Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתחדש! תעלה תמונות (למרות שבמקומך הייתי נושם עמוק, מתיידד עם מנהל הבנק, ומחכה לGTI. אתה יודע שאתה רוצה את זה...)

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה ההפרש המחיר בין אוקטביה 1.8 TSI לבין הגולף? ולמה הביצועים שלהם קרובים(הרי הנפח מנוע בגולף קטן יותר)? אני מדבר על גרסת ה160 כ"ס DSG.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

בגולף זה מנוע TSI "אמיתי", כלומר 1.4 עם טורבו וסופרצ'ארג'ר. ה1.8TSI הוא "סתם" מנוע טורבו. לא שזה מסביר את ההספק הדומה - מנוע טורבו יכול להפיק כמעט כל הספק שיבקשו ממנו בכיול הנכון, זה שרירותי לחלוטין.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

הפרש המחיר הוא כ- 20 אלף ש"ח לרעת הגולף, אבל יש דברים שאתה מקבל באחד ולא בשני.

למשל: בסקודה יש קיפול מראות חשמלי, בגולף אין. בסקודה יש אבזור בגאז' מגניב (לדעתי...) כגון רשת וכו', שבגולף אין. הסקודה גם ארוכה ומרווחת יותר.

מצד שני, בסקודה יש שעטנז של חלקי פנים, חלקם מהגולף הקודמת חלקם מהחדשה. בסקודה לא ניתן לקבל את מסך המגע החדש של גולף (עוד מעט גם בסיאט) אלא רק דגם חלופי (שהגיע פעם בפאסאט) שהוא פחות נוח ופחות טוב. בסקודה אין (ולדברי מנהל המכירות גם לא ניתן להזמין) שליטה מההגה. נקודה חשובה: בסקודה אין חמישה כוכבי ריסוק אלא רק ארבעה (אולי זה ישתנה במאי? יש מבחנים חדשים שאמורים להתפרסם בסוף החודש, אבל אני לא יודע של אלו רכבים). ועוד דבר, לסקודה יש סמל של מונית. זה אולי שולי, אבל עשוי להיות בעל השפעה, גם כעת וגם בעתיד, תלוי בך.

לטעמי המנוע שלה (די וותיק בקונצרן, ולדעתי מסוגל להוציא יותר מ- 160) מצוין, אם כי פחות חסכוני באופן משמעותי מהגולף. אגב, אפילו שמדובר באותו מנוע כמו ב- A3, אהבתי אותו יותר כאן.

אני מאוד אהבתי אותה, והיא אופציה רצינית לרכב שני למשפחה שלנו (הראשון הוא, כמו שאתה כבר יודע, גולף 160 ;-) ).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אייל, דברים השתנו - ניתן להזמין ר"ד דומה לשל הגולף, ניתן שליטה מההגה ונוספו עוד כל מיני פרטי איבזור בתוספת תשלום (מן הסתם).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
בגולף זה מנוע TSI "אמיתי", כלומר 1.4 עם טורבו וסופרצ'ארג'ר. ה1.8TSI הוא "סתם" מנוע טורבו. לא שזה מסביר את ההספק הדומה - מנוע טורבו יכול להפיק כמעט כל הספק שיבקשו ממנו בכיול הנכון, זה שרירותי לחלוטין.

תאורטית אתה צודק לגמריי,אבל לכל מנוע גם יש גבולות ,היכולות לשפר למשל את הרכב הרבה יותר גבוהות והגבולות הרבה יותר גבוהים עם מנוע 1800 מאשר במנוע 1400

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

איל, יפה בסוף בחרת במה שהלב אמר לך ולא במה ששאר חברי הפורום הציעו לך.

יש כאלה שיחשבו שהגולף לא שווה את זה ויש כאלה שכן כמו איל, למשל כי הגולף חוץ מהתמורה שהיא נותנת היא גם בסופו של דבר גולף=סמל סטאטוס ועוד במיוחד בת"א.

אל תשכח לעלות תמונות שתקבל יש צפי?.

יניב

פורסם

גולף = סמל סטטוס. רק בארץ!

שלא תבינו לא נכון, אני נוהג על גולף בעצמי.

יאללה מחכים לתמונות של הרכב.

נ.ב.

סתם סקרנות, יניב, על איזה רכב אתה נוהג היום?!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
גולף = סמל סטטוס. רק בארץ!

שלא תבינו לא נכון, אני נוהג על גולף בעצמי.

יאללה מחכים לתמונות של הרכב.

נ.ב.

סתם סקרנות, יניב, על איזה רכב אתה נוהג היום?!

ביגלל זה ציינתי שגולף הוא רכב סטאטוס תבוא פעם אחד למגרש ותיראה איזה צפונבונית קונה גולף תבין על מה אני מדבר.

קשה לשים לב על מה אני נוהג על BMW X5 4.4I שחורה.

יניב

פורסם
לא הבנתי מה סמל סטטוס בילדה שמנמנה שאבא קנה לה גולף?

שמדובר בגולף די ברמה גבוהה ולא מהפשוטות יש מקרים קיצוניים שיש כאלה שאוהבות, את העיצוב יותר של ה-GTI אחת לבנה 3 דלתות שאיזה ילדונת בת 19 רכשה לעצמה והיא לא הייתה שמנמנה אלא הייתה בלונדה רזה ויפה :lol:.

ואם אתה רוצה לדעת מה זה סמל סטאטוס שיצא לך לעבור ברמת אביב או הרצליה בעיקר ליד ארנה תיראה על מה אני מדבר.

יניב

פורסם

רמה גבוהה? גולף רכב מוצלח (מאוד אפילו) אבל זה "כולה גולף" !

סמל סטטוס? עוד מעט תהפוך אותה לזונדה :roll:

TDI my ass . . .:evil:

פורסם
רמה גבוהה? גולף רכב מוצלח (מאוד אפילו) אבל זה "כולה גולף" !

סמל סטטוס? עוד מעט תהפוך אותה לזונדה :roll:

אני לא המצאתי את הגלגל וגם לא הבאתי את השיוך לרכב סטאטוס, כי מי שיודע מי בעיקר נוהג על גולף יודע למה הכוונה רכב סטאטוס.

זה לא אני הופך אותה לזונדה אלא המדינה שלך.

יניב

פורסם
איל, יפה בסוף בחרת במה שהלב אמר לך ולא במה ששאר חברי הפורום הציעו לך.

יניב

הרכישה היא הפשרה הטובה ביותר. בטיחות, נוחות וזריזות.

ל- A3 יש רק ארבעה כוכבי בטיחות, אין ISOFIX אלא בהזמנה מיוחדת, ואין לה סאן רוף רגיל, אחרת ייתכן מאוד שהיא היתה הנרכשת.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

האם יש כבר מידע על אמינות ה TSI ? מאוד מעניין איך מערכת המגדשים תשרוד את מבחן המוסכים והאקלים בישראל.

אני מניח שמנוע ה TSI חדש מידי בשביל שיהיה מדגם אמיתי, אבל רכבים מתוחכמים מבית צ'ימפיון מיובאים כבר כמה שנים טובות ואני מת לדעת איך הם שורדים. מישהו מכיר בעלי V6 עם מערכת ה 4 MOTION, בעלי קוואטרו למיניהם ובעלי תיבות מולטיטרוניק בנות כמה שנים?

יש בארץ אוודי A6 BI-TURBO משנות 2000 (לא דומה בכלום ל TSI אבל עדיין מנוע כפול מגדשים)ולמרות שהרכב שורד יפה מאוד, הוא ידוע כרכב אמין יחסית, אבל יקר בטירוף לאחזקה (בעיות במערכת הגדישה).

באופן אישי אני חושב שהמנועי ה TSI האלה הם קשקוש בלבוש אחד גדול, לדחוס כ"כ הרבה טכנולוגיה מסובכת מתחת למכסה המנוע ובשביל מה? בשביל צריכת דלק? בזמן שכל מנוע 2- ליטר אטמוספרי ואמין אלפי מונים יתן את אותו הספק ואפילו יותר?

לדעתי האישית, מיותר.

לפני כמה שנים התרגשתי מה- 9.9 שניות של הרובר 1.8 ומזמינות הכוח שלה. היום, ה- 9.5 שניות וזמינות הכוח הלא פחותה של הגולף 122 נראו לי לא מספקים..

לצערי אהני יכול להעיד שזה לא נגמר ב 250 כ"ס, גם לא ב 350 כ"ס. אתה מתרגל להכל ותוך חצי שנה-שנה אתה כבר מחפש את הזריקת אדרנלין המחודשת.

חכה חכה שתתחיל להכנס לעולם השיפורים :twisted:

אה, כמובן, תתחדש.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...