Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6237 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לפי מה שהבנתי יהיה גם טיגואן בקבוצה 5...משמע 191,000

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
מצ"ב הלינק: http://www.motocar.co.il/article/10787.aspx

אומנם מדובר על גולף סדאן מדור קודם, אבל בכל זאת יכולה להיות בחירה מענינת. אגב, האם מדובר בגיר רובוטי או אוטומטי רגיל? (עריכה) מסתבר, לא זה ולא זה אלא DSG ! נחמד.

DSG או לא, גם התיבה הפלנטרית בת ששת ההלוכים מצוינת. חרף גילה ומנועה, ג'טה היא בחירה איכותית מאד בסגמנט הדל הזה, שהפך למעניין יותר לאחרונה.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

הגיע הזמן, אבל במחיר הזה ועם יבואן כזה, אני משער שהאבזור יהיה כמו בגטס ליסינג.

חוץ מזה לפי דעתי, המינימום מנוע לרכב כזה הוא ה1.4 122 כ"ס. ה1.6 102 כ"ס קטן מדי ולא מספק, גם עם הDSG.

פורסם

לפי דה מרקר זה יהיה DSG מה שיתן לרכב יותר דינמיות מאשר גיר אוטומטי רגיל. מבחינת האבזור כנראה מדובר על הגה פשוט (לא מעור), תפעול מיזוג מכני ואולי גם ללא מערכת שמע מקורית שדוקא זה יכול להוות יתרון... טוב שהשאירו את כל מכלולי הבטיחות, צעד חכם.

פורסם

יפה, כנראה שצ'מפיון רוצים להתחיל לנגוס בשליטה של מזדה ופורד בקבוצה 2...

גם אני חושב שזה שינוי מרענן, ואני מניח שהמלאי הזה יגיע ממפעלים אחרים במדינות אחרות , כי בטח הג'טה של דור 6 בדרך וצריך לפנות לה מקום על פסי הייצור.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני חושב שהביצועים דווקא לא מעניינים את רוב בעלי הליסינג. אצלנו בחברה רוב האנשים בוחרים בפוקוס ואני חושב שהרבה מהם ישקלו לחיוב את הג'טה.

emotion of motion

פורסם

בשורה התחתונה, מה שקובע את רכב הליסינג, זה העלות שלו.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אתם שוכחים שפרט למחיר הרשמי, נתון שמאוד משמעותי בקביעת המחיר אותו תשלם החברה המעסיקה לחברת הליסינג הוא המחיר שתקבל חברת הליסינג עבור הרכב. או יותר נכון, כמה הנחה היא תקבל.

ככה שגם אם מדובר ברכב שרשמית עולה 116K ונכנס לקבוצה רישוי 2 - בתכלס אם הוא יעלה עוד כמה מאות שקלים בחודש, יש סיכוי שחברות יעדיפו להציע לעובדיהן רכבים אחרים ולא את הג'טה.

shlomub, אאל"ט תקרת קבוצת רישוי 2 היא 114K. ליבואניות ניתנו כמה אחוזים של חריגה בשל עליות בשערי המטבעות ביחס לשנה שעברה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

חברים, כבעל ליסינג (מאזדה 3 2.0 ליטר) אני חייב לציין שלמרות שרכבים מסויימים הם מאותה קבוצה זה ממש לא מחייב שהם עולים את אותו המחיר לעובד.

יש במחיר הרבה גורמים אחרים שמשפיעים עליו, כגון: סחירות כמשומש, אמינות, דיל עם היבואן ועוד...

רק לידיעה

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

פורסם

רק בשביל לעשות לכם סדר..

ג'טה קבוצה 2 נמכרת לציי רכב! במחיר לציי רכב!

גיר 6 טיפ'.

6 כריות +ESP .

רדיו מקומי ולא מקורי של היצרן כמו הסטנדרט הקבוע..

מזגן מכני +פיתחי מיזוג מאחור.

4 ח"ח.

בקיצור מן גרסת "ליסינג" לציי רכב.

היא לא יותר חלשה משאר המתחרות בקבוצה (ע"ע 308,פוקוס,C4 ..).

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

אותי זה מעצבן.

אני באמת לא מבין איך הם רוצים למכור את הג'טה ב- 116, וגולף (חזקה ומשודרגת ככל שתהיה) ב- 180.

SORRY, אבל אם מודדים אותי (ויש שמודדים אותי) לפי מה שאני נוסע בו, אז עכשיו כל מתכנת מושתן (וסליחה, אין כוונה להעליב, הכוונה מבחינת הדרגה בחברה - company, לא society) יסתכל עלי כעל "מסכן" שלא יכול להרשות לעצמו בגאז'.

הגרסה היקרה יותר של הג'טה לא מספיק מובחנת מהזולה ביותר.

מזל ש- AUDI עוד שומרים על צביון מסוים (כלומר שהיבואן מחליט שהם שומרים עליו).

גילוי נאות: אני נפגש מחר עם עומר, לדיון על הטבות למקצועות חופשיים ומבצעים וכו', אבל המחיר החדש לג'טה מאוד "הוריד" לי את החשק.

גילוי נאות #2: אני גם נפגש מחר עם Audi 1.8T ;-), שלא ממש רחוקה ממחיר הגולף 160...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

עם כל הכבוד לזה שיש 6 הילוכים בגיר המנוע הזה פשוט חלש וישן מאד ורועש, מבחינת הביצועים הוא אולי ברמת הפוקוס 1.6 אבל לא ברמת המתחרות המודרניות כמו ה308 סיד i30 וטויוטה קורולה.הדגם עצמו כבר מבוסס על הגולף הקודם והוא מיושן ומוחלף בדגם חדש.

פורסם
אותי זה מעצבן.

אני באמת לא מבין איך הם רוצים למכור את הג'טה ב- 116, וגולף (חזקה ומשודרגת ככל שתהיה) ב- 180.

SORRY, אבל אם מודדים אותי (ויש שמודדים אותי) לפי מה שאני נוסע בו, אז עכשיו כל מתכנת מושתן (וסליחה, אין כוונה להעליב, הכוונה מבחינת הדרגה בחברה - company, לא society) יסתכל עלי כעל "מסכן" שלא יכול להרשות לעצמו בגאז'.

הגרסה היקרה יותר של הג'טה לא מספיק מובחנת מהזולה ביותר.

מזל ש- AUDI עוד שומרים על צביון מסוים (כלומר שהיבואן מחליט שהם שומרים עליו).

גילוי נאות: אני נפגש מחר עם עומר, לדיון על הטבות למקצועות חופשיים ומבצעים וכו', אבל המחיר החדש לג'טה מאוד "הוריד" לי את החשק.

גילוי נאות #2: אני גם נפגש מחר עם Audi 1.8T ;-), שלא ממש רחוקה ממחיר הגולף 160...

איל, אתה בוחן מחר את ה-A3 מרכב 5 דלתות? ואיזה רמת גימור עולה קרוב לגולף?.

יניב

• תוכן חדש...