Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיפור קטן על פגישה בין אזרח לזוג מתנדבים,

לפני מספר ימים בעודו נוסע לו פלוני אלמוני (שאין לו עבירות בכלל ) בן ה55 במסגרת עבודת הצדק שלו ,

בשעה 11 בבוקר באזור השרון באחד העיקולים צץ לו שוטר (מתנדב ) ומבקש לעצורק את הרכב (שייך למוסד מוכר -לוגו על הרכב מסוג פורד טרנזיט חדשה) ,

פונה השוטר אל אותו פלוני ומבקש רשיונות לצורך בדיקה ואף ניגש לרכב ובודק, אותו פלוני ניגש לניידת ומבקש לברר את פשר העצירה ,פונה אליו השוטר ומסביר שזה שגרתי ומחזיר לו את רשיונות הרכב והנהיגה אך בנוסף מביע לו גם את המכשיר לבדיקת אלכוהול :shock: ומבקש לבצע את הבדיקה (שכמובן יצא תקין מאוד ) .

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

שאותו "פלוני אלמוני" יישמע להוראות המתנדבים.

אם אין לו מה להסתיר אז אין לו מה לדאוג.

עדיף את זה שמאשר שיתעצבן על השוטרים...וזה יגלוש לפסים של אלימות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

איך הגעתם לזה שהוא לא נשמע להוראות המתנדבים ?

ומי אמר שזה לא בסדר (לא כתבתי את זה ) ? סך הכל מקרה שנחמד לראות שקורה גם בשעות היום ולא קשור לגיל או מראה או כל דבר אחר :arrow:

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

אני אישית שמעתי גם על בדיקה ב3 אחה"צ.

אין להם במה להתעסק בחיים אז הם מחפשים מה לעשות.

חבורה של משועממים שימצאו משהו מעניין יותר לעשות.

פורסם

אני לא מבין מה הבעיה שלכם:

כשלא בודקים אלכוהול, אומרים שהמשטרה מתמקדת בעבירות הלא נכונות.

כשכן בודקים אלכוהול, אומרים שהם חבורת משועממים שרק מחפשים מה לעשות.

יאללה, איזו חבורה של פולניות אתם! אי אפשר לרצות אתכם! :x

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אני לא מבין מה קשור שפלוני נוסע ברכב של חברה מסויימת לעצירה שלו לבדיקת שכרות.

אם לשוטר היה חשד שהוא שיכור, אזי הוא נעצר לבדיקה, מה זה קשור מה כתוב על הרכב?

יש אנשים שברוב חוצפתם נוטים לחשוב שאם הם עובדים באיזה ארגון צדקה או משהו אז אסור לעצור אותם.

פורסם

אם כבר דיברת על נהיגה ברכב חברה, אצלנו בעיר נתפס נהג של חברת האבטחה של רכבת ישראל (הטנדר-ג'יפ המוכר), במהלך המשמרת שלו, כאשר יש עליו נשק - נוהג - תחת השפעת אלכוהול - 600 מיקרוגרם לליטר (כשהמקסימום המותר הוא 240).

Xbox12341

פורסם

חבר שלי נתפס ביום שבת בצהריים על אלכוהול. הוא אכל המבורגר ושתה איזה חצי ליטר בירה (או שניים) ובכביש החוף, באמצע היום, שוטר ביונדאי גטס עצר אותו. קיבל שלילה והחרימו לו את הרכב.

פורסם
יאללה, איזו חבורה של פולניות אתם! אי אפשר לרצות אתכם! :x

2 יהודים, 10 דעות :twisted:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...