Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לאחר שפורסם בימים האחרונים שהגיעו לארץ 70 קאיימן ביבוא אישי בשנה החולפת.

קאיין או קיימן?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

צורת ההתנהלות של היבואן הזה גורמת לידיעה כזאת להיות לא מפתיעה.

מי שמע על עסק מסודר שמוכר רכבים על סמך "מלה של כבוד" של כל מיני משפחות או פשע או סתם מכרים/ידידים/קומבינטורים?

עכשיו הם מנסים ליצור בלעדיות על המותג באמצעות הצבת מכשול שכזה.

BMW על שלל דגמיה (למעט סדרה 1 ) הינה מכונית חלום עבורי, אבל בגלל המוניטין והתנהלות היבואן, והתדמית שיצאה למותג בארץ אני לא חושב שארכוש כזו אי פעם.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
לא הוזכרה מילה של תקינה בכתבה.

דובר שהמכוניות הנמכרות בארה"ב מתקדמות.

מדובר למרות שחיצונית אולי הם נראות אותו דבר, משמע מכנית הם לא.

מי שרוצה להבין כי קמור התכוונו שהמכוניות המיובאות לארץ הם יותר מתקדמות מאלה שמובאות מארה"ב , זכותו.

כמדומני שכל מי שקורא את הכתבה מבין כי לארץ מגיעות מכוניות נחותות מאשר אלה המגיעות מארה"ב.

אבל ייתכן ובכלל העיתונאי טעה ואין בכלל הוראה שכזו?

1. העובדה שהמילה "תקינה" לא הופיעה בכתבה, אין בה בכדי למעט מהעובדה ששינויים כאלו קיימים.

2. בכתבה אליה התייחסת צוין שמדובר במכוניות מתקדמות טכנולוגית, ללא אבחנה בין שווקים שונים.

3. ההערה בדבר "מי שרוצה להבין" וכיו"ב היא דמגוגיה צרופה. אף אחד אינו טוען את ההפך ממה שאתה הבנת מהכתבה.

4. אני קראתי שוב את הכתבה, שמא בכל זאת טעיתי בהבנת הנכתב. אולי כדאי שגם אתה תעשה כן.

פורסם
ישנם לא מעט מוצרי "פרמיום" שמחירם פי כמה וכמה גבוה מעלות הייצור... למשל הבשמים למינהם. כך בתעשיית הבשמים משקיעים בפירסום' date=' שיווק ויצירת תדמית הרבה יותר מהייצור עצמו. למעשה אפשר להגיד כי קופסת הבושם עם הלוגו היוקרתי עולה הרבה הרבה יותר מהמוצר שבפנים. כך נדמה לי תיפחו את מותג המבוו בארץ, לקהל היעד של אלפיון העליון, אשר חושב על התדמית יותר מתמורה לכספו ומוכן לשלם כל סכום ללא הקשר למציאות. נדמה כי היצרן נותן לכך יד, שאלה טובה האים הדבר מוצדק עיסקית בעולם הרכב בניגוד לתעשיית הבשמים.[/quote']

התדמית של המותג הזה בארץ לא טובה בכלל. אני לא חושב שיש עוד מקום בעולם של BMW יש תדמית של עברינים וערסים.

emotion of motion

פורסם
לי זה לא מזיז כי בכל מקרה כל עוד חלוץ שם אני לא אתקרב אליהם (וגם אח"כ סביר שלא אתקרב עד שיתמחרו את הרכבים שלהם בצורה נורמלית).

מה הסיבה?

מה הבעיה עם מר חלוץ?

תודה רבה,

Hybrid

פורסם
התדמית של המותג הזה בארץ לא טובה בכלל. אני לא חושב שיש עוד מקום בעולם של BMW יש תדמית של עברינים וערסים.

אתה טועה.

cayman !

שום סיכוי (ובמילים אחרות - תוכיח).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
מה שמדהים הוא בהודאה ובהודעה של היצרן ושל קמור כי ישראל היא מדינת עולם שלישי שאליה שולחים כלי רכב ברמה נחותה טכנולוגית.

ישה, במלים פשוטות: יש לך בעיה בהבנת הנקרא. לא רק שזה קשקוש - אף אחד לא אמר את זה, וזה גם לא משתמע מהכתבה.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

BMW על שלל דגמיה (למעט סדרה 1 ) הינה מכונית חלום עבורי

נראה לי שפספסת את ה 135i (עם חבילת M בבקשה).

nprtb7.jpg

כאן בגרסת 130i עם חבילת M.

awt5bq.jpg

zv5xd2.jpg

פורסם
נראה לי שפספסת את ה 135i (עם חבילת M בבקשה).

כאן בגרסת 130i עם חבילת M.

awt5bq.jpg

אני לא מבין מה קשורה תמונה של יונדאי I30 להודעה...

למרות שאני מאוד אוהב את יונדאי ואפילו יש לי אחת, 316i

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

• תוכן חדש...