Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[חדשות רכב] Aston Martin Rapide (פרטים ראשונים)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

fuya! lama lo cupe?

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם

נראה ממש טוב והם הצליחו לשמור על המראה היודע של האסטון. לעומת פורשה שלפי דעתי קצת "יצאו מהקווים" מה שנותן מראה די מוזר.

יש איזה מישהו שרוצה לקחת אותי כ"בן חסות" ולהיות המאסטר שלי למכוניות וללמד אותי כל מה שהוא יודע?

פורסם
נראה ממש טוב והם הצליחו לשמור על המראה היודע של האסטון. לעומת פורשה שלפי דעתי קצת "יצאו מהקווים" מה שנותן מראה די מוזר.

דווקא פורשה מנסים לתת את הקווים של ה911 לכל הדגמים שלהם, למכוניות ספורט כמו הבוקסטר והקיימן זה עובד עצם היותם מכוניות ספורט קטנות. אבל ליצורים גדולים כמו מכונית פאר גדולה ולג'יפ זה ממש לא עובד ובגלל זה אלו שתי דגמים מכוערים.

האסטון ניראת מצויין אני מקווה שבעתיד ישימו לה את המנועים היותר חזקים שלהם ככה תיהיה מתחרה ראויה לתוצרת הגרמנית.

פורסם

למה לא? :roll:

למבורגיני הציגו את האסטוקה כדגם קונספט.

עוד לא התקבלה החחלטה סופית לגבי אם הרכב יגיע לתהליך של ייצור סדרתי, ייצור מוגבל או לא ייוצר כלל.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...