכנה.

5. אפשר ל-AUTORUN לרוץ.

6. אשר לתוכנה להיות מותקנת.

7. הקש על FINISH בגמר ההתקנה.

8. בחר ב"התחל משחק".

• תוכן חדש...