Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר'ה, רובכם מפספסים את העיקר. אני לא שופט אנשים לפי הרכב שבו הם נוסעים (או איזה שעון הם עונדים, לי בכלל יש SWATCH ו- TSI להזכירכם). אבל חלק מהציבור כן. אולי לא כולכם, אבל עובדה היא שאם תקימו סטרט-אפ, תעדיפו עו"ד או רו"ח שיושבים במגדל מסודר עם שומר, משרד ורצפת פרקט, על פני עו"ד שיושב בצריף רעוע. זה אמנם קיצוני אבל ככה זה עובד. ומי מיכם שיטען אחרת - ירשה לי לפקפק בניסיונו האישי בתחום או ביושרו הפנימי. ואם VW בעצמם מסכימים איתי, אז למה אתם חייבים להתווכח?

אגב, אני האחרון שחושב ש- STI הוא רכב ערסי או של פושעים. אם היתה WRX במחיר סביר (עד 200) ולא רק STI במחיר מופרז - וודאי שהייתי קונה, במיוחד אם היא היתה בתצורת סטיישן...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא מבין מה הבעיה? הג'טה לדורותייה לא הצליחה להימכר בצורה משכנעת לא בארץ ולא באירופה,הייצרן ניתקע עם כמות גדולה וגם ככה הרכב לא נימכר,אז למה לא להוריד ביוקרה ולשווק רכב אמנם פחות יוקרתי אבל בכל זאת רכב שיימכר בכמויות וייצור לג'טה שוק מסויים שלא היה קיים בעבר,מהלך שיווקי נטו ולטעמי גם נדרש.

פורסם

דדי יש לך טעות...

היבואן לא תקוע עם מלאי ג'טות והדגם הנ"ל יגיע רק בעוד חודשיים לארץ ... :idea:

עם זאת היבואן החליט להבדיל בין גרסת ה"ליסינג" לגרסת ה1.6 אקונומי ומאבזר מהיום את ה1.6 בחישוקי מגזניום 16" (הקונהיים- למי שמתעניין) וחיישני חניה..

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם
הדגם עצמו כבר מבוסס על הגולף הקודם והוא מיושן ומוחלף בדגם חדש.

תרשה לי להזכיר לך שגם הגולף החדשה מבוססת על הגולף הקודמת...

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם
חבר'ה, רובכם מפספסים את העיקר. אני לא שופט אנשים לפי הרכב שבו הם נוסעים (או איזה שעון הם עונדים, לי בכלל יש SWATCH ו- TSI להזכירכם). אבל חלק מהציבור כן. אולי לא כולכם, אבל עובדה היא שאם תקימו סטרט-אפ, תעדיפו עו"ד או רו"ח שיושבים במגדל מסודר עם שומר, משרד ורצפת פרקט, על פני עו"ד שיושב בצריף רעוע. זה אמנם קיצוני אבל ככה זה עובד. ומי מיכם שיטען אחרת - ירשה לי לפקפק בניסיונו האישי בתחום או ביושרו הפנימי. ואם VW בעצמם מסכימים איתי, אז למה אתם חייבים להתווכח?

אגב, אני האחרון שחושב ש- STI הוא רכב ערסי או של פושעים. אם היתה WRX במחיר סביר (עד 200) ולא רק STI במחיר מופרז - וודאי שהייתי קונה, במיוחד אם היא היתה בתצורת סטיישן...

סליחה שאני מתעכב שוב על הענין הזה, אבל פה אתה כבר מגלה התנשאות בהחלט מדאיגה. באיזו זכות, אתה מנכס לעצמך כושר שיפוט עדיף על אנשים אחרים. אינך יכול, עם כל הכבוד, לקבוע מסמרות לגבי "חלק מהציבור" ובאותה נשימה לקבוע שאתה אינך שם. דווקא התייחסותך הקודמת, ממנה לשווא תנסה להחלץ, מצביעה באופן ברור על דאגתך מ"אובדן היוקרה" שעלול לפגום במי מחפציך.

פורסם

אם הסיפור כפי שמופיע בכתבה מדויק מדובר בהתנהלות בריונית של צ'מפיון.

מיבואנית שנשענת באופן מאסיבי על השוק הפרטי הייתי מצפה שלא להשתין לבור שהיא שותה ממנו. טוב לדעת שברשות המיסים יודעים להפליק על האף למי שמנסה להתחכם, אבל יש עוד לא מעט עבודה...

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

אני מסכים איתך, יש תמיד את האידיאלים ויש גם את המציאות בשטח בה אנשים שופטים אותך לפי מה אתה לובש, באיזו קומה המשרד שלך ובאיזה רכב אתה נוהג. כל מי שמתנכר למציאות הזאת עושה לוקה בעיוורון ואינו תופס את המציאות כמו שהיא. אידיאלים זה נחמד וחשוב...אבל אי אפשר להתעלם מהמציאות ומכללי המשחק.

אחרי שהסכמתי והבנתי אותך, לא ברור לי למה אם אתה מכיר את הסביבה העסקית בה אתה עובד רכשת גולף (מאובזרת וחזקה ככל שתהיה...). אם אתה מודע ל"דרישות" של סביבתך, למה לא רכשת לפני שנתיים רכב מרשים יותר חיצונית מאשר קומפקטית (אלק) פרימיום?

מה שאני מנסה להגיד הוא שאת ההחלטה שלך ביצעת כבר לפני שנתיים, אז איזו טענות יש לך עכשיו כלפי מחלקת השיווק של צ'מפיון שהחליטו שנתיים אחרי שאתה החלטת לרכוש רכב לא מרשים בעיני הקולגות שלך לשנמך (שונא את המילה, אבל היא מתאימה) את הג'טה לקבוצה 2.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
(לי בכלל יש SWATCH ו- TSI להזכירכם).

וואי, אני מכיר עוד מישהו כזה :-)

ואל תזכיר עוד פעם מתכנתים כאלה ואחרים :-(

כשאתה בודק את ה-A3, תעשה בבקשה השוואה של האיבזור בכלל ושל איבזור הבטיחות בפרט. נדמה לי לפי האתר שלהם שהיא נחותה באיבזור לעומת הגולף (החזקה).

פורסם
מה שאני מנסה להגיד הוא שאת ההחלטה שלך ביצעת כבר לפני שנתיים, אז איזו טענות יש לך עכשיו כלפי מחלקת השיווק של צ'מפיון שהחליטו שנתיים אחרי שאתה החלטת לרכוש רכב לא מרשים בעיני הקולגות שלך לשנמך (שונא את המילה, אבל היא מתאימה) את הג'טה לקבוצה 2.

אבל אני עומד בפני החלטה חדשה היום. אני לא מתלונן על לפני שנתיים, אלא על היום. ג'טה היתה מועמדת בולטת לרכישה על ידי, בהזמנה מיוחדת עם סאן רוף, ואיננה עוד. ולכל המצטדקים למיניהם (לא CASPER) - אני שוב לא מבין למה אתם מנסים להתחכם, כשצ'מפיון בעצמה מסכימה עימי. אני לא מנסה להימלט משום דבר שכתבתי בשרשור הזה, והם מסכימים עם דעתי (מתוך שיקולי שיווק ברורים שמעדיפים ציי רכב על לקוחות פרטיים שלא רכשו כנראה הרבה ג'טה), אז אתם מנסים לתקן אותי? תהיו לי בריאים.

וואי, אני מכיר עוד מישהו כזה :-)

ואל תזכיר עוד פעם מתכנתים כאלה ואחרים :-(

כשאתה בודק את ה-A3, תעשה בבקשה השוואה של האיבזור בכלל ושל איבזור הבטיחות בפרט. נדמה לי לפי האתר שלהם שהיא נחותה באיבזור לעומת הגולף (החזקה).

לא היתה כוונה למתכנתים אלא לבעלי רכב ליסינג בכלל (מתכנתים הם פשוט הרוב :-) ).

ה- A3 1.8T ממש מקסימה. הכסא מאוד נוח, אפילו שאין לו כוונון לתמיכה בגב התחתון. התפעול של כל האבזור מאוד דומה לגולף "שלנו", רק יותר יפה ואלגנטי. מבחינתי זה יתרון עצום משום שאני לא אוהב את העיצוב הפנימי החדש, המשתדל והצעקני של הגולף דור 6. יש לאאודי גם נעילה אוטומטית של הדלתות אחרי 15 קמ"ש (פונקציה שמשום מה לא קיימת במחשב הדרך של הגולף, לדעתי רק כדי שלא יהיה אותה ברכבים ה"פשוטים") - ואנו מאוד אוהבים את זה.

מבחינת הבטיחות לא ממש בדקתי את הנושא לעומק. אני יודע שהרכב לא מגיע עם ISOFIX ולכן זו הזמנה מיוחדת, שמאפשרת לך גם לבחור (ללא תוספת תשלום) את סוג הריפוד, הצבע וכו'. באופן מוזר, דיבורית מקורית (משולבת ברדיו) עולה שם פחות מאשר בגולף. לך תבין את צ'מפיון.

אני עדיין חוכך בדעתי לגבי הגג הפנורמי משום שאני חושש מהקיץ התל-אביבי, למרות שהמזגן שלהם עשה לי רושם של חזק יותר, ובכל מקרה כשהתריס הפנימי היה סגור, נכנס אור אבל לא הרגשתי התחממות.

אני שולח לך גם ה"פ.

איל.

פורסם
תרשה לי להזכיר לך שגם הגולף החדשה מבוססת על הגולף הקודמת...

אבל בעוד שהגולף שופרה{דור 6} הגטה נשארה כמה שנים מאחורה.

פורסם

אני מצטרף למי שאמר שאם התדמית כלפי הלקוחות היא שחשובה, תלך על אחת ממכוניות קבוצה 4 (להלן: מזדה 6, למרות שזו יכולה להיות מונדיאו, B4 וכו').

במזדה 6 מליסינג נוהגים החל ממנהלי פרוייקטים בכירים בחברות גדולות ועד מנכ"לים של חברות קטנות (ואני מכיר גם כאלה וגם כאלה).

במזדה 6 פרטיות נוהגים החל מבעלי מקצועות חופשיים שלא רוצים לנקר עיניים עם מרצדס ב.מ.וו. ועד אנשים פרטיים שקנו כזו בהזדמנות מליסינג - בקיצור, היא טובה לתדמית של כולם.

(אני יודע ש BAR אמר שהיא גדולה לו, אז שיקנה A3 או סדרה 1).

אגב, כמו שלמי שחשובה התדמית לא ירצה לנסוע ברכב "נחות" תדמיתית, אסור להגזים לכיוון השני.

אמרתי לפני כמה זמן לרו"ח ידוע ששותף במשרד ידוע שהלוגו של המשרד על הב.מ.וו. סדרה 7 שלו עלול לצרום ללקוחות ובמקומו הייתי מוריד את הלוגו (בוודאי לא להחליף את הרכב).

רו"ח ידוע ששותף במשרד אחר החליף לאחרונה את הוולוו (עם לוגו) שלו בלקסוס LS460 ללא לוגו.

אני מניח שהשיקולים שהזכרתי עמדו לנגד עיניו.

ומילה על היבואן: אני סבור שמחירי VW מוגזמים בטירוף בישראל והוכחתי פעם שבבריטניה גולף FSI עולה פחות מפוקוס.

א-ב-ל זו זכותו. זו בעייה של הלקוחות שקונים.

ושתי נקודות חיוביות על היבואן:

1. אחד היחידים שעדיין מביא מכוניות ידניות.

2. תומך בריצה העממית וספונסר קבוע של חצי מרתון עין גדי.

לעומת זאת, דלק מוטורס התחייבה להיות נותנת החסות הראשית למרתון ת"א שמתקיים מחר, חזרה בה והכניסה את הארגון כולו לגרעון. אני מניח שיש מסמכים משפטיים שמרשים לה לעשות את זה.

אותי כרץ חובב ולקוח שמחזיק ב 10 השנים האחרונות מכוניות שיובאו ע"י דלק זה מעצבן.

אני איתם גמרתי.

פורסם

אני מסכים איתך שלוגו על רכבי יוקרה זה מנקר. אני גם מסכים שצ'מפיון גנבים. הבעיה היא שאין רכבים אחרים שמציעים את אותה תמורה במחיר דומה, ולכן הם מנצלים זאת. אני מקווה שייבוא מקביל יאושר בעתיד הקרוב ואף שלא יעזור לי - יחזיר את המחירים של החדשות לשפיות מסוימת. אגב, אפילו רוב ההנחות שהם מציעים לעו"ד/רו"ח הן בטלות בשישים (למעט אולי לגבי השירוקו). פשוט חוצפה.

• תוכן חדש...