Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה שמדהים הוא בהודאה ובהודעה של היצרן ושל קמור כי ישראל היא מדינת עולם שלישי שאליה שולחים כלי רכב ברמה נחותה טכנולוגית.

איפוא משרד התחבורה שידאג כי נהגי ישראל יקבלו את כלי הרכב המתקדמים ביותר.

ושאלה מטופשת יותר.

נניח שאני תושב ארה"ב ורכשתי את המכונית המתקדמת.

בעוונותי החלטתי לטייל בארץ הקודש ולצורך כך הבאתי את מכוניתי החדשה עימי. תוך כדי שהותי כאן אירעה לה תקלה.

האם מסגרת האחריות הבינלאומית לא תחול.האם פירושו של דבר שמכוניתי המשותקת לא תתוקן.

הפתרון הנכון הוא, צמצום רווחי היבואן לרווח סביר , כך ,לא יהיה כדאי לאף אחד לייבא ייבוא אישי, ומשרד התחבורה שאמור לדאוג לאזרחיו יעשה את מלאכתו ולא יגן על היבואנים החמדניים.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אין במצוטט על ידך שום הודעה או הודאה כדבריך שכלי הרכב המיובאים לארץ נחותים טכנולוגית. סביר יותר שהמדובר בשינויי תקינה.

פורסם

אהא. מעניין מה יגידו אנשי BMW כשיראו ציוד שאיתו קמור עובדים.

על כל עמדת דיאגנוסטיקה מקורית יש להם 10 proudly made in Dir El Ballah for Kamor .

מצוידות בתוכנה פרוצה ולא מעודכנת.

פורסם
אין במצוטט על ידך שום הודעה או הודאה כדבריך שכלי הרכב המיובאים לארץ נחותים טכנולוגית. סביר יותר שהמדובר בשינויי תקינה.

לא הוזכרה מילה של תקינה בכתבה.

דובר שהמכוניות הנמכרות בארה"ב מתקדמות.

מדובר למרות שחיצונית אולי הם נראות אותו דבר, משמע מכנית הם לא.

מי שרוצה להבין כי קמור התכוונו שהמכוניות המיובאות לארץ הם יותר מתקדמות מאלה שמובאות מארה"ב , זכותו.

כמדומני שכל מי שקורא את הכתבה מבין כי לארץ מגיעות מכוניות נחותות מאשר אלה המגיעות מארה"ב.

אבל ייתכן ובכלל העיתונאי טעה ואין בכלל הוראה שכזו?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ברור שהם יגידו דברים כאלה (קמור).בנוסף, יכול להיות שהם ביקשו מBMW העולמית רשות לרשום את השטויות של לא מרשים לטפל במכוניות שלא יועדו לשוק". מה זה חרם?).

דבר שני, ברור שרוב הכתבה היא שטויות במיץ עקב הסתירות המצויות בה- א. הכתב רשם ש"עקב העובדה שלא נותנים יותר אישורים מהמוסך המורשה, משמעות העניין שאין יותר יבוא אישי של BMW". כל מי שמעט מבין בתקנות היבוא האישי יודע שמשנה שעברה, כדי להקל על האזרח הקטן (מפתיע), שינה המשרד את התקנות (עקב סירוב המוסכים לתת אישורי יבוא, צעד שנוי במחלוקות בחוקיותו) וקבע כי ניתן ליבא רכב ללא אישור של מוסך כלשהו אלא רק עם תעודת אחריות בין לאומית.

ב. הרכב בעל תעודת אחריות בין לאומית שהונפקה על ידי BMW גרמניה שעכשיו אומרים שהם "לא מרשים לטפל"? לא נראה לי.

בשורה התחתונה "המלחמה" של קמור לגיטימי. הם המפסידים הגדולים של היבוא האישי עקב העובדה שחלק גדול מהמכוניות שהם מוכרים מגיעות מארצות הברית (סדרת האיקסים).

פורסם

לי זה לא מזיז כי בכל מקרה כל עוד חלוץ שם אני לא אתקרב אליהם (וגם אח"כ סביר שלא אתקרב עד שיתמחרו את הרכבים שלהם בצורה נורמלית).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לי זה לא מזיז כי בכל מקרה כל עוד חלוץ שם אני לא אתקרב אליהם .

+1

12345

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

ישנם לא מעט מוצרי "פרמיום" שמחירם פי כמה וכמה גבוה מעלות הייצור... למשל הבשמים למינהם. כך בתעשיית הבשמים משקיעים בפירסום, שיווק ויצירת תדמית הרבה יותר מהייצור עצמו. למעשה אפשר להגיד כי קופסת הבושם עם הלוגו היוקרתי עולה הרבה הרבה יותר מהמוצר שבפנים. כך נדמה לי תיפחו את מותג המבוו בארץ, לקהל היעד של אלפיון העליון, אשר חושב על התדמית יותר מתמורה לכספו ומוכן לשלם כל סכום ללא הקשר למציאות. נדמה כי היצרן נותן לכך יד, שאלה טובה האים הדבר מוצדק עיסקית בעולם הרכב בניגוד לתעשיית הבשמים.

פורסם

בהחלט יכול להיות ש-BMW לשווקים שונים שולחים רכבים במפרטים אחרים. כך למשל סדרה 7 E32 למדינות חמות היגיע עם קולר שמן ולמדינות אחרות ללא קולר שמן.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ד"ר פוליצוק,

אתה מחטיא את המטרה, נכון כל מה שאמרת אבל אם ניקח איזה שהוא בושם ונבדוק כמה מק רויאל אפשר לקנות במחיר שלו אתה תגלה שהבושם בארץ זול משמעותית מכל חנות באירופה.

מצד שני, אם תבדוק כמה גולף TSI נכנסות במחיר של 525 חדשה בצרפת (בכוונה לא אמרתי גרמניה כי שם ב.מ.וו היא תוצרת מקומית), תגלה שבארץ, תצתרך לקנות עוד איזה 2 גולפים ללא כל סיבה נראית לעין.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אינני מתיימר להיות מבין גדול בכלכלה או שיווק (אילו הייתי כזה - אולי הייתי במקום אחר). דברי הם לא יותר מחומר למחשבה.

מאוד יתכן כי מחד איכות המוצרים "גולף" ו"במוו" איננה מצדיקה את הפרשי המחירים. מאידך אם רוצים למכור מוצר "פרמיום" לאלפיון העליון - רצוי להבדיל את המותג מהזה העממי. (למשל לקסוס מול טויטה, אינפיניטי מול ניסאן).

יתכן ובקנה מידה עולמי קיימת הצדקה לקיומם של היצרנים ויבואניהם הבלעדיים למותגים "פרמיום" בלבד (אגב, במוו לא נתפס בעולם כי כזה). השאלה היא האים קיימת הצדקה זו במשק הקטן כמו שיש לנו. אולי עיסקית היה שווה לא לבנות על מכירות סידרה 3 לעורי דין הבכירים והסידרות הגבוהות לאנשי העסקים במחירים מופרחים, אלה להתמקד למשל בהפיכת מיני קופר ללהיט בקבוצה 3 וסידרה 1 בקבוצה 4? כי הרי אנשי עסקים הגיעו לאן שהגעו בגלל שאינם פראיירים והיבוא האישי יצמח למרות כל נסיונות להגבילו.

פורסם
ישנם לא מעט מוצרי "פרמיום" שמחירם פי כמה וכמה גבוה מעלות הייצור... למשל הבשמים למינהם. כך בתעשיית הבשמים משקיעים בפירסום' date=' שיווק ויצירת תדמית הרבה יותר מהייצור עצמו. למעשה אפשר להגיד כי קופסת הבושם עם הלוגו היוקרתי עולה הרבה הרבה יותר מהמוצר שבפנים. כך נדמה לי תיפחו את מותג המבוו בארץ, לקהל היעד של אלפיון העליון, אשר חושב על התדמית יותר מתמורה לכספו ומוכן לשלם כל סכום ללא הקשר למציאות. נדמה כי היצרן נותן לכך יד, שאלה טובה האים הדבר מוצדק עיסקית בעולם הרכב בניגוד לתעשיית הבשמים.[/quote']

סיפור הבשמים נכון אבל ממש לא שייך.

אנו לא משווים שאנל מספר 5 לתרסיס שירותים של סאנו אלא BMW ל.... BMW.

ולא סתם שתי מכוניות מאותו יצרן אלא שני דגמים זהים המיוצרים על אותו פס יצור ושההבדל היחידי בינהם הוא תקנות זיהום האויר והרעש (המחמירות יותר בארה"ב). שניהם, אגב בעלי טכנולוגיה זהה לחלוטין.

רק מה, אחת עולה כמעט שליש מרעותה.

למה???

לאיפה הולכים כמעט שני שלישים מהכסף?

למה להיות בעלי סוכנות ליבוא רכב בארץ נחשב כמכונה להדפסת כסף?

למה כולם רוצים לסגור את אופציית היבוא המקביל?

אכן, הרבה שאלות רטוריות.

לגיטימי שקמור יינסו להאבק בייבוא המקביל? הגיוני, אולי (אבל לא ממש) אבל בוודאי לא לגיטימי. תארו לעצכם שהבנקים היו מתאמים עמלות בינהם כדי לדפוק אותנו הצרכנים. גם אז זה היה לגיטימי (רגע, בעצם.....:roll: )

הגיוני? גם, לא ממש. הייבוא המקביל מגדיל משמעותית את הכמות האבסולוטית של בעלי BMW בארץ (כמו גם של מותגי יוקרה אחרים - להגדיל את העוגה, קוראים לזה). מה היה קורה להכנסות הייבואן אם במקום להילחם ולהחרים הוא היה מעודד את כל אותם בעלים לטפל במכוניותיהם במוסכיו?

מה קורה, כבר היום, למכירות חלקי החילוף של BMW בארץ? מי מיכם יודע מהו מתח הרווחים בענף מונופוליסטי זה?

לסיכום מאבקם הנואל של קמור, צריך לקומם כל אחד שתחרות חופשית חשובה לו. היום מנסה היבואן לחסום את הערוץ בכל מיני טענות מטופשות. מה יהיה הצעד הבא? למנוע מאנשים שרכשו מכונית מקמור למכור אותה כיד שניה?

פורסם

יבוא מקביל זה דבר שונה מיבוא אישי.

ובכמויות היבוא האישי של BMW אין להם ברירה אלא להלחם. זה לא יהיה חכם מצדם, במקרה זה לאפשר יבוא תוך הסתמכות על הרווח העתידי מהשירות. הייתי במוסך המרכזי לפני מספר ימים והיו שם כמה רכבי יבוא אישי, את האיומים הם נותנים לפני שביצעת את היבוא כדי להגדיל את הסיכוי שתקנה בסוכנות אך שהרכב כבר כאן הם מדברים אחרת.

אגב, בפורשה לא אכפת להם שהרכב ביבוא אישי והם יטפלו בשמחה. מעניין אם דעתם תשתנה לאחר שפורסם בימים האחרונים שהגיעו לארץ 70 קאיימן ביבוא אישי בשנה החולפת.

• תוכן חדש...