Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מסכים 100%.

מה שכתבתי זה שכשאתה מודע ובכל זאת מוכן לשלם, כמו פותח השרשור - זה בסדר גמור.

הבעייה היא עם אלה שלא יודעים, שכניראה הם הרוב, למזלו של הרוכש.

כשהוא ימכור, הוא יקבל בחזרה חלק מ"פרמיית היוקרה" של פולקסוואגן שצ'מפיון הצליחה לפמפם לציבור הישראלי בהצלחה רבה, במחיר ויתור על קבוצה 2 של הרכב הצמוד.

אגב, לפני משהו כמו 7 שנים אני זוכר שהייתה תקופה קצרה שבה הגולף דור 4 והבורה המבוססת עליה היו בקבוצה 2.

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ככול שהשנים יחלפו, אתה תגלה שאתה משלם יותר ויותר כדי לקבל את מנת הריגוש שפעם יכולת לקבל כמעט בחינם.

אם הרכב עושה לך את זה ומצבך הכלכלי מאפשר זאת - עשית את הבחירה הנכונה כי בסופו של דבר לזה בדיוק הכסף נועד.

תתחדש ותהנה.

תודה. האמת היא שאתה ממש צודק. לפני כמה שנים התרגשתי מה- 9.9 שניות של הרובר 1.8 ומזמינות הכוח שלה. היום, ה- 9.5 שניות וזמינות הכוח הלא פחותה של הגולף 122 נראו לי לא מספקים... לפי זה, בעוד שנתיים (טפו טפו טפו) - רק GTI :-)

אני לא מבין מה הקטע בזה. נניח ואתה רוצה את הגולף. היא מתאימה לך מבחינת ביצועים, אבזור, בטיחות ואיכות. אתה תוותר עליה רק בגלל שבחו"ל היא עולה כמו פורד פוקוס? מזה משנה כמה היא שווה בחו"ל? כל עוד אתה קונה את הרכב בארץ זה לא משנה כמה הוא עולה בחו"ל. אין מה להתבאס מזה שבחו"ל הרכב שלך עולה כמו פורד פוקוס.

תראה, אני כן מתבאס, אבל מהיבואן והמדינה. אני בעד כלכלה חופשית (עם אכיפה, מה שאין כאן כל כך) ובעד רווחים סבירים. מה שיש כאן זה יבואן בלעדי שהוא לא רק מונופול, אלא אף מונופול מפלה, כלומר קובע לכל אחד מחיר אחר. תראה למשל את רנו: מחיר אחד לך, מחיר אחר לליסינג, מחיר שלישי למועדון חבר, וכו'. כלומר, שולי הרווח של היבואן הם מעבר לסביר, ואת המחיר הזה, לצערי, הצרכנים (וביניהם אני) משלמים.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אני מסכים 100%.

מה שכתבתי זה שכשאתה מודע ובכל זאת מוכן לשלם, כמו פותח השרשור - זה בסדר גמור.

הבעייה היא עם אלה שלא יודעים, שכניראה הם הרוב, למזלו של הרוכש.

כשהוא ימכור, הוא יקבל בחזרה חלק מ"פרמיית היוקרה" של פולקסוואגן שצ'מפיון הצליחה לפמפם לציבור הישראלי בהצלחה רבה, במחיר ויתור על קבוצה 2 של הרכב הצמוד.

אגב, לפני משהו כמו 7 שנים אני זוכר שהייתה תקופה קצרה שבה הגולף דור 4 והבורה המבוססת עליה היו בקבוצה 2.

תראה, העניין הוא (ולרכב שלי יש כבר רוכשת, כך שאני לא עושה פרופגנדה) שגם במחירו כמשומש, עדיין אין אף רכב אחר שייתן לך סביב אותו מחיר, את אותם נתונים של זריזות+צריכת דלק (1:14 אמיתי כאשר אשתי נוהגת!)+בטיחות+נוחות+אבזור (סאן רוף וכו') +סטייל (אבל נתעלם מזה כרגע).

אגב, מעניין שצ'מפיון החליטו להכניס חזרה את הג'טה לקבוצה 2 (מופשטת מאבזור, אבל עם הסמל שהישראלים מעריכים). אולי זה משום שמלכתחילה המחירון שלה תמיד מתרסק לעומת של הגולף?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אני חושב (עוד כמה שנים נדע) שיהיה דין שונה לבורה ולג'טה.

הבורה (שם משונה, לא? האם יתכן שהצליל לא נשמע טוב בעברית ולכן חזרו ל"ג'טה", כמו בשוק האמריקאי?) נראית כמו מה שהיא - גולף עם תא מטען.

הג'טה, למרות היותה גולף עם תא מטען, כבר נראית לפחות בעיני, דומה מאוד לפאסאט, ומאחורה הן כמעט זהות.

פורסם

הרכב מעולה, המחיר הזוי.

אבל העיקר שאתה מבסוט מהרכישה, תתחדש!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

לפני כמה שנים התרגשתי מה- 9.9 שניות של הרובר 1.8 ומזמינות הכוח שלה. היום, ה- 9.5 שניות וזמינות הכוח הלא פחותה של הגולף 122 נראו לי לא מספקים... לפי זה, בעוד שנתיים (טפו טפו טפו) - רק GTI :-)

הייתה לי A4 1.8 ידנית 125 כ"ס, כשרכשתי אותה חשבתי שמדובר במפלצת אימתנית, לא היה מדובר בעגלה ובידיים הנכונות היא גם הייתה מהירה למדי.

חלפו שנים והגיע תורה של האודי להיות מוחלפת, קיבלתי את ה- is לנסיעת מבחן (24 שעות), כשנהגתי שוב באודי הייתי משוכנע שישנה תקלה ברכב כי פתאום הרגשתי בתוך עגלה.

השמחה על ה- is החדשה ארכה מספר חודשים שבמהלכם הכוח של המנוע (208 כ"ס) הפך בעיני למספק בלבד, עוד כמה חודשים חולפים והתחושה שלי היא שמדובר ברכב עם מנוע under power, תחושה סובייקטיבית שמקורה בתחושת המהירות שהרכב משדר (גם במהירות גבוהה הרכב מרגיש כאילו הוא עומד במקום) וביכולת השלדה.

לאחרונה עשיתי נסיעת מבחן על האינפיניטי G37 קופה, הרכב הרגיש כמו נינג'ה משחר לטרף, גרזן מילחמה רב כוח (320 כ"ס).

משום מה יש לי את ההרגשה שאחרי כמה חודשים עם הרכב הזה גם הוא יהפך ל"מספק" בלבד ולחשוב שפעם פיאט אונו 70 הייתה פסגת החלומות המוטוריים שלי...

פורסם
ככול שהשנים יחלפו, אתה תגלה שאתה משלם יותר ויותר כדי לקבל את מנת הריגוש שפעם יכולת לקבל כמעט בחינם.

מצאת את השפט המחץ כדי להגדיר ויאגרה!!!

פורסם
מצאת את השפט המחץ כדי להגדיר ויאגרה!!!

זה מותקן בגולף עוד בקו היצור - בגרמנית ובפורום שיפורים :wink: זה נקרא לגדוש ( להוציאע ביצועים מנפח קטן )

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

נראה לי שהיה צליל של זלזול :lol: - איפה יאשה והחברה הטובים , אתה טוען לסגירת פורום שיפורים :shock:

כולם שם התחילו עם כלי קטן , וגדשו ואמצו ..

לזכותנו בפורום יאמר - שלא משחקים הרבה משחקי אגו :wink: ואז נהיה קצת משעמם .

( היום למדתי מאחת המלצריות מונח חדש - יש לה שפעת פרפרים - אובדן כוח והתנשפות עקב ריצה לפלאפון )

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...