Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבחינת חיסכון בדלק, מבחינת תיקון בעיות, ביטוח, חלקי חילוף, אמינות, בטיחות וכו'... או בעצם, שלל הקטגוריות שיכולות להיות.

*פיג'ו 206

*פיג'ו 307

*יונדאי גטס

*פורד פוקוס

אני מתלבט לקנות רכב מבין אלו.

רציתי לדעת מי הבעייתית הכרונית, כי אני שמעתי שפיג'ו דווקא מפתיעה לרעה ועושה מלא בעיות חשמל וגיר.

רציתי לדעת יותר פרטים לעומק לפני שאני נכנס לסיפור הרכישה.

אני אציין שאני צריך רכב מסוג אוטומט, הצרכים שלי הם נסיעות לא ארוכות מידי כרגע, אבל מעדיף רכב אמין שישרת אותי טוב. נפח מנוע 1.4 עד 1.6 בגג יסדרו אותי היטב.

כפי שאתם רואים אני אשמח לדעת יותר פרטים על הרכבים הנ"ל, אני לא מחפש לקנות רכב בעייתי ורצוף תקלות למינהם.

סה"כ אני רוצה להיות שקט בדברים האלה.

התקציב שלי דיי ברור, עד 42 אלף שקלים. בעיקר בדגמי מודל 2002 ומעלה. סתומרת, עד 2004 בתקציב כמו שלי. ומה שנשאר זה לדעת יותר על המכוניות שאני דיי מעוניין בהן. ואשמח לשיתוף פעולה ממכם.

תודה.

פורסם

אכן אתה צודק.קודם כל בעברי עבדתי מספר שנים כנותן שרות לרכבי psa.חוץ מזה 307 יש לי מאז 02 0 תקלות מאז סוף 2001 !היו לי גם 3 306 שתיים מהם חדשות 2 מהם החזקנו מעל 6 שנים השנייה אחרי שנתיים הלכה בטוטאל.במשפחה הקרובה יש לנו 406,היו405 ו309 אז ככה שנסיון עשיר יש לנו עם פיגו וללא עוררין האמינות קרובה ל 0 תקלות איכות הנסיעה ללא תחרות ועלויות התחזוקה זולות מאד כמו כן צריכת הדלק.לזרוק באויר כל מיני סיסמאות זה התחביב הישראלי בלי קשר בכלל לאם זה נכון או לא.תיקח 206 1.6 xt או 307 2.0xt אם אתה צריך רכב משפחתי מרווח,תוודא שהרכב טופל בצורה מסודרת וללא תאונות ואתה תהנה מאד.

פורסם

נתת כאן מכוניות משתי קבוצות שונות.

206 וגטס הן סופר מיני (קטנות). משתיהן - הגטס כנראה תהיה מעט אמינה יותר (בעירבון מוגבל, זה תלוי כמובן באקזמפלר שתיפול עליו), אבל נופלת בכל היבט אחר. ה-206 עדיפה עליה בהרבה, אם הנאה מנהיגה מעניינת אותך אז אין השוואה בכלל, אם צריכת דלק - הגטס משנים אלה משולה לאלכוהוליסט. נדמה לי שגם בטיחותית ה-206 עדיפה, אם כי לא טרחתי לבדוק.

פוקוס ו-307 הן משפחתיות/קומפקטיות (לפוקוס יש גרסת 4 ו-5 דלתות). עם שתיהן לא תיפול, אני הייתי הולך דווקא על הפוקוס. בתקציב שלך זה עדיין לא הדובון המגודל של 2006, שכבד מדי על שילוב המנוע/גיר ב-1600.

פורסם

אגב, אם כבר דיברנו על הפוקוס אז היא כמובן 1.6 מדגם LX והמודל שאפשרי להביא בתקציבי הוא 2004 ואולי 2005.

אני לא מצליח למצוא פוקוס מדגם GHIA שאני מאוד מחבב אגב.

לא הבנתי את המשפט האחרון שלך שמר.

מה בעצם אתה אומר ללכת בתקציב כמו שלי? כי הבחירה עבורי היא לא קלה. אבל אלו המכוניות שאני מחבב ורוצה אחת מהן.

לכן אני מתעניין ושואל שוב ושוב ובביטחה.

רציתי לדעת מה המחירון של הפיג'ו 307 2.0 מודל 2003-2004? ומה של הפיג'ו 206 1.6 מודל 2003-2004? דגם XT בטח עולה יותר יקר. אז אם אפשר מדגמי ה-XT או XR

פורסם

LX נמכר לליסינג בהמוניו ולכן הוא נפוץ. GHIA די נדירה ב-1.6, יש גם 2.0.

מה לא הבנת בהודעתי? לא ציינת מהו גודל הרכב שאתה מחפש.

לגבי מחירון - יש באתר YNET גישה (בתשלום) למחירון של לוי יצחק, ובאתר YAD2 גישה חופשית למחירון שלהם.

פורסם

גודל הרכב שאני מחפש הוא בסגנון אלה שאמרתי.

נפח מנוע של 1.4 עד 1.6, ולא חשבתי בכלל על 2.0.

בגדול הוא לנסיעות קצרות אבל אני ארצה להשתמש בו לנסיעות ארוכות גם.

אני מחפש רכב אמין ולא בעייתי. חסכוני אם אפשר וקל לתחזוקה רציפה. מחיר ביטוח לא בשמיים. לא בעל בעיות מסוימות שכל שני וחמישי יראה מוסכים ותיקונים.

מודלים 2002 עד 2004.

גיר אוטומט.

אלו הרכבים שמשכו את תשומת ליבי לדרישותיי.

אני מאוד אוהב גם עיצוב ונוחות.

• תוכן חדש...