Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אם לא גולף TSI אז מה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ה-C4 החדשה עם מנוע הטורבו - גם חסכוני (17 ק"מ לליטר - נתון יצרן), גם חזק, גם קבוצת רישוי אחת מתחת לגולף, ו-140 סוסים מתחת למכסה המנוע.

הזמן נסיעת מבחן...

ה-C4 הזו חביבה, אבל היא פחות זריזה מה-TSI עם ה-122 כוחות סוס (נהגתי בשתיהן בשבועות האחרונים). בודאי ובודאי שהיא לא מתקרבת ל-TSI עם ה-160 כוחות סוס.

• תגובות 94
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אודי A3 ספורטבק 1.8 טורבו

אלפא 159

BMW 120

308 עם מנוע 1.6 טורבו

פוקוס 2.0 ליטר גיהה

מיצובישי לנסר החדשה \ ספורטבק

ולא יודע אם ראית אוקטביה VRS, אבל האוטו לא נראה כמו עוד מונית.

אי אפשר להגיד על ה-159 2.2 שהיא מכונית זריזה. היא די גדולה על המנוע שלה. לעומת זאת, יש מבצע על ה-GT 2 ליטר (אותו המנוע של ה-156, על מכונית באותו המשקל בערך). זה מנוע מאד נחמד, אבל רכב עם שתי דלתות הוא לא באמת נוח. אני גם לא בטוח שהיא נכנסת בתקציב של 200,000 ש"ח. אחת בת שנה בודאי תכנס בתקציב הזה ותשאיר הרבה עודף, ירידת הערך של אלפות דומה רק לירידות בבורסה השנה.

פורסם
חבר'ה, צר לי לאכזב - אוקטביה vRS לא נמכרת כרגע - מחכים להצגת הגרסה מתוחת הפנים.

מצטער שאני סוטה קצת מהנושא, אבל מתי הפסיקו בדיוק למכור אותה?

אני שואל מכיוון שהייתי היום בת"א וראיתי סקודה אוקטביה vRS (שחורה) סטיישן עם לוחית רישוי שמסתיימת ב-67.

מעבר לעובדה שזו פעם ראשונה שאני רואה vRS סטיישן, לפי לוחית הרישוי אני משער שהיא די טרייה.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

שקודה עברו לסיומת 67 לפני מעל חצי שנה ואז גם (פלוס/מינוס) הפסיקו לייבא את ה-vRS.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
ה-C4 הזו חביבה, אבל היא פחות זריזה מה-TSI עם ה-122 כוחות סוס (נהגתי בשתיהן בשבועות האחרונים). בודאי ובודאי שהיא לא מתקרבת ל-TSI עם ה-160 כוחות סוס.

הc4 כוחנית וחזקה מהגולף 122 בלי ספק בכלל וקצת פחות חזקה מהגרסה עם ה160 כ"ס.

פורסם

פיזו, אני לא נסעתי על ה- C4 (ואינני מתכוון לנסוע בשל הגיר הנוכחי שלה ובשל הכסאות שלא ממש נוחים), אבל אם המנוע 2.0 שלה הוא קנ"מ להשוואה, אז אני נוטה להאמין לחווד המנוגדת... נהגתי עליה הרבה לפני שבחרתי ב- TSI הנוכחית שלי (בת שנתיים), והיא ממש לא התקרבה אליה.

הנתונים היבשים מספרים את הסיפור (כן, אני יודע שהם לא הקריטריון היחיד): 10.4 שניות למאה אצל ה- C4, לעומת 9.5 של ה- 122 ו- 8 של ה- 160. אז תעשה לי טובה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
מצטער שאני סוטה קצת מהנושא, אבל מתי הפסיקו בדיוק למכור אותה?

אני שואל מכיוון שהייתי היום בת"א וראיתי סקודה אוקטביה vRS (שחורה) סטיישן עם לוחית רישוי שמסתיימת ב-67.

מעבר לעובדה שזו פעם ראשונה שאני רואה vRS סטיישן, לפי לוחית הרישוי אני משער שהיא די טרייה.

ה- RS תשוב למחוזותינו כנראה בקיץ.

פורסם
פיזו, אני לא נסעתי על ה- C4 (ואינני מתכוון לנסוע בשל הגיר הנוכחי שלה ובשל הכסאות שלא ממש נוחים), אבל אם המנוע 2.0 שלה הוא קנ"מ להשוואה, אז אני נוטה להאמין לחווד המנוגדת... נהגתי עליה הרבה לפני שבחרתי ב- TSI הנוכחית שלי (בת שנתיים), והיא ממש לא התקרבה אליה.

הנתונים היבשים מספרים את הסיפור (כן, אני יודע שהם לא הקריטריון היחיד): 10.4 שניות למאה אצל ה- C4, לעומת 9.5 של ה- 122 ו- 8 של ה- 160. אז תעשה לי טובה.

אתה משווה מנועים של סיטרואן ופולקסווגן למנוע של ב.מ.וו?!מנוע הטורבו של הc4 הוא מנוע ב.מ.וו ונמצא גם במיני. מנוע הtsiשל פולקסווגן הוא מנוע מודרני וחזק אבל בוודאי שלא ברמה של הבווארים.מה שכן גיר הDSG ממצא היטב את הכוח מהמנוע{למרות חבטות במאמץ}ויותר טוב מal4 של הסיטרואן שיש בה 2-3 פחות הילוכים.למרות כל זאת אם אתה מבסס את השערותיך על נתוני תאוצה 0-100 של היצרן אתה טועה ובגדול הנתונים לרוב רחוקים מהאמת בפועל ואופטימים מאד באף מבחן תאוצה של הגולף tsi לא התקרבו לנתוני היצרן.חוץ מזה מנוע ה2.0 של סיטרואן כבר לא מיוצר כמו גם מנוע הtsi 140 שלך ולכן בכלל לא רלוונטים להיום.הc4 גם עברה מתיחת פנים ומעבר לעיצוב השתנו גם המתלים ההגה הכסאות ועוד כמה דברים שמשפיעים באופן מוחלט על תחושת הנהיגה. לסיטרואן יש יתרונות לא מעטים על הגולף 6 {דור 5 כבר ז"ל} ובעיקר תמורה הרבה יותר טובה לגולף השמרנית מאד והיקרה מדי.

פורסם

מנתוני האצה של מנוע 1.6 טורבו (נבחן על 308) , הרכב למרות ה AL4 האיץ מהר יותר מהגולף עם מנוע 1.4 בעל 122 כ"ס , הנ"ל היה במבחן באחד המאגאזנים שקראתי לאחרונה בצרפת.

באותו מאגאזין הומלץ על הרכב המשתלם ביותר בכל הליין אפ של הגולף, והומלץ שם החום על ה TDI עם המנוע 140 כ"ס, בפיזו סיטרואן נבחרו ה HDI, כנ"ל גם במאגאן החדשה, שם מנוע הדיזל 1.9 ליטר נבחר כמנוע המועדף לרכב..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
...מה שכן גיר הDSG ממצא היטב את הכוח מהמנוע{למרות חבטות במאמץ}

מאיפה גירדת את השטות הזאת? בכל מבחני הרכב משבחים את הפעולה החלקה של הגיר הזה, ואתה מקריץ לנו סיפורי סבתא? איזה ניסיון יש לך בכלל עם גיר כזה, באיזה רכב ובאיזה תצורה?

אתה מוזמן לסיבוב על הרכב שלי כדי להפריך את השטות שכתבת למעלה.

פורסם
מאיפה גירדת את השטות הזאת? בכל מבחני הרכב משבחים את הפעולה החלקה של הגיר הזה, ואתה מקריץ לנו סיפורי סבתא? איזה ניסיון יש לך בכלל עם גיר כזה, באיזה רכב ובאיזה תצורה?

אתה מוזמן לסיבוב על הרכב שלי כדי להפריך את השטות שכתבת למעלה.

מה קרה אתה חושב שקנית בייבי מרצדס? כולה גולף פשוטה עם מחיר מנופח לפראיירים. לא בכל המבחנים משבחים את הגיר ולמען האמת בחו"ל שהצטבר שם לא מעט נסיון עם הגירים האלה יש גם לא מעט טענות לאמינות שלו.תקרא את המבחן שלו בהגה נגד הc4 טורבו ובמבחנים אחרים גם בארץ וגם בחו"ל יש טענות למכות במאמץ וטיילת מעצבנת בין ההילוכים אז תפסיק אתה לספר קישקושים רק בגלל שיש לך רכב כזה ואתה לא יכול להתמודד עם האמת.אם היה לך מרצדס amg או bmw m או אפילו אודי rs הייתי בא בשמחה.

פורסם

פאסאט, חבל על העצבים והזמן. בהנחה שהוא לא כותב "מטעם", אזי אם רמת ההיכרות שלו את הרכבים היא כמו היכרותו את השפה העברית, אני מניח שאפשר להניח לו "למצא" (כלשונו) את מנוע ה- C4 ואת הגיר ה"מופלא" שלה - להנאתו האישית.

על כל פנים, אין ויכוח שמחיר ה- 160 כ"ס מוגזם, אבל אני לא רואה רכב אחר שנותן את אותה תמורה באותו כסף (עם הסתייגות לרכבים אחרים מהקונצרן, שמושכים אמנם לכיוונים אחרים אבל נותנים בסה"כ תמורה דומה, ועם הסתייגות נוספת שאת ה- 1 אנסה רק בשבוע הבא).

פורסם
מה קרה אתה חושב שקנית בייבי מרצדס? כולה גולף פשוטה עם מחיר מנופח לפראיירים. לא בכל המבחנים משבחים את הגיר ולמען האמת בחו"ל שהצטבר שם לא מעט נסיון עם הגירים האלה יש גם לא מעט טענות לאמינות שלו.תקרא את המבחן שלו בהגה נגד הc4 טורבו ובמבחנים אחרים גם בארץ וגם בחו"ל יש טענות למכות במאמץ וטיילת מעצבנת בין ההילוכים אז תפסיק אתה לספר קישקושים רק בגלל שיש לך רכב כזה ואתה לא יכול להתמודד עם האמת.אם היה לך מרצדס amg או bmw m או אפילו אודי rs הייתי בא בשמחה.

ואני חשבתי שהכינוי "נהג צעיר" מתייחס רק למספר ההודעות.

פורסם

ידענו שאדון PIZO אוהב צרפתיות אבל צריך גם קצת כבוד עצמי לפני שאומרים שטויות כאלה. בכל זאת, לא נעים.

פורסם
מנתוני האצה של מנוע 1.6 טורבו (נבחן על 308) , הרכב למרות ה AL4 האיץ מהר יותר מהגולף עם מנוע 1.4 בעל 122 כ"ס , הנ"ל היה במבחן באחד המאגאזנים שקראתי לאחרונה בצרפת.

באותו מאגאזין הומלץ על הרכב המשתלם ביותר בכל הליין אפ של הגולף, והומלץ שם החום על ה TDI עם המנוע 140 כ"ס, בפיזו סיטרואן נבחרו ה HDI, כנ"ל גם במאגאן החדשה, שם מנוע הדיזל 1.9 ליטר נבחר כמנוע המועדף לרכב..

הכל טוב ויפה רק ש:

1. נניח וה-C4 האיץ מהר יותר מגולף 122. אין לכך שום משמעות בחיי היום יום. וההתנהלות היומיומית של ה-AL4 לדעתי גרועה מאוד, אבל עזוב את זה, כי אתה בחיים לא תסכים על זה, אבל אני מקווה שתסכים איתי שה-DSG עדיף עליו.

2. אירופה מכורה לדיזל, אבל זוהי המלצה שלא רלוונטית בארץ. עקב מחיר הדיזל, עלות הרכישה והאחזקה הגבוהות יותר זה פשוט לא משתלם. ה-TDI של VAG נחשב למנוע מצויין מהיום שהוא יצא את שערי המפעל, אבל בתור רוכש שאמור לשלם את המחיר על הרכישה והאחזקה , להבדיל מכתב רכב שרק לוקח את הרכב לסיבוב, אני רוצה לומר לך שאני לא הייתי רץ לרכוש בארץ דיזל.

זאת הבעיה עם מגזינים ומבחנים וכו' מחו"ל - יש שמה לפעמים דברים שכשמים אותם במשוואה עם משתנים של הארץ אז יוצאת תוצאה שונה לחלוטין.

Bar72 - אני לא רוצה להיכנס לך לחיים ולנשמה.

אבל אני לא מבין אותך, בכלל.

אנחנו כנראה ממש לא משדרים על אותו גל.

ההרגשה שלי שנהיה לך קצת דחוף להחליף את הרכב, ואתה מחפש בכוח מה לקחת במקום.

לא ממש התאהבת באף אחד מהרכבים ואתה גם לטעמי פוסל רכבים סתם.

בתור אחד שנהג והיה בכל מקום אפשרי ובכל עיר אפשרית, אני יכול להגיד לך שהסתדרתי ליגה בעיר עם גטס וסיריון ועיר לנד קרוזר וסופרב. מצאתי חניה ותימרנתי כמו גדול גם בת"א וגם בכל עיר אחרת במרכז. אם כבר מוצאים חניה בד"כ היא מספיקה לרכב בגדול סטנדרטי (לא ספינות). הפסילת גודל על מרבית הרכבים כאן בעיני היא תמוהה, אבל היי... אתה חי עם הרכב וזאת החלטה שלך. יש עוד כמה דברים אבל באמת לא בשביל זה כתבתי את התגובה.

מה שכן רציתי לומר לך, זה שנראה לי שקצת בוער לך להחליף את הרכב כי האחריות של הרכב שלך תכף נגמרת.

ואתה מצפה שיום אחרי תום האחריות הרכב שלך יתחיל להתפרק.

זה ממש מצחיק אותי.

יש לך רכב יחסית חדש מאוד.

אני רואה שאתה מתקשה למצוא משהו שאתה באמת מתחבר אליו, אתה מחפש פשרות וכו'.

אני במקומך הייתי מחכה קצת, לא פעם ביטלתי החלפת רכב, כי פשוט לא היה לי משהו יותר טוב לקחת במקום.

אתה הורג אותי עם המשפט של "אני זקן ואני לא יכול שיהיה לי רכב בלי אחריות".

בנאדם! היה לך רובר 25, שזה ה-רכב לבעיות ו-וואלה, שרדת.

והגולף אמינה ממנו עשרות מונים וחדישה ממנו הרבה יותר, אז אם משום מה סוף האחריות היא הסיבה ללחץ אז לדעתי אתה יכול להרגיע.

אם סתם בא לך להתחדש, אז שכח מכל מה שאמרתי ושיהיה לך בכיף.

רק תחליט כבר למה המתח הזה הורג אותי :wink:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...