Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6237 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תתחדש 8) .

ההבדלים בין אקונומי למנג'ר הן כדלקמן :

רדיו דיסק מקורי RCD310 (למדייקים בינינו..) קורא MP3 + חיבור AUX.

חישוקי מגנזיום "הוקנהיים".

חיישני חניה (תוספת מקומית) +צג.

מבחר צבעים והטבות כמו ט.אין\מימון\ה.מזומן.. (וכמובן זמינות מיידית ולא המתנה שלחלק מהלקוחות עולה כסף -השכרה וכו'..) שאין במנג'ר..

בדגם המנג'ר הצבעים הם שחור\לבן בלבד וזמינות קצת מאוחרת ..

ושחכת גם מושבים קדמיים אחרים. אולי לרוב האנשים זה לא ישנה יותר מידי אבל לי זה מאוד מפריע (הסופרב למשל נפסלה אצלנו בגלל מושבים מאוד לא נוחים).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
ושחכת גם מושבים קדמיים אחרים. אולי לרוב האנשים זה לא ישנה יותר מידי אבל לי זה מאוד מפריע (הסופרב למשל נפסלה אצלנו בגלל מושבים מאוד לא נוחים).

לא נכון! המושבים באקונומי זהים למושבים במנג'ר. השוני הטכני היחיד במפרט בין המכוניות, הוא היעדר הרדיו/דיסק.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם
לא נכון! המושבים באקונומי זהים למושבים במנג'ר. השוני הטכני היחיד במפרט בין המכוניות, הוא היעדר הרדיו/דיסק.

והחישוקים והחיישנים... והתנאים...

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם
אכן, רכישה מוצלחת ככל הנראה. תתחדש!

שים לב, שגם הרדיו המקורי של הג'טה, הוא לא המערכת שמגיעה עם הגולף, שכוללת מסך מגע וכו'. ניסית לברר התקנה שלה?

מה לגבי דיבורית - האם ניתן להתקין דיבורית מקורית (מתוך הרדיו)? [אני מבין שאצלך הרדיו מושתק אוטומטית כשנכנסת שיחה? הכוונה שלי בדיבורית מקורית היא לכזו שנשלטת מההגה ומהרדיו]

אין דיבורית מקורית בג'טה אקונומי. ניתן לחבר השתקת דיבורית לרדיו המקורי. אי אפשר לקשר בין רדיו חליפי למחשב הנוחות באוטו, (כשמכבים מנוע הרדיו כבה, למשל). אפשר להתקין בג'טה מנג'ר כל רדיו מקורי של פולקסווגן, גם את היקר והמשוכלל ביותר, זה עם GPS, בלוטוס, מולטימדיה ומצלמת רברס. ניתן לרכוש את כל מגוון המערכות של פולקסווגן דרך הסוכנים. לגבי המערכות הזולות יותר, ניתן לרכוש אותן מהטרייד-אין של האביזרים. כפי שציינתי, ניתן לרכוש רדיו מקורי חדש לחלוטין שבוצע עליו טרייד אין של אקונומי בעלות 2000 ש"ח במקום חדש מהקופסה בעלות 5000 ש"ח.

הם מציעים מערכת של OWA בסכום של 4000 ש"ח הכוללת מולטימדיה DVD צג מגע ודיבורית בלוטוס All In One הבעיה היא שהמערכת לא מסנכרנת עברית עם ספר טלפונים בטלפון ועל כן די מוגבלת. השמע הוא דרך הרמקולים באוטו.

לרדיו קנווד שרכשתי מהם ניתן לחבר Mute של דיבורית בלוטוס קבועה מכל סוג.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם
והחישוקים והחיישנים... והתנאים...

החישוקים וחיישני הרברס הם בהתקנה מקומית. הם נועדו לתת ערך מוסף והרגשה טובה למי שמוציא מכיסו עוד 16,000 ש"ח על בולשיט. (את אותם החיישני רברס הם התקינו לי תמורת סכום סביר מאד-מאד)

תנאי שיווק ומימון זה לא "מפרט טכני", ומכל מקום החופש לבחור צבע לא שווה 16,000 ש"ח לדעתי. מימון אתה לא תיקח מהם - זול יותר בבנק.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

מניסיוני, כל מסכי המגע שאינם מקוריים של VW, הם משמעותית הרבה פחות טובים מבחינת נוחות תפעול, brightness וכו'.

אגב, החופש לבחור צבע אמנם לא שווה 16K, אבל חיישנים שווים כמה K בודדים (תלוי איזה סוג), וכך גם הג'נטים. גם רדיו מקורי יש לו את ה- perts שלו ואתה צריך לקזז את העלות שאתה שילמת על רדיו, כך שלבסוף הפער לא כזה גדול (אני גם לא אומר שהוא מוצדק; אני מצידי הייתי בכלל מזמין את ה- 160 בהזמנה מיוחדת עם סאן-רוף ורדיו כמו בגולף, לו הייתי רוצה ג'טה). בנוסף, לגבי מה שאתה מכנה "תנאי שיווק ומימון" (טרייד אין/מימון/הנחת מזומן), אני דווקא יכול להעיד שלפעמים הם כן שווים...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...