Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6237 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם מדובר ' בבזבוז ' של כספי המיסים שאני משלם אז אני בעד :mm_yeah:

כל עוד מדובר בבזבוז שנועד להגן עליי ועל בני משפחתי בדרכים מפני פושעים ופורעי חוק מסוכנים שכאלה .

פורסם

אם תפקיד המשטרה היא לאכוף חוקים למען טובת הציבור (סיכון חיי אדם אם אני לא טועה זה הסעיף שבו הואשם), אז למה אין משאל עם על תפקוד המשטרה שביעות רצון והפקת לקחים? (נמחקו אינספור סימני שאלה מיותרים)

העם רוצה להיות מעורב ופעיל,

שינוי עכשיו!! (נמחקו אינספור סימני קריאה מיותרים)

יש לפתוח שירשור בנושא,לא? לא

אני נסחף?:twisted:בהחלט כן.

אם זה לא שבור,אל תתקן את זה.

פורסם

כל עוד מדובר בבזבוז שנועד להגן עליי ועל בני משפחתי בדרכים מפני פושעים ופורעי חוק מסוכנים שכאלה .

"הפושעים" האלו ,לרוב (בשניי המיקרים האלו ) לא מסכנים חיי אף אדם חוץ מעצמם (וגם זה לא תמיד) מהסיבה שלרוב הם רכבו במהריות האלו בכבישים ריקים וסלולים הייטב .

האנשים שבאמת מסכנים אותך ואת המישפחה ,הם אלו שנוהגים כמו חוליגנים (לא בהכרח במהירות) בכבישים מפוצצים בכלי רכב ,ואלו שנוסעים על מעבר לפס הלבן ,באזורים שאי אפשר לראות אותם (ואיי אני יכול להמשיך עד אין סוף).

בקיצור יש צורך לשנות את צורת הענישה ,ואת תשתיות הכבישים ,ואת חוקי התנועה במקום לבזבז את הכסף הזה על מירדף על כמה נהגים שנסעו מהר .

פורסם

אכן כביש החוף דרומית לחיפה.

ממש אחרי עליה עיוורת לבאים מכיוון צפון.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
האמת אפשר לעקוב אחרי מכשירי gps באותה מידה שאפשר לעשות איתור לטלפון סלולארי .

אין שום אפשרות טכנית לעקוב אחר מקלט כלשהו, מלבד ההרמוניות שמייצר המקלט אם המעגלים שלו לא איכותיים או מוגנים (SHIELDED), וגם אז - אין שום קשר לעבודתו מול לווינים, אלא צריך אנטנה כיוונית מאוד.

נראה אם מישהו מזהה היכן המארב

310776-5.jpg

תמונה מן הכתבה.

כמו שנכתב, כביש החוף, בין מחלף זכרון לעתלית. אגב, דווקא שם נהרג מישהו בתאונת דרכים, יש סלע זכרון ממש לפני.

פורסם
ויחד עם זאת, אינני יודע כמה מכם מכירים את כביש 471. כאחד שעובר בו מידי יום ביומו עם רכב דו"ג (לא בצבע אדום :wink:), אני יכול לומר בפה מלא שזה כביש רחב, חדש, סלול היטב ובהחלט בעל תשתית סלחנית. הגבלה של 90 קמ"ש (80 בתוך המנהרה) הוא פשוט מטומטמת וחסרת היגיון. אני לא אתפס לסופרלטיבים כמו "גזירה שאין הציבור יכול לעמוד בה", למרות שהמצב הנוכחי בהחלט לא רחוק מזה. מהירות הגבוהה אף פי אחד וחצי מהמהירות החוקית שם תהיה בטוחה בערך באותה מידה.

קצת פרופורציות.

4.4 ק"מ מהרמזור בזרובבל עד לעיקולים (החדים) של מחלף בר-אילן.

4.4 ק"מ \ 90 קמ"ש = כ-3 דקות נסיעה.

4.4 ק"מ \ 120 קמ"ש = 2.2 דקות נסיעה.

ההפרש: 44 שניות, בלי לחשב את הזמן שלוקח להאיץ ולהאט.

בנוסף, באמצע יש את מחלף קרית-אונו, אמנם יש לו נתיבים נפרדים והצומת גבוהה מאוד ביחס לכביש, אבל מי שיורד מהמחלף ורוצה לפנות דרומה על כביש 4 לכיוון אלוף-שדה צריך לעבור שני נתיבים, כשלפניו המנהרה שאין בה שוליים רחבים מספיק לרכב.

בעייתיות נוספת בכביש הזה היא השילוב בין הנהגים שרגילים לנסוע בסביבה עירונית, ולכן לא שומרים על הימין, נוסעים לאט וכו' לבין הנהגים שמגיעים ממחלף נחשונים ורגילים לנסוע במהירויות של כבישים בינעירוניים \ כביש 6.

ד"א, בחלק שבין זרובבל לכביש 40 המהירות המירבית המותרת היא 70.

פורסם
ויחד עם זאת, אינני יודע כמה מכם מכירים את כביש 471. כאחד שעובר בו מידי יום ביומו עם רכב דו"ג (לא בצבע אדום :wink:), אני יכול לומר בפה מלא שזה כביש רחב, חדש, סלול היטב ובהחלט בעל תשתית סלחנית. הגבלה של 90 קמ"ש (80 בתוך המנהרה) הוא פשוט מטומטמת וחסרת היגיון. אני לא אתפס לסופרלטיבים כמו "גזירה שאין הציבור יכול לעמוד בה", למרות שהמצב הנוכחי בהחלט לא רחוק מזה. מהירות הגבוהה אף פי אחד וחצי מהמהירות החוקית שם תהיה בטוחה בערך באותה מידה.

מספיק לראות בכל בוקר כמה נהגים תופס השוטר עם הממל"ז שעומד על אי התנועה בירידה מקרית אונו לכיוון מערב.

אם כולם עבריינים, כנראה שמשהו בעייתי עם החוק.

נראה שתאורית הקונספירציה שהופצה בעיתונות שהאוצר ביקש מהמשטרה להתעלות על עצמה כדי לפצות על הירידה במיסים היא נכונה. סוף כול סוף אם המשק במיתון ולאוצר אין כסף צריך לגבות את זה אכשהו ,ומע"מ על ירקות ופירות יחשב כהתעללות בשכבות החלשות , אז צריך למצוא מקור תחליפי:lol:

כשמדובר בנהג ששם ז על החוק ועל שאר המשתמשים בכביש (ונסיעה במהירות כזו היא בהחלט לשים ז על כולם תוך סיכון שלהם) המבצע יותר ממוצדק.

לא מדובר ברוכב שלא שם לב או עשה משהו בשוגג אלא אחד שהחליט באופן מודע לעשות את מה שעשה וכאלה צריך להוריד מהכביש.

נו באמת ?!!!! לנסוע באופנוע במהירות כזו זה לשים ז ולתזז בין נתיבים זה לא? מעניין למה את זה המשטרה לא משקיעה משאבים כאלו ?

תפסיק להיות לי צדקני יותר מידי, ולנסות יותר מידי להצדיק את המשטרה , גם כשברור שזה נעשה לשם מטרות שלא כוללות את טובת הציבור

וואו!!!!!! "פושעים ופורעי חוק מסוכנים כאלו " לא פחות ולא יותר ?!!! מעכשיו אני מניח שכול אלו שנוסעים מעל המותר בכביש ציבורי הם רוצחים בפוטנציה נכון ? אולי הם אוייבי הציבור מספר אחד ? נעשה אחרים מרדף כמו אחרי ג'סי ג'יימס :lol:

באמת הגיע הזמןלהתגייסות של כול המדינה לטיפול בחוליגנים האלו שמשתמשים במכוניתםאופנועם כאמצעי אלימות חוליגני

בברכה יהודה

פורסם

אחרי זה כששומעים על מקרים שאישה בבית עם ילדים מתקשרת למשטרה בהיסטריה שמישהו מנסה לפרוץ את הדלת ומאיים על חייהם והמשטרה מגיעה אחרי 3 שעות, אין מה להתפלא, יש להם דברים יותר חשובים להתעסק בהם.

למה אנו לא עומדים כמה דקות דומיה עבור אלו שמתו בדרכים? מספר אלו שמתו בכבישים גבוה יותר מאלו שנרצחו הכל המלחמות בישראל.

כי מדובר באנשים שאיבדו את חייהם בהגנה על הבית. לא הכל נמדד במספרים.

פורסם

אסכם ואומר, אני לא חושב שיש פה מישהו שמעודד (בגלוי) התחמקות מעונש במקרה הנ"ל או מקרה הפורשה.

או מישהו שתומך בלתת לאנשים כאלו לעשות כרצונם בכבישי הארץ.

אבל בהחלט יש סדר עדיפויות. וכרגע הוא דיי מעוות.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אני האופנוען האמור,

קודם כל אומר כי אינני מודה בדבר ביצוע העבירה - הנושא יידון בבית המשפט שם יוחלט.

המבצע האמור כלל - 4 ניידות (אחת סמוייה) שלושה אופנועים ולהערכתי כ 20 שוטרים סה"כ.

לטענת השוטרים כי הם עקבו אחריי במשך תקופה ארוכה אפשר להתייחס בביטול גמור היות ומעולם השוטר הנחמד המוצב בדרך קבע בכביש המדובר לא סימן לי לעצור.

לו היה עושה כן ולו פעם אחת, כל המבצע המיותר הזה (שלטעמי נועד לייצר כותרות והד תקשורתי בלבד) לא היה יוצא לפועל.

היה פה בזבוז משווע של משאבים כאשר כל שצריך היה לעשות השוטר (הבודד) שהיה דרך קבע על הכביש להקים את ישבנו הענוג מהניידת ולסמן לי לעצור.

פורסם

הודעה אחת משנת 04, כל הכבוד :)

עכשיו רק צריכים תגובה של הבחור עם הפורשה ואפשר לסגור את הפורום.

פורסם

הפעם היחידה שהשתמשתי באתר היתה לפרסום מודעה...ככל הנראה ב 2004. אבל אם תקבלו אותי אולי אתחיל להגיב פה גם...:-)

• תוכן חדש...