Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לגמרי מסכים איתך ואני לא חושב שישנו באמת שוק חופשי בארץ. אך מה אתה כבר יכול לעשות במלחמה הזאת? להצביע ברגליים לא לקנות ב.מ.וו?

כש כסף פותר את רוב הבעיות בתחום הזה אז אתה באמת מצפה שיעשו עם זה משהו?

לכמה בכירים במשרד התחבורה הרבה יותר משתלם לקבל איזה מעטפה או ג'וב נחשק בקמור מאשר להקשיב לזכויות ודרישות של האזרח הקטן.

אני חושב שאין כול כך מה לעשות בנידון, ורק נקווה ששאר היבואנים לא יסגרו את הברז בנימוק כול כך מטופש.

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

• תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
חחח אין 10 כאלה בארץ.. אתה אומר 70?

מדובר על הג'יפ של פורש - קאיין.

ידיד,

יש לפחות 10 רק בחיפה.

יש בארץ 10 911 טורבו. נראה לך שאין 10 קאיימן?

פורסם

מעניין אם יש לקמור מכתב רשמי של היצרן שהם יכולים להציג.....

כמו בכל סוג מוצר אחר - אין שוב סיבה שלא תהיה לצרכן זכות לרכוש את המוצר בכל מקום שהוא רוצה (תוך שמירה על בטיחות וכו' כמובן).

פתטי לראות את פירקוסי היבואנים שלא הבינו עדיין ששוק גלובאלי זה כבר כאן.

סיפורי פוגים שלהם יחזיקו מעמד עד לבג"ץ ראשון שיוגש נגדם.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
מעניין אם יש לקמור מכתב רשמי של היצרן שהם יכולים להציג.....

כמו בכל סוג מוצר אחר - אין שוב סיבה שלא תהיה לצרכן זכות לרכוש את המוצר בכל מקום שהוא רוצה (תוך שמירה על בטיחות וכו' כמובן).

פתטי לראות את פירקוסי היבואנים שלא הבינו עדיין ששוק גלובאלי זה כבר כאן.

סיפורי פוגים שלהם יחזיקו מעמד עד לבג"ץ ראשון שיוגש נגדם.

:mm_yeah:

פורסם

אני למשל רכשתי את המרצדס (C350 למי שמתעקש לדעת )

שלי בייבוא אישי, וכך העשה גם בעתיד.אין סיכוי שאשלם יותר

על מוצר כאשר קיימת אפשרות לקבלו את אותו הרכב במחיר זול יותר.

המונופול של יבואני הרכב בישראל תם(מזמן). הגלובאליזציה כבר כאן.

לא פלא כי ב 2007 יובאו 400 מכוניות בייבוא אישי

וב 2008 יובאו 3000 מכוניות בייבוא אישי, וזה רק עולה.

הבעייה היא כי יבואניי הרכב הפנימו את זה , והם לוקחים את זה קשה

ומאלצים את משרד התחבורע, שאמור לשמש ככוח הגנה לאזרח(לקוח)

מפני "משטר" היבואנים.האבסורד שהיבואנים ומשרד התחבורה

עושים יד אחת כנגד הלקוח, ועיתונות הרכב שותקת אחרי הכל

יד רוחצת יד אי אפשר לקטול יבואן מאחר ולא יקבלו רכבים למבחן.

בנוגע לקמור רכב יבואנית ב.מ.וו לישראל

הקטע של קמור פשוט פוגע באינטליגנציה של עצמם.

יבואני הרכב בייבוא אישי מתפוצצים מצחוק מהיציאה שהפכה לנושא

החם בשוק ,ומסתכלים על קמור כמו קריקטורה של "שבוע סוף".

אני משוכנע כי חברת ב.מ.וו העולמית להלן היצרן

לא מודעת לשטות שקמור פלטה עכשיו. מפני שבמקרה הנ"ל

היו שוללים מאיציק וייס וחבורתו את הזיכיון, ודן חלוץ ו ישראל בן חיים

היו למובטלים,ששולחים קו"ח לחיל האוויר שיחזיר אותם לטיסה כשירה במיל'.

כך שאין ממש מה להתרגש מהיציאה העלובה של קמור

כך שאין סיכוי שבעולם שהשטות הזאת תצא לפועל.

NEXT

פורסם

אתה טועה. לא מזמן היה כאן בוס גדול מ-במוו והוא אמר בדיוק את אותן הדברים כפי שקמור טוענת כרגע: הרכב שיועד לשוק אחד לא מתאים לשוק אחר, חברת המבוו לא מעודדת העברת רכבים ממדינה למדינה ודברים מסוג זה. אומנם לא זכור לי שהוא אמר במפורש שהאחריות לא תכובד, אך היה די קרוב לכך.

פורסם
מה הסיבה?

מה הבעיה עם מר חלוץ?

אני לא מוכן לעשות שום עסק עם אדם שתוך כדי אירוע שחיילים נהרגים ונחטפים בו מוצא לנכון בכלל לדבר עם הברוקר שלו וזה עוד לפני שאני בכלל מתייחס לזה שכשבפעולה שהוא הורה עליה נהרגים ילדים חפים מפשע הוא טוען שכל מה שהוא מרגיש זה רעד קל בכנפיים.

מבחינתי צריך להיות קודם כל בן אדם ורק אז אסכים בכלל להיכנס לעסק אותו הוא מנהל.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
BMW על שלל דגמיה (למעט סדרה 1 ) הינה מכונית חלום עבורי, אבל בגלל המוניטין והתנהלות היבואן, והתדמית שיצאה למותג בארץ אני לא חושב שארכוש כזו אי פעם.

מסכים לחלוטין!

cayman !

נראה לך שאין 10 קאיימן?

לא יודע בקשר ל 10 אבל בקשר ל 70 קאיימן שעלו לארץ רק השנה, תרשה לי להגיב:

:roflmao::roflmao::roflmao::screwy::roflmao::roflmao::roflmao:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

המהלכים שקמור מבצעת לגיטימיים לגמרי אל תשכחו שמדובר בחברה עיסקית אני לא מבין על מה המהומה,מישהו מכם היה מתנהל אחרת בנעליים של המנהלים בקמור אל מול היבוא האישי? :roll:

בנוגע לעניין התדמית, לא רואה את עצמי מונע מעצמי מוצר שמוצא חן בעיניי בגלל דעות כאלה או אחרות .

פורסם

ושוב, ממש לא לגיטימי.

לא מבין למה? בבקשה!

אם כל מהלך עסקי היה לגיטימי, הרי שגם קרטל עמלות הבנקים הוא לגיטימי (מה יש? הבנקים רוצים להעלות את הרווחים, לא? אז מה אם זה על חשבון הצרכן), תשלום דמי חסות למשפחות הפשע הוא לגיטמי (מה קרה?! לאלפרונים לא מגיע להרוויח קצת? בסופו של דבר הם מספקים שירות - עובדה! מי שמשלם, העסק שלו לא נשרף...), התנהלות רכבת ישראל גם היא לגיטימית - הרי בסופו של דבר בטיחות ועמידה בזמנים משמעותם יותר תקציב לתשתית ופחות לוועד ולבני משפחותיהם (תרתי משמע) - למה מי מת?!? :mm_eek:

מהלכי היבואנים בשיתוף פעולה עם משרד התחבורע נעשה על גבו וכיסו של הצרכן הפרטי תוך ניצול ציני של מעמד ושררה ותוך המצאת חצאי תירוצים ואמתלות שונות.

בקיצור, כמאמר נחמיה שטרסלר - שלא יעבדו עליכם!

פורסם

אני כתבתי שכל מהלך עסקי הוא לגיטימי? :roll: אל תרחיב את התגובה שלי כדי שתתאים לטענה הבסיסית שלך וכדי שתוכל לשלול אותה.

איך הגעת לאלפרונים :?

היבוא האישי פוגע במכירות של קמור ותפקיד מנהליה לעשות כל שביכולתם כדי למנוע זאת.

זה מה שכתבתי אני הייתי מתנהג אותו הדבר במקומם.

פורסם
המהלכים שקמור מבצעת לגיטימיים לגמרי

אני כתבתי שכל מהלך עסקי הוא לגיטימי?

פחות או יותר כן - ראה תשובתך למעלה.

לא מבין מה הקשר לאלפרון (ולפעולות המפקח על הבנקים נגד הפועלים, לאומי ודיסקונט)? להלן - ובמיוחד בשבילך - הסבר נוסף בשפה פשוטה.

התנהגות היבואנים לא שונה מהותית מהתנהגותם של האלפרונים. בשניהם יש כוחניות, התעלמות ברוטאלית מהאזרח הקטן (או הלקוח במקרה של קמור), חוסר הבנה בסיסי של העולם בו הם חיים (ואני מבקש סליחה מהאלפרונים על החלק האחרון של המשפט. לצערי הם מבינים די טוב איפה הם חיים) וקשרים מפוקפקים עם השלטון. בניגוד לקמור, לאלפרונים חושים עסקיים חדים - כתוצאה ישירה של הבנת העולם שבו הם חיים. על החוש העסקי וראית המציאות של קמור ראה את התגובות הקודמות בת'רד זה.

לגבי ההערה האחרונה (על-מנת שלא יהיו איזה שהם בעיות הבנה מדובר ב-"...אני הייתי מתנהג אותו הדבר במקומם") אני ממליץ לך לא לשאוף לשום תפקיד ניהול, שיווק או מכירות בתקופה הנראית לעין. לפחות לא עד שתשנה את השקפתך לגבי טובת הלקוח. 

פורסם

מרוב שאתה עסוק בלצאת חכם/צודק אתה אפילו לא קורא את מה שכותבים לך(ולראיה הציטוטים שלי שבחרת), אני לא צריך שתפשט את תוכן התגובה שלך אני צריך שתקרא את שלי בעיון.

בנוגע לבנקים, אתה יודע מה ההבדל בין הלוואה/משכנתא לבמוו 135 עם חבילת M?

כשאדם צריך הלוואה המילה צריך היא על משקל חייב בחלק גדול מהמקרים. כשאדם "צריך" במוו 135 המילה חייב אפילו לא משתלבת במשפט ולכן לכוחניות ולהתחשבות בלקוח יש משקל אחר.

אגב להכניס קשרי יבואן בלעדי/לקוח - לקבלת החלטות מהסוג הספציפי שעליו אנחנו מדברים יהיה מאוד אידיוטי מהסיבה הפשוטה שאנשים שקונים רכב ביבוא אישי, ימשיכו לקנות ביבוא אישי כל עוד הם יכולים בעיקר בגלל הפער במחיר,מי שלא מחפש לקנות דרך היבואן לא מעניין אותו אין היבואן מצטייר בשוק.

בעניין "טובת הלקוח" כלשונך,טובת הלקוח צריכה להלקח בחשבון תמיד ובגבולות האינטרס העיסקי של החברה כפוף לזכויות הצרכן.במקרה דנן אנחנו בכלל לא מדברים על הלקוח אלא על המתחרה שמביא את אותו המוצר בהרבה פחות כסף.קמור לא יכולה להרשות לעצמה לרדת לרמת המחירים הזו ולכן "טובת הלקוח" לא רלוונטית ובגלל זה כתבתי שצעדי ההנהלה לגיטימיים. אין כאן מקרה קלאסי של פגיעה בציבור הצרכנים זה פשוט לא המקרה,הטענות שלך תופסות אולי מהכיוון של החוקים והממשלה בארץ אבל לא מהכיוון העסקי הטהור של קמור.

בנוגע להמלצתך בעניין עתידי כמנהל אני מודה לך על העצה אבל הניסיון המעשי שלי מראה אחרת.

פורסם

רגע, אז אתה אומר שמותר להם להרים קשיים על מי שרוצה לקנות BMW כי זה מוצר מותרות?

ומה אם יעשו בדיוק אותו דבר למי שירצה להביא שקודה מצ'כיה כדי לחסוך 20% או קיה מרומניה?

כמו שכבר נאמר כאן לא פעם - ניסיונות יבואן להרים קשיים מלאכותיים על על יבוא אישי אינם לגיטיימים ופוגעים בחופש בחירה של צרכנים.

בעיניי חופש בחירה הוא ערך עיליון.

גם בעיניי היהדות. ואני מניח ששמת לב המדינה הזו מתימרת להיות יהוגדית.

ולא "קמורית".

לא נראה לך הזוי שיחד להיות אזרח מדינה X אתה מחויב לרכוש מוצר Y מחברה (לא מונופול ממשלתי אלא חברה פרטית!!!!) אחת ויחידה?

זה מזכיר לי כל אותם סרטי אימה על העתיד בו תאגיד אחד שולט על כל העולם........

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

אני אומר שלגיטימי מבחינתם להלחם בגורם כמו היבוא האישי בגלל שמדובר בחברה עיסקית .

שים את עצמך בנעליו של מנכ"ל קמור לרגע,(נעים נכון?:-P) אתה רואה את עצמך אומר "בואו לא נילחם ביבוא האישי והכל בשם זכויות הצרכן וחופש הבחירה שהוא ערך עליון גם ביהדות" ....:roll:

ברור שהזוי שיבואן אחד ויחיד מחייב אותך לקנות רק ממנו מוצר X אין לנו על זה מחלוקת בכלל!! אבל הטענות הללו הן כבר נגד גורם אחר ולא מול קמור. מנקודת המבט של קמור(עיסקית טהורה) צעדיה לדעתי לגיטימיים.

• תוכן חדש...