Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6237 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם כולם עבריינים, כנראה שמשהו בעייתי עם החוק.

כמה נכון!

על הקטנוע אני לא משייט יותר מ-110 קמ"ש, בשל מגבלת הכלי.

בכביש המהיר, אין אחד, אחד! שלא עובר אותי.

כולל נשים שבקושי רואות למרחק של יותר מ-100 מטר, ואנשים שפג תוקפם לנהיגה על הכביש.

החוק רקוב.

אביחי

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מעניין אם הג'יקסר יעמוד למכירה :inlove:

בכל מקרה המסקנות שלי הן:

תמיד צריך לחשוב שמישהו עוקב אחריך, להמנע מהרגלים ולשנות את נתיב הנסיעה על בסיס לא קבוע.

גם כשאתם יושבים בבית, מומלץ לסגור וילונות ותריסים על מנת שלא יוכלו לראות את חדר המבצעים בו אתם מתכננים את נתיב הנסיעה החדש.

כשאתם נכנסים לרכב, יש לכבות את הטלפונים הסלולארים ומכשירי ה-GPS על מנת שלא יוכלו לעקוב אחר מיקומכם.

לעולם אל תקנו רכב חדש מהחברה וגם כשאתם קונים רכב יד שניה, רישמו אותו על שם אבאמא \ בן\ת הזוג.

כולם שוטרים עד שיוכח אחרת.

"ת' המעדיפה לעיתים להקרא ט'"

פורסם

בעוד שבנושא נהג הפורש הצדקתי את המשטרה, כאן זה נראה לי אמצעי להשיג כותרת ותו לו. ההבדל המרכזי הוא בכמה נזק פוטנציאלי לסביבה מהווה הנהג\רוכב.

כאשר מדובר על רכב, גם אם זה פורש או פררי וגם אם שומאכר יושב מאחורי ההגה, נהיגה סביב ה200 כאשר התנועה ב110-130 היא הזמנה לתאונה קטלנית בעליל. בתאונה עם רכב זה כמעט ודאי כי יהיו הרוגים נוסף לנהג הממהר, קל וחומר כאשר יש איתו 3 ילדים. ד.א בני כמה הילדים? כמה בוסטרים ניתן להכניס לפורש?

באופנוע המצב שונה, רוב התאונות של אופנועים מסתיימות בפגיעה קשה לרוכב ונזק סביבתי מועט יחסית. מכיוון שכך אינני רואה סיבה להשקיע מאמצים חריגים בלכידה של אותו רוכב. נטפס במקרה יופי. לא נטפס לא נורה. יש הרבה עבריני תנועה מסוכנים יותר שמסתובבים בכביש.

פורסם

אריאל, להיות מעורב בתאונה עם הרוגים זו שריטה לכל החיים גם אם אתה לא אשם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הבעיתיות גם, שבברור מי שמצליח לנהוג במהירות כזו,ולהתחמק מהמשטרה ומעקבים ושאר מרעין מבישים במשך חודש, מיומנות נהיגה זה לא הבעיה שלו.

לפיכך הוא גם לא מסכן את הנהגים סביבו כמו אדם מבכיש מהיר תקוע על הנתיב השמאלי במהירות 80 (מה שגורם לנהגים לעקוף מינין,עובדה.)

אז לכן הוא הבעיה האחרונה בעצם...

אם זה לא שבור,אל תתקן את זה.

פורסם

אני אשאל את השאלה הברורה

לפי הכתבה:

היום הציבו במשטרה מספר רב של שוטרים על הכביש אשר תצפתו לכל האורך על האופנוען. כמו כן, המשטרה הציבה מכמונות מהירות לכל האורך הכביש וכשהבחינו באופנוע

הם מדדו אותו נוסע במהירות של 193 קמ"ש.

בקצה הכביש המתינה לאופנוע הפתעה: שתי ניידות חסמו את כל אורך הכביש ואופנוע מהיר של המשטרה עמד בהיכון אם חלילה הוא יפרוץ בכל זאת את המחסום הקשיח

אם כך, אז אני מבין שקשר עין זה משהו שבהחלט לא היה שם. 193 קמ"ש, רכב עומד וממלז או מצלם ("המשטרה הציבה מכמונות מהירות") - ולא בנסיעה.

אז אני מניח שהחוק לצידו ? :)

פורסם

פשוט ביזיון ,אני מתעכזב מהמדינה (מערכת החוק בה לפחות) הזות כל יום מחדש ,זה פשוט זוועה מה שהם עושים לנהגים ,ושלא תגיד שהוא נסע בכביש מלא בנהגים ,או שהוא סיכן הולכי רגל ,הוא נסע בכביש ריק וחדש יחסית .

באותה מידה גם נהג הפורשה שנסע לרוב בשעות הערב מהר וכאשר הכבישים ריקים .

אני לא רואה סיבה לציית בצורה כל כך קשה למיגבלת המהירות כאשר הכביש נותן לך את האפשרות שלא לציית לה ,תהייו רצינים מי פה נוסע בכביש ריק שהמיגבלה בו 90 על פחות מ120 ?

פורסם

שיסע על 120 ואפילו 140 אם התנועה זורמת במהירות של עד כ 20% פחות ממנו אבל לנסוע בכביש במהירות שעולה ב 70-80% על המהירות הממוצעת בכביש זה טימטום וסכנה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

כשאתם נכנסים לרכב, יש לכבות את הטלפונים הסלולארים ומכשירי ה-GPS על מנת שלא יוכלו לעקוב אחר מיקומכם.

ברור לי שזה נאמר בהלצה/ציניות, אבל לא ניתן לעקוב אחרי מקלט כלשהו (GPS, אנטנה לווינית) וכיו"ב - כי אינם פולטים קרינה (לא מדובר כמובן על הרמוניות ושאר מיני זבל שמייצרים המתנדים הפנימיים במכשירים זולים).

פורסם

זה ב- NRG:

"בקצה הכביש המתינה לאופנוע הפתעה: שתי ניידות חסמו את כל אורך הכביש ואופנוע מהיר של שהמטרה עמד בהיכון אם חלילה הוא יפרוץ בכל זאת את המחסום הקשיח."

מעניין אותי מספרית מה הייתה כמות השוטרים ב- "מבצע" הזה. זה פשוט בזיון!

בהחלט בזיון.

מעניין מה אופנוע המשטרה היה עושה אם האופנוען היה "פורץ" את המחסום, מנסה להוריד אותו עם בעיטות?

קו---------------------------------------

פורסם

מוזר שאין פרטים על האופנוען.

אני מתאר לעצמי שבגלל המאמץ המטורף שהושקע בתפיסתו מדובר בראש משפחת פשע או רוצח שכיר.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תוכן חדש...