Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לעבור לביי אמפינג ואני מחפש מגבר , אני מחפש כבר הרבה זמן את האוודיוסונים שצצים פה לפעמים אבל אני לא מוצא.

איזה עוד מגברים עד 500 +- מומלצים לטוויטרים?

מה אתם אומרים על המגבר הזה?

http://www.tomcar.co.il/index.php?productid=25

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אודיסון ב500 שקלים לא יודע אם תמצא בכלל - גם לא יד שניה.

אבל אני יכול לאמר לך שמגברים חביבים כמו קיקר ZX150.2 שהוא 60 וואט RMS כפול שתיים (אנדרייטד) עולה באמאזון 50 דולר, בתוספת מיסים ומשלוח אתה עדיין בתקציב וזה מגברון קטן שעושה עבודה נפלאה וגם נותן תמורה נפלאה לכסף.

אני בעצמי רכשתי אחד כזה והוא מגביר L1 לגטייה של HAT והם נשמעים מעולה.

תנסה מגבר שני ערוצים של סדרת בולט של לייטנינג אודיו, בתכלס מדובר במגבר של רוקפורד לכל דבר - זה פחות או יותר הסכום ואני בטוח שאפשר לרכוש כאלה בתחנה מרכזית ישנה .

אולי גם מק אודיו אם יש שני ערוצים.

יש הרבה אופציות - הצעתי לך כמה.

את הרוקפורד הזה אני לא מכיר, הוא נראה דווקא משהו מהסדרות הישנות יותר אז יש סיכוי שהתמורה לכסף ממנו תהיה טובה מאוד אבל אני לא סגור על זה - סה"כ הוא בטוח יעשה את העבודה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי

לפי מה שהבנתי כאן בפורום אמזון לא שולחים מוצרי אלקטרוניקה לישראל.

מתחדשת*

פורסם

אני חושב כדאי לך למתוח את התקציב וללכת על GENESIS ST60, לדעתי האישית הוא המגבר האולטמטיבי לטוויטרים ברמת המחירים שלו), כאשר היה לי אותו (לאחר ש KICKER הגביר את הטוויטרים והKICKER היה מצויין) שמעתי הבדל משמעותי באופי הסאונד, יכול להיות שיהיו כאלו שפחות יאהבו את התוצאה הסופית כי זה עניין של טעם, אך עדיין לדעתי שווה לחסוך ולרכוש אחד משומש.

אם אין סיכוי לתקציב של ST60 אז מצטרף לקודמי ולך על KICKER, המגבר שהיה לי עשה את עבודתו נאמנה והפיק צליל איכותי, ועדיף ללכת על ה ZX ולא על הKX.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

המרחק בין הST60 לZX במחיר הוא שנות אור, אפשר היה גם להמליץ באותה המידה על DLS A3

שהוא בעיניי, למען האמת סדרת המגברים האהובה עליי עד עכשיו מכל המערכות ששמעתי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...