Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מעוניין לשפר את המערכת הקיימת בסיוויק שלי (המערכת המובנת שבאה עם האוטו, הונדה סיוויק מודל 2004)

זה לא חייב להיות מערכת שמיעה.. חשוב לי הבאס שיהיה טוב ועוצמת השמיעה..

התקציב 1K

על מה מומלץ? מה כדאי? הבנתי שיש פה אחלה חבר'ה שמבינים.. אז אני אשמח לקבל עזרה תודה :)

פורסם

היה לי הרכב הזה.אתה תצטרך 2 זוגות רמקולים 6.5 אינץ' כי גם מקדימה וגם מאחורה זו המידה.

או תקח קידמיים 6.5 ומאחורה רק סאב .

בכל מקרה עוצמת שמיעה איכות שמיעה או בס טוב ב1000 שח לא תקבל.תנסה להעלות את התקציב פי 2 לפחות ואז תוכל לקבל מה שאתה רוצה.דרך אגב כרע הרמקולים שבאים עם הרכב שווים לת.. קרטון שעושה רעש.

פורסם

מסכים איתך בנוגע לאיכות כרגע.. בגלל זה אני רוצה לשדרג...

ובמידה ואני משדרג את התקציב לסביבות ה2000-2200 ש"ח (סביר מאוד שזה יהיה התקציב שלי בעוד כחודש)

על מה אתה ממליץ לרכב הזה?

פורסם

אם הפאנל שלך הוא המקורי שבא עם האוטו, אתה תצטרך להשקיע כמה מאות שקלים במנחת שכן קרוב לוודאי שאין לו יציאה למגבר.

כמו כם קח בחשבון שהתקנה סבירה תעלה מינימום 500 שקל?

אז מה נשאר לנו? כ-1500 ש"ח ציוד.

את המחיר הייתי מחלק -

400 קומפוננט - פולס.

700 מגבר - JBL CS60.4.

השאר לסאב C12 של קיקר, ובלחץ לנסות לדחוף גם תיבה לעסק (הפולס והמגבר טיפל'ה יותר זולים ממה שאמרתי אז אני מקווה שמהעודף תוכל להכניס תיבה לעסק).

ואז נשאר לך 700 ש"ח להתקנה + מנחת שלדעתי זה יכול להספיק, במיוחד אם אתה מתקין אצל מי שאתה קונה אצלו את הציוד.

מאיפה אתה בארץ?

פורסם

ממליצים כאן המון על יחיאל מאיזור הצפון.

לדעתי הוא עובד במקום שנקרא סדנת אפי 4*4.

מהסתכלות על עבודות שלו בפורום בהחלט נראה לי שמדובר במתקין מהשורה הראשונה.

תנסה ליצור עימו קשר.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

חזרתי עם תקציב של 3 - 3.5 K

יש המלצות? (לא מעניין אותי טוויטרים.. מדבר על קידמיים אחוריים סאב מערכת ואולי קומפננט)..

ועוד שאלה.. האם באמת כדאי להחליף את המערכת המקורית במערכת של חיצונית של פיוניר לדוגמא?

פורסם
חזרתי עם תקציב של 3 - 3.5 K

יש המלצות? (לא מעניין אותי טוויטרים.. מדבר על קידמיים אחוריים סאב מערכת ואולי קומפננט)..

ועוד שאלה.. האם באמת כדאי להחליף את המערכת המקורית במערכת של חיצונית של פיוניר לדוגמא?

ברוך שובך:-)

כן כדאי להחליף לרדיודיסק אחר כי זו לא בעיה במודל הזה של הרכב.

במידה ולא תרצה תצטרך מנחת שזו השקעה של כ80 % מרדיודיסק נורמלי ותשאר ללא MP3 .

לגביי רמקולים ממליץ לך לגשת לחנויות ולשמוע או להגיע למפגש ולשמוע למה אתה מתחבר הכי הרבה כי לכל סט יש צליל משלו.כמו גם לסאבים.

מה זה לא מעניין אותך טויטרים :?: ללא טויטרים תשמע את הסט עמום כי הטויטרים נותנים את הצלילים הגבוהים.

דרך אגב עם התקציב שלך אתה יכול לבנות מערכת טובה מאוד אבל אם תלך לכיוון יד שניה.או מערכת סבירה ביותר חדשה.מה אתה מעדיף?

פורסם
הכי טוב שתלך שוב ואז תחזור עם תקציב כפול :-P

שפכת אותי פה על הרצפה! :roflmao::roflmao:

~ COMP-morel maximo 6.5 SUB-helix db 12 AMP-helix db four H.U-alpine bt177

פורסם

מעדיף הכל חדש דנדש...

תנו המלצות לסטים שאפשר להרכיב... רמקולים סוג חברה ומחיר משוער.. כנל לגבי רדיו דיסק

• תוכן חדש...