Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לצערי, די צפוי (אולי למעט הצבע ;-) ).

לצערי, המחיר מופרז.

לצערי, אין שום הצ'בק משפחתית שמשתווה לזה באזור המחיר הזה, אלא אם מדברים על מותג אחר מבית צ'מפיון.

לצערי, אין לייבא בצבע תכלת עם ריפוד בהיר.

לשמחתי, יש במלאי 160 סוסים אדומים בשבילי :-)

ההתלבטות האחרונה היתה בין ה- A3 sportback לבין ה- 160; בסופו של דבר, לפחות עד שיתבררו תוצאות מבחני הריסוק של סוף מאי, לאאודי רק ארבעה כוכבי ריסוק ולא ניתן להזמין אותה עם סאן רוף נורמאלי אלא רק עם הפנורמי - שבקיץ הישראלי קצת מעורר חשש.

מאחורי הרכישה יש גם אסטרטגיה מסוימת - משום שאשתי הציעה לי לקנות איזה רכב שאני רוצה - אבל ביקשה "יפה" שיהיה רק אחד; ומשום שהיא רצתה גולף (נוחות, בטיחות, שימושיות, מראה) - הכוונה היא בעוד מספר חודשים (כלומר בסביבות ספטמבר כשהילד ילך לגן ונצטרך כבר שני רכבים באמת, ולא מתוך גחמה שלי) לרכוש עוד רכב, ואז שוב יחזור המשחק (אוקטביה 1.8? ליאון מתוחת פנים?), בשאיפה עם מתמודדות שנותנות שלוש שנות אחריות (מגאן קופה? 149?).

בינתיים, ה- 160 היא היחידה שעונה לכל הדרישות.

תודה לכל המסייעים, ותודה מיוחדת לעומר, שעזר וסייע והיה סובלני.

תודה גם ליואב ממחלקת נסיעות המבחן (שהיה סובלני עם ה- 122, 160, אוקטביה, ג'טה, ...), לרועי מאאודי (לגבי ה- A3) ולאיל מסיאט (לגבי הליאון).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תתחדש! :-P

לצערי, המחיר מופרז.

כל עוד אתה מודע לזה ולמרות זאת קנית - זה בסדר גמור.

הבעייה היא רוכשי הגולף / פאסאט שמחלקת השיווק המצויינת של צ'מפיון הצליחה לשכנע אותם ביוקרתיות והם לא מודעים לזה שבאירופה הן עולות כמו פוקוס / מונדאו.

אגב, האם יש כבר מידע על אמינות ה TSI ? לא כ"כ רלוונטי ל BAR ששואף להחזיק רכבים רק בתקופת האחריות, אבל מאוד מעניין איך מערכת המגדשים תשרוד את מבחן המוסכים והאקלים בישראל.

אני מניח שמנוע ה TSI חדש מידי בשביל שיהיה מדגם אמיתי, אבל רכבים מתוחכמים מבית צ'ימפיון מיובאים כבר כמה שנים טובות ואני מת לדעת איך הם שורדים (מי יודע, אולי עוד 10 שנים יבוא לי על S6 או S8 מודל 2009...).

מישהו מכיר בעלי V6 עם מערכת ה 4 MOTION, בעלי קוואטרו למיניהם ובעלי תיבות מולטיטרוניק בנות כמה שנים?

פורסם

אתמול לקחה את הרכב שלי לבדיקה מי שתרכוש אותו כשאקבל את החדש, והרכב יצא ירוק לחלוטין, כלומר ללא כל פגם (למעט שריטות מבחוץ). אני לא "מתחרע" עם הרכב וכו', אבל אולי זה מדד למשהו. בכל זאת, שני מגדשים, גיר DSG וכו'.

לגבי המחיר, אני מניח ש"פרמיית הפרמיום" שאני משלם כאן, זהה בערך לפער בין גולף 1.6 לפוקוס 1.6, אבל בהתייחס לעובדה שאין לי בעצם אפשרות אחרת (הרי אף אחד לא מביא לכאן פוקס ST, שלא לדבר על אסטרה), ובהתחשב בהנחות מבצעי עו"ד וכו', סה"כ זה הגיוני ביחס לתמורה. אחרי הכל, ארץ הקודש.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

בר צבי יעורך דין 8).

תודה לך ולהגיד לך תתחדש זה אולי קצת מוקדם :-) .

להגיד לך שעשית בחירה נכונה זה יהיה דיי צפוי ממני.

צפה בספטמבר לבחור רזה שמדבר מהר שיגיע אליך אישית עם שירוקו 200 כ"ס :wink:

נראה אותך עוד כמה שעות :-).

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם
אי אפשר להזמין איזה צבע שרוצים? :roll:

הזמנה מיוחדת אם היצרן מייצר - כן! תוכל להביא..

התכלת מטאלי מגיע עם ריפוד שחור בפנים ונכון לכרגע הכל מכור עד יולי בצבע הזה..

פורסם

סבבה, ואם כבר אתה "על הקו".

מה ההבדל בין הג'טה מנג'ר לג'טה אקונומי?

והאם ניתן לבחור בצבעי הריפוד הפנימי בדגם המנג'ר או שהכל רק שחור?

פורסם

באקונומי :

ר"ד MP3 מקורי של היצרן.

חישוקי מגנזיום 16"

חיישני חניה.

מלאי צבעים..

הטבות ט.אין\מזומן\מימון וכו'...

המנג'ר מגיע רק בלבן או שחור (לא מטאלי).

יהיה זמין בעוד כחודשיים וללא הר"ד\חיישנים\חישוקים וללא התנאים אלא רק עסקת מזומן..

לגבי הריפוד - לא בדקתי.. (אם כיוונך בז' - לא אקטואלי במושבים האלו..).

בטיחות זהה בכל הדגמים - 6 כ"א וESP..

פורסם

אייל, תתחדש ותהנה :-P

למרות שזאת ממש לא הבחירה שלי (ורק בגלל המחיר המוגזם).

מתי מצלמים? :-)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

לגבי המחיר, אני מניח ש"פרמיית הפרמיום" שאני משלם כאן, זהה בערך לפער בין גולף 1.6 לפוקוס 1.6, אבל בהתייחס לעובדה שאין לי בעצם אפשרות אחרת (הרי אף אחד לא מביא לכאן פוקס ST, שלא לדבר על אסטרה), ובהתחשב בהנחות מבצעי עו"ד וכו', סה"כ זה הגיוני ביחס לתמורה. אחרי הכל, ארץ הקודש.

ככול שהשנים יחלפו, אתה תגלה שאתה משלם יותר ויותר כדי לקבל את מנת הריגוש שפעם יכולת לקבל כמעט בחינם.

אם הרכב עושה לך את זה ומצבך הכלכלי מאפשר זאת - עשית את הבחירה הנכונה כי בסופו של דבר לזה בדיוק הכסף נועד.

תתחדש ותהנה.

פורסם
תתחדש! :-P

כל עוד אתה מודע לזה ולמרות זאת קנית - זה בסדר גמור.

הבעייה היא רוכשי הגולף / פאסאט שמחלקת השיווק המצויינת של צ'מפיון הצליחה לשכנע אותם ביוקרתיות והם לא מודעים לזה שבאירופה הן עולות כמו פוקוס / מונדאו.

אני לא מבין מה הקטע בזה. נניח ואתה רוצה את הגולף. היא מתאימה לך מבחינת ביצועים, אבזור, בטיחות ואיכות. אתה תוותר עליה רק בגלל שבחו"ל היא עולה כמו פורד פוקוס? מזה משנה כמה היא שווה בחו"ל? כל עוד אתה קונה את הרכב בארץ זה לא משנה כמה הוא עולה בחו"ל. אין מה להתבאס מזה שבחו"ל הרכב שלך עולה כמו פורד פוקוס.

• תוכן חדש...