Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6272 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי האוזן.

 

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ידעתי שתגיע כזאת תשובה מתחכמת :-)

אין לי כזאת אוזן רגישה ואני לא ממש מבדיל.. אין איזה ברירת מחדל שנחשבת להכי טובה?

פורסם

ברור - באמצע, יענו 0.

 

הכי אני שונא את אלו שמכווני את הטרבל והבס עד הסוף למעלה וחושבים שזה נשמע טוב...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
ואם זה נשמע לי טוב, מה רע בזה?

 

על זה נדבר עוד כמה שנים, כאשר יהיה לך באוזן מכשיר שמיעה.

G-Media

יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע ותקשורת.

www.g-media.org

052-5634010

פורסם
במערכת באוטו?

מדבר בגולף 6 החדשה..

 

בלי קשר לרכב, תדרי אלו מכוונים על פי הצורך, כלומר אילו תדרים אתה רוצה ואוהב לשמוע יותר, תדגיש אותם.

 

מתחילים מFLAT ומשם כל אחד יבחר מה שנוח לו.

 

כך גם באולפן מקליטים את המוזיקה אחרי המאסטרינג והכל על מצב פלאט, אחר כך כל אחד עושה לעצמו שינויים על פי האוזן.

 

גם אם תגביר את העוצמה על מקסימום ואת הדציבלים של התדרים על מקסימום אתה עדיין תשמע. איכותי, חד, נעים ולאורך זמן... לא בטוח

G-Media

יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע ותקשורת.

www.g-media.org

052-5634010

פורסם
על זה נדבר עוד כמה שנים, כאשר יהיה לך באוזן מכשיר שמיעה.

אני לא דיברתי על מכשיר שמיעה או לא.

אלא על זה שלפי דבריו של sronis הוא לא אוהב להגביר את זה עד הסוף ואחרים שכן אוהבים משהו איתם לא בסדר, למרות שהם אוהבים את זה.

 

ואני לא צריך לדאוג למכשיר שמיעה, יש אנשים עם מערכות מטורפות שהם צריכים לדאוג לזה, לפניי.

Kia Sportage, 2014 

 

פורסם
ואם זה נשמע לי טוב, מה רע בזה?

 

תראה, אפשר להתווכח על זה עד אינסוף - אתה יכול לטעון ש"זה נשמע לך טוב" ואני יכול לטעון שאתה אידיוט (רק לומר את זה בצורה יותר עדינה). בסופו של דבר תעשה מה שבא לך. במערכות סטנדרטיות ברוב המכוניות האיכות ממילא זבל ככה שזה לא ממש משנה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ברמת העקרון , הכי טוב לא לגעת ב BASS TREBLE במיוחד כאלה הכיוונים היחידים שיש לך במערכת.

אתה לא יודע איזה תדרים זה מעלה, איזה תדרים זה מוריד, באיזו צורה, באיזה יחס [Q]

באיזה רמה ה DAC שעושה את זה, זה צובע את המוזיקה לגמרי

 

אם אתה אוהב לשמוע הרבה באס, והרבה טרבל, בלי שומדבר באמצע, תרגיש חופשי להרים הכל, ועל הדרך להשתמש ב BASS BOOST .

 

אם אתה רוצה לשמוע את המוזיקה, תוך תיקונים ממש קלים, כדי לאזן את רמות הטרבל והבאס, הרי זה מבורך, אבל שוב, באקולייזר כה דל אפשרויות, הייתי ממליץ להמנע כמה שאפשר משימוש בטרבל באס האלה, כי זה לא תורם שומדבר למוזיקה.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

 טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

מה שהוא אמר.

 

ואם להתייחס קצת יותר ברצינות - הגברת הטרבל מפירה את האיזון של הצליל. רוב המערכות הפשוטות פשוט מעיפות את כל התדרים האחרים ומשאירות רק את הצלילים הגבוהים - כשהן מדגישות אותן יותר מדי. התוצאה נשמעת כמו רדיו קטן כזה משנות השמונים. מי יודע, אולי זה למה אנשים כל כך אוהבים את זה - נוסטלגיה... הגברת הבאס, אגב, עוד יותר מעוותת את הצליל כי בהעדר סאב, רמקולים פשוטים פשוט לא ידעו מה לעשות.

אז במערכות פשוטות זה מטופש לעשות את זה, וגם במערכות רציניות זה לרוב מיותר - במצב "אמצע" המגבר עובד נקי וטבעי יותר, כמו שהמתכננים שלו התכוונו, בלי עיוותים שנובעים מפילטרים כאלו ואחרים.

 

אגב, יוצא לי להכנס ללא מעט מכוניות הדגמה ובאמת ב-90% מהמקרים הסטאפ של המערכת שם הוא על מקסימום טרבל וקרוב למקסימום באס. זה נשמע פשוט נורא.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

סרוניס, אתה מוזמן אלי לשמוע מערכת הדגמה פרופר בקרוב :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

 טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

הכי טוב,אם כבר נוגעים בטרבל ובס,זה לכיוון המינוס(להוריד)

פחות טרבל = יותר בס ולהפך..

לפעמים חסר לנו צלילים כי אחרים "עולים" עליהם.

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם
סרוניס, אתה מוזמן אלי לשמוע מערכת הדגמה פרופר בקרוב :)

 

לא הבנת, או אני לא הסברתי את עצמי היטב. הרבה פעמים אני נוהג במכוניות הדגמה של יבואנים וכמעט תמיד המערכת שם מכוונת כמו שתיארתי. כלומר או שסוכני המכירות מכוונים את זה כי בטפשותם הם חושבים שזה נשמע יותר טוב, או שהנהג האחרון ברכב עשה את זה כי הוא רצה "לבדוק את המערכת" (בטפשותו, כמובן :wink: )

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

×
×
  • תוכן חדש...