Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

הסיפור הוא כזה

לקחתי runx 2006 לבדיקה, לפני שהגעתי אמר לי המוכר כי הרכב יד 2 הוחלפה דלת וזהו סה"כ... לרכב 27000 ק"מ!

בזמן הבדיקה הלכנו למוסך טויוטה להוציא היסטוריה של הרכב. אני מסתכל בפרטים ורואה שהחודש הפגוש הקדמי נצבע וכי 2 פנסים הוחלפו!! אני שואל אותו על זה והוא עונה כי חשב שאמר לי בטלפון על זה...(הוא לא)

בכל מקרה בחזרה לבדיקה- הרכב יצא נקי מפגיעות שילדה, אין פגיעה בשום קורה(לא צד ולא חזזית) יש תיקוני פח (על חלקם נאמר לי קודם .הדלת שלפי הדו"ח במוסך הוחלפה בעצם רק תוקנה) ולחיצה באחד הספים וכן פנס אחורי אחד עם סדק.

עכשיו השאלה שלי-מה הייתם עושים במקרה כזה? הבנאדם ממש הסתיר את זה שלפני שבוע "נישק" מישהו אבל מצד שני הפגיעה לא רצינית(לפי הדוח של המוסך) וגם אפילו לא הזכירו את זה בבדיקה במכון. חוץ מזה בדוח צוין כי יש נקישה בשילוב מסרק לD או R כששאלתי בעלי מקצוע על זה אמרו לי כי זה כסת"ח וזה בסדר .

מה אומרים?

תודה רבה על העזרה!!

פורסם

אין משמעות מסחרית להחלפת פנסים או צביעת פגוש (אני כבר לא מדבר על מפגע בטיחותי).

לכן, אפשר להגיד שהמוכר לא הסתיר מידע חיוני (ותאמין לי שיש המון מקרים שבהם מנסים "לדחוף" רכבים עם פגיעות שילדה, בצע כללי ועוד).

אולי תקרא קצת מכאן כדי להבין מה זה הסתרת מידע, רמאות וכו..

אני אישית במיקרה כזה הייתי אומר: "מצאתי רכב עם קילומטראז' נמוך, שילדה נקיה, מצב מכאני טוב"

הנקישות בגיר אוטומטי זה הנוסח הקבוע בבדיקות כאלה (המכון לא רוצה לקחת אחריות על הגיר).

תתחדש.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

קודם כל תודה רבה על התגובה המהירה! אני כל השבת אוכל את עצמי אם עשיתי בשכל שסגרתי איתו... ממש תודה!

איזה בעיה יכול להיות אם החלקים מקוריים חדשים והורכבו במוסך מורשה

וד"א -הטויוטה ה"ישנה" שלי למכירה. יאריס 2006 0525456358 למי שרוצה פרטים

פורסם

הדוח של הבדיקה. אשמח לשמוע תגובות עליו. מה המשמעות של הדברים מבחינת ירידת ערך

** יוריקה! הפכנו את התמונה שצירפת ועכשיו אפשר לקרוא מה כתוב. הנהלת הפורום **

בדיקה לרכב.jpg

פורסם

הrunx מבוקשת בשוק המשומשות.

אם זאת שמצאת אכן עם קילומטראז' כזה, היסטוריית הטיפולים שלה יכולה להוכיח זאת ולא מצאת שום דבר בעייתי בהיסטוריית הטיפולים - לדעתי מדובר בעסקה טובה.

נ.ב - אתה שילמת על הבדיקה? בחרת את המכון? כי סעיף המנוע ריק באופן מחשיד ביותר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

למה מחשיד?

לפני חודשיים קניתי 307 מזוג פנסיונרים שגר ברמת גן.

אחרי שבדקתי היסטוריית טיפולים במוסך, סיכמנו שהם יגיעו להרצליה למכון מבדק גי אני עובד קרוב לשם.

מלבד 3 סעיפים הכל היה ריק.

1. תיקוני פחחות וצבע / הוחלפה דלת קדמית ימנית (לא משהו שלא ידעתי).

2. רעש מדיפרנציאל בגיר

3. משהו בנושגע לרפידות בלמים שחוקות (רפידות שהוחלפו 3 חודשים לפני הבדיקה ועשו נסיעה עירונית של 5000 ק"מ).

אפילו הכסת"ח הרגיל "סימני קורוזיה / נזילות " לא הופיעו בטופס. ואי אפשר לומר על מבדק שהם מכון של חפרים,

ראיתי בפורום המון ביקורות טובות ספציפית על הסניף בהרצליה.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

שבוע שעבר רכשתי עבור ידידה RUNX כסופה שנת 2006 עם 21K (בדוק בהיסטוריה של הרכב).

כמה שילמת על הרכב ?

איזה כייף לי :)

פורסם

לפי מה שאני יודע - ה RUNXים הולכים במחירון פלוס. מישהו שעובד איתי מכר 2006 עם איזה 30K (יד 1) בכמה אלפים בודדים מעל.(באמת רכב בונבוניירה.)

לדעתי הרכב הנ"ל במצב טוב והבדיקה בסדר גמור.

אני לא מבין רק מדוע רכב שנת 2006 צריך היה לעבור 2 ידיים לפניך... נשמע לי קצת חשוד.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...