Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אם לא גולף TSI אז מה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. על טעם ועל ריח מיותר להתוכח. לדעתי היתרון העצום בעיצוב הפנים של הדור הנוכחי לגולף, על קודמו, הוא נטרול האפקט הויזואלי המטריד של הקונסולה המרכזית הגדולה והבולטת מדי. נכון שתוספת מסגרות הניקל לפתחי האיורור ובעוד כמה מקומות מצועצעת מדי, אלא שכללית העיצוב הנוכחי טוב יותר. העיצוב המוצלח מכולם מצוי בסדרה 4 של הגולף, אבל כאמור בענין של טעם אישי...

2. סדרה 1 של ב.מ.וו, בלי קשר לאיכותה, יוצרת אצלי תמיד את הרושם שהיא מפלטו של מי שאינו יכול לחיות בלי הסמל, אבל אין לו מספיק כסף לב.מ.וו "נורמלית". משהו כמו טריוס אצל חולה ג'יפים.

3. ה 159 מכונית נהדרת ובמחירה הנוכחי ( גרסת הליסינג ), נראית הן כקניה מוצלחת והן כפתרון אולטימטיבי למי שמחפש יוקרה והנאה שלובות יחד וכל זאת במחיר שהוא הגיוני. מגרעתה הגדולה לגבי המתלבט כאן, גודל חיצוני לא ממש צנוע.

• תגובות 94
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איל, ניסיתי להכניס את עצמי לנעליים שלך, לקחתי נשימה עמוקה, דילגתי כמה חודשים קדימה (כשיגיע היום להפרד מהפאסאט ה"מזדקנת"), ואכן לא עולה לי בראש חלופה ראוייה לגולף.

את ההשוואה ערכתי כבר בעבר, יכול להיות שהיא לא כ"כ רלוונטית להיום, אבל גם סידרה 1 וגם A3 ספורטבק לא מאובזרות ובטוחות כמו הגולף. אין ספק שה-A3 איכותית וראויה, אבל ההפרש במחיר מוגזם, ובאיבזור חסר.

אלפא 147? מדובר ברכב וותיק. כשיגיע דור חדש או מחליפה יהיה אולי מקום לבדיקה, כרגע לא בר-השוואה בכלל.

סיאט - אותם הורים ושימוש ברוב המיכלולים של פולקסווגן, ועדיין לי אישית יש רתיעה מסויימת. אני מודה, הרתיעה אולי לא מוצדקת, אבל היום כשאני נתקל בנהגי סיאט על הכביש, הם שייכים לסוג מסויים של אנשים, כמו בעלי לנסר, רק עם כיסים תפוחים יותר.

התקווה שלי היא שעד שיגיע היום להחליף רכב, אולי תצוץ איזו הפתעה מוטורית. אם לא, נראה לי שלא תהיה לי בעיה להתרגל למסך המגע, ואני אממש את הפונקציה האישית שלי בנושא ה-coming home :wink:.

ולכל הרווקים, אם אתם חושבים שההחלטות במשפחה, גם בנושא הגברי שנקרא מכונית שייך רק לכם, כדאי שתשנו פאזה, אחרת אתם תיכנסו לסטטיסטיקה. רכב הוא ההוצאה השנייה בגודלה בבית, ובשותפות, כמו בנישואין, כל השותפים הם בעלי זכות הצבעה.

אישתי פסלה את השירוקו בגלל 3 דלתות. "מה, כל פעם שנירצה לעשות סיבוב לנכדים נשבור את הגב?". ככה זה כשאתה נשוי ל"כמעט סבתא".:lol:

פורסם

אם אין הכרח לקנות ברגע זה בדיוק, הייתי מחכה למאגאן החדשה.

הרכב במציאות נראה טוב, ואפילו טוב מאוד לדעתי, במבחני דרכים הוא מגיע לאחד משלושת המקומות הראשונים מול הגולף והפוקוס, אבל הכל זה עניין של העדפה אישית.

לי הגולף החדשה לא עושה לי את זה , התדמית הנובורישית שהיבואן נותן לה , והנסיון להקפיץ אותה לקטגוריה משלה , טוב לי זה לא עושה את זה.

ה 308 בגירסא המפוארת לא נופלת בעיני באכותה ואו בעושר הפנימי מהגולף החדשה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

147 - אכן מזדקנת ומוחלפת. זה גם לא ייראה ממש טוב בחניה שלמתמחה שלי ולי יש את אותו רכב, רק עם מספר לוחית שונה וכמה שנים מפרידות ביניהן (מצטער, בעולם שלנו גם זה שיקול).

מגאן - אופציה מעניינת; מתי היא אמורה להגיע? קצת מרתיע נושא הליסינג. ה- 5 דלתות של דור II היתה ייחודית ומהממת בעיני, אבל בדיוק לחצי שנה... אף שרוב הרכבים הגיעו במתכונת של 4 דלתות, עדיין הדמיון היה רב מידי. על כל פנים, חלון הזמנים שלי הוא עד יוני, חלוף תקופת האחריות.

סידרה 1 קיבלה 5 כוכבים אם אינני טועה. סיאט אמנם רק ארבעה, אבל לגבי מי שנוהג בה זה קצת פחות רלבנטי, משום שמה שלא נעשה, אשתי לא תיראה בה כמו בעלת לנסר ;-) היא נראתה נהדר, אגב, בתוך גולף 3 דלתות :-)

A3 - תתפלא מה מוכנים להציע לך כשאתה בא לרכוש (ולא סתם מתעניין). בעצם, תמורת 20% תוספת במחיר, אתה מקבל איכות גבוהה יותר אפילו משל הגולף, תדמית (כן, תדמית) גבוהה יותר, ורכב זריז יותר משמעותית.

תודה על העזרה ועל הרעיונות. אני אעדכן מייד לאחר הנסיעה הבאה, בתקווה לגיבוש החלטה והזמנה תוך שבועיים (לאחר שתיים-שלוש נסיעות מבחן על מה שהצעתם).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אני עדיין חושב שהאאודי לוקה בחסר, הנה השוואה קטנה, לא יותר מידי לעומק.

A3 ספורטבק, 1.8T FSI

6 כריות, ABS, ASR, ESP

מזגן + בקרת אקלים ימין/שמאל

רדיו דיסק

TSI גולף 1.4

7 כריות, EDL, TCS, ABS, BAS, ESP

ISOFIX חגורות מאחור מעוגנות ב-3 נקודות, 2 נקודות

מזגן + בקרת אקלים ופתחי איוורור מאחור

רדיו דיסק MP3 +מחליף דיסקים + קורא כרטיסים ומולטימדיה

מראות צד מתחממות, חלון בגג, בקרת שיוט, מחשב דרך.

ויש עוד. אני כבר לא מזכיר את צריכת הדלק ופליטת המזהמים.

פורסם

שכחת להוסיף לאאודי סמל שונה ;-)

בכל מקרה, באאודי עוד לא הייתי, אבל טרי מהמכבש: התרשמותה של אשתי מנסיעה קצרה יחסית, עירונית, בלאון FR האדומה:

מבחוץ: יפה. השחורה מכוערת האדומה יפה. גם אני חושב כך, אגב.

מבפנים: לא נופל מהגולף, על אף השוני המובהק. פונקצינאלי, נוח לשימוש. גם כאן מתגי המזגן הם דיגיטליים, אבל לפחות כולם דיגיטליים ולא רק חלק (החלק הפחות מתאים, אגב).

נסיעה: מעט רועשת יותר (זה כך בכוונה), במיוחד במושב האחורי - המרווח מאוד, אבל מרגישה גבוהה יותר וזורמת בקלות (הסברתי שיש מנוע גדול יותר). סה"כ רכב מאוד חמוד.

אבל, אז היא שואלת: הוא מרגיש קל - יש לו חמישה כוכבים? לא, רק ארבעה עניתי. "מרגישים". איך מרגישים, שאלתי? "לא יודעת, מרגישים". בנוסף, היא מטעימה, אחרי הכל, הוא קצת משדר ערסיות, קצת כמו איביזה (אגב, גם ללאון היא קוראת איביזה :-) ).

לסיכום: מועמדת ראויה, עם יתרונות וחסרונות מול הגולף. לפחות לה באמת יש את פונקציית ה- comming home באורות הקדמיים, על אף שגם כאן אין חיישן אורות...

פורסם
סדרה 1 - אופציה מעניינת, תודה. תיאמתי נסיעת מבחן לשבוע הבא, כשנחזור מהראלי בקפריסין :-) :-). לא בטוח שתא המטען שלה מספק, אבל יש עכשיו מבצע מעניין לעו"ד, בו ה- 118 נמכרת ב- K160 ש"ח, שזה משמעותית זול מהגולף 160 כ"ס... אגב, ה- 318 נמכרת לעו"ד ב200 וקצת, כולל סאןרוף, חיישנים וכו'. רק התדמית קצת מפריעה לי; אולי באדום היא לא תורגש ;-)

בימים אלה אני נמצא גם בתהליך חיפוש, בתקציב דומה, אם כי לרכב שני שרק אני אנהג בו ועם העדפה למשומשת, כדי להכניס "יותר אוטו" בפחות כסף.

יש סיכויים טובים שאלך על CLK או על C ספורט-קופה, בגלל סריטה שיש לי לכיוון מרצדס, אבל אם הייתי במקומך (4 דלתות, חדש, לא גדול מידי) הייתי הולך ללא היסוס על סדרה 3.

לי אמרו בקמור שבמבצע לרו"ח (שאני מניח שזהה למבצע לעו"ד ובעצם לכל מי שקרא על המבצע בעיתון וידרוש את אותה הנחה) ה 318 נמכרת ב 180 (כניראה שבלי התוספות שציינת).

סדרה 1 עם 5 דלתות מכוערת להפליא לטעמי (ו 3 דלתות לא במבצע ולכן עולה 220 ובכל מקרה לא רלוונטית בשבילך), כמו שלא הייתי נוגע ב 147 עם 5 דלתות, במרצדס A קלאס או באאודי A2, אם הייתה מיובאת- יש גבול להקרבה האסתטית שאני מוכן לעשות בשביל שימושיות.

מה השלב הבא? 911 עם גגון למשאות?

בקיצור, 318 לבנה.

הבעייה היחידה שיש לי היא הפנסים האחוריים שהושאלו מדייהו לנוס.

מצד שני, רוב הדייהו לנוס הוכחדו גם ככה (מי אמר תורת דרווין בעולם הרכב?).

פורסם
ה- 318 די איטית, ביחס למה שהתרגלתי...

די איטית בלשון המעטה...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

בקיצור, 318 לבנה.

הבעייה היחידה שיש לי היא הפנסים האחוריים שהושאלו מדייהו לנוס.

מצד שני, רוב הדייהו לנוס הוכחדו גם ככה (מי אמר תורת דרווין בעולם הרכב?).

ה-3 עברה מתיחת פנים שכבר הגיעה לארץ.

הפנסים האחוריים של ה-3 היוצאת פשוט היו מעפנים לחלוטין ובאמת זה היה הדבר שהכי הפריע לי בה, ממש כמו עצם בגרון.

הפנסים האחוריים החדשים (לפי התמונות) כבר לא בעלי דימיון ללאנוס ובהחלט יותר מתאימים למכונית כמו ב.מ.וו.

b3s.th.jpg

94729764.th.jpg

פורסם

נסעתי היום אחרי 325 ובאמת שמתי לב שהאחוריים כבר לא מטרידות אותי. לא ידעתי אם זה בגלל שהתרגלתי, בגלל שכבר אין לנוסים על הכביש, או שהייתה מתיחת פנים שהביאה פנסים אחוריים קרובים יותר לסדרה 5 או סדרה 7 החדשה..

פורסם

איל, כמו שכבר אמרתי לך יכול מאוד להיות שאשתך תתאהב בלאון באדון וגם אתה ובמיוחד בגרסת ה-FR הספורטיבית. עם מחיר מאוד טוב לכיס היא תהווה עבורכם רכישה מצויינת ולפי דעתי הלאון, היא הספורטיבית היחידה בין המכוניות שהוצעו לך.

יניב

פורסם

היום ראיתי ברחובות בת ים שירוקו אפורה, והיא פשוט מדהימה! עצרתי בצד רק כדי להביט בה. היא גם לא כלכך קטנה. חבל באמת שהבגז לא ממש פרקטי בשבילך (אתה בטוח בזה? לי הוא לא נראה כלכך קטן - מבחוץ האומנם, אבל עדיין), כי היא יכלה להיות אלטרנטיבה מאוד טובה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לא הספקתי לנסות להכניס את העגלה לתוכה, כי רכב ההדגמה נמכר... אבל הוא די קטן בשביל עגלה נורמאלית (להבדיל מטיולון) + אני לא יכול ממש לשבת בו מאחור או להסיע בו סבא וסבתא + בכל זאת, 3 דלתות... רק כרכב שני לצערי...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...