Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אם לא גולף TSI אז מה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פאסאט - יש לך חברה שלא ידעתי עליה? ;-)

טוב, אנו קצת סוטים מהשרשור המקורי. אם הייתי יודע מה אני רוצה לא הייתי שואל (ומבזבז זמן יקר של שעות חיוב אבודות :-) ), אבל נכון שאני רוצה להחליף.

נקמיצ'י - האמת היא שעוד לא התחברתי לרכב כמו שהייתי מחובר לרובר. בזמנו גם כתבתי, שאם היו ממשיכים לייצר אותה הייתי קונה כזו חדשה (עם עדיפות ל- MG).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 94
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הכל טוב ויפה רק ש:

1. נניח וה-C4 האיץ מהר יותר מגולף 122. אין לכך שום משמעות בחיי היום יום. וההתנהלות היומיומית של ה-AL4 לדעתי גרועה מאוד, אבל עזוב את זה, כי אתה בחיים לא תסכים על זה, אבל אני מקווה שתסכים איתי שה-DSG עדיף עליו.

על פי מבחם הדרכים באותו מגאזין צרפתי, ה C4 האיצה מהר יותר בכל מהירות כולל הרבה מעבר ל מהירות המותרת בארץ.

וכיוון שאני נוהג בכל יום ב AL4, אני לא יודע על מה אתה מדבר ,ההתנהגות אומנם אינה מושלמת, אבל אין כל בעיה להתנהל בנינוחות עם התיבה הזו .

נכון ה DSG עדיפה, ממש בר השוואה עם תיבה אוטומטית אשר נמצאת איתנו מעל עשור.

2. אירופה מכורה לדיזל, אבל זוהי המלצה שלא רלוונטית בארץ. עקב מחיר הדיזל, עלות הרכישה והאחזקה הגבוהות יותר זה פשוט לא משתלם. ה-TDI של VAG נחשב למנוע מצויין מהיום שהוא יצא את שערי המפעל, אבל בתור רוכש שאמור לשלם את המחיר על הרכישה והאחזקה , להבדיל מכתב רכב שרק לוקח את הרכב לסיבוב, אני רוצה לומר לך שאני לא הייתי רץ לרכוש בארץ דיזל.

אירופה מעדיפה דיזל מסיבות ברורות של חיסכון ועמידות של מנועי הסולר לאורך עשרות ומאות אלפי הק"מ שהרכבים גומאים.

מי שעובר מעל 30K ק"מ, הדיזל גם בארץ עדיף ומשמעותית ממנוע בנזין מקביל.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
אתה משווה מנועים של סיטרואן ופולקסווגן למנוע של ב.מ.וו?!מנוע הטורבו של הc4 הוא מנוע ב.מ.וו ונמצא גם במיני. מנוע הtsiשל פולקסווגן הוא מנוע מודרני וחזק אבל בוודאי שלא ברמה של הבווארים.מה שכן גיר הDSG ממצא היטב את הכוח מהמנוע{למרות חבטות במאמץ}ויותר טוב מal4 של הסיטרואן שיש בה 2-3 פחות הילוכים.למרות כל זאת אם אתה מבסס את השערותיך על נתוני תאוצה 0-100 של היצרן אתה טועה ובגדול הנתונים לרוב רחוקים מהאמת בפועל ואופטימים מאד באף מבחן תאוצה של הגולף tsi לא התקרבו לנתוני היצרן.חוץ מזה מנוע ה2.0 של סיטרואן כבר לא מיוצר כמו גם מנוע הtsi 140 שלך ולכן בכלל לא רלוונטים להיום.הc4 גם עברה מתיחת פנים ומעבר לעיצוב השתנו גם המתלים ההגה הכסאות ועוד כמה דברים שמשפיעים באופן מוחלט על תחושת הנהיגה. לסיטרואן יש יתרונות לא מעטים על הגולף 6 {דור 5 כבר ז"ל} ובעיקר תמורה הרבה יותר טובה לגולף השמרנית מאד והיקרה מדי.

מזכיר לי את זה שלסיאט איביזה שנת 90 יש מנוע "של פורשה"...

מה עוזר מנוע טוב אם הוא יושב בתוך כרכרה גרועה עם גיר שהוא בושה וחרפה?

איזה יתרונות יש לC4 על הגולף 6 מלבד מחיר? היתרונות היחידים שהיו לצרפתיות נמוגו עם יציאת ה307 לשוק.

אולי תפרט?

אני גם לא מבין מה הלחץ להחליף את הרכב, אבל זה לא עניינו של אף אחד.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
הc4 כוחנית וחזקה מהגולף 122 בלי ספק בכלל וקצת פחות חזקה מהגרסה עם ה160 כ"ס.

נסעת במקרה על C4 ידנית כזו? כי זה לגמרי לא הרושם שהתקבל מנסיעה בשתיהן. הגולף עושה רושם זריזה יותר, וגם אם כשמעמידים אותן אחת ליד השניה ה-C4 משיגה קצת, קשה לי לראות איך אפשר לשים אותה באותה שכונה של "חוזק" כמו מכונית שמגיעה ב-8 שניות ל-100.

פורסם

על כל פנים, אין ויכוח שמחיר ה- 160 כ"ס מוגזם, אבל אני לא רואה רכב אחר שנותן את אותה תמורה באותו כסף (עם הסתייגות לרכבים אחרים מהקונצרן, שמושכים אמנם לכיוונים אחרים אבל נותנים בסה"כ תמורה דומה, ועם הסתייגות נוספת שאת ה- 1 אנסה רק בשבוע הבא).

אההההה.... אם אין רכב אחר שנותן את אותה התמורה באותו המחיר, נראה כאילו שהמחיר של הגולף הזו דווקא לא מוגזם, לא?

פורסם
מזכיר לי את זה שלסיאט איביזה שנת 90 יש מנוע "של פורשה"...

מה עוזר מנוע טוב אם הוא יושב בתוך כרכרה גרועה עם גיר שהוא בושה וחרפה?

איזה יתרונות יש לC4 על הגולף 6 מלבד מחיר? היתרונות היחידים שהיו לצרפתיות נמוגו עם יציאת ה307 לשוק.

אולי תפרט?

אני גם לא מבין מה הלחץ להחליף את הרכב, אבל זה לא עניינו של אף אחד.

טוב, יש ל-C4 יתרונות על הגולף. היא נוחה יותר ופחות קופצנית, היא מרגישה מרווחת יותר מבפנים (גם אם רוב הרווח הזה נמצא בין ה-dash board לחלון הקדמי), היא מגיעה עם אחריות מלאה ל-3 שנים ולא לשנתיים (ושנה רביעית של אחריות חלקית בעלות מצחיקה), ויש לה AL4. אולי לא כל מה שרשמתי פה הוא יתרון.

פורסם

לקוח ממגזין "אוטו" כשהשוו שם בין ה-C4 1.6 טורבו לגולף TSI עם ה-122 סוסים (פברואר 2009):

"עד ל-100 קמ"ש הגולף מהירה במקצת, וככל שעולה המהירות הסיטרואן מצמצמת את הפער עד לעקיפה הבלתי נמנעת".

עוד ציטוט: "אז נכון, הסיטרואן פחות מרשימה במבט ראשון, אבל היא מציעה את רוב הדברים שמציעה הגולף, עדיפה ממנה ברוב תחומי הנהיגה והנסיעה, ובעיקר - נמכרת במחיר הנמוך בכ-10 אלף ש"ח מהגרסא הבסיסית של הגולף (ומציעה יותר איבזור). כך שבשורה התחתונה, דווקא הסיטרואן יוצאת כשידה על העליונה - היא פשוט מציעה יחס טוב יותר של עלות מול תועלת. ובמיוחד בימים כאלו, זה לא מעט".

למרות שראיתי גולף TSI ב-123K, בכתבה הם כנראה מדברים לא על הידנית, אלא על ה-DSG עם ה-5 דלתות (ה-3 עולה פחות).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
לקוח ממגזין "אוטו" כשהשוו שם בין ה-C4 1.6 טורבו לגולף TSI עם ה-122 סוסים (פברואר 2009):

"עד ל-100 קמ"ש הגולף מהירה במקצת, וככל שעולה המהירות הסיטרואן מצמצמת את הפער עד לעקיפה הבלתי נמנעת".

עוד ציטוט: "אז נכון, הסיטרואן פחות מרשימה במבט ראשון, אבל היא מציעה את רוב הדברים שמציעה הגולף, עדיפה ממנה ברוב תחומי הנהיגה והנסיעה, ובעיקר - נמכרת במחיר הנמוך בכ-10 אלף ש"ח מהגרסא הבסיסית של הגולף (ומציעה יותר איבזור). כך שבשורה התחתונה, דווקא הסיטרואן יוצאת כשידה על העליונה - היא פשוט מציעה יחס טוב יותר של עלות מול תועלת. ובמיוחד בימים כאלו, זה לא מעט".

למרות שראיתי גולף TSI ב-123K, בכתבה הם כנראה מדברים לא על הידנית, אלא על ה-DSG עם ה-5 דלתות (ה-3 עולה פחות).

אני לא יודע איפה ראית אבל הגולף 1.4 TSI מתחיל רק ב-139,990 לרמה הבסיסית שנקראת טרנדליין.

יניב

פורסם

.

שכחת לצטט מה שרשום מעל מה שאתה ציטטת ...

להזכירך:

"הגולף מהירה יותר, אבל יחידת הכוח של הC4 יותר נעימה ביום יום : הפולקסווגן מציגה נוחות עדיפה במהירות נמוכה, והסיטרואן במהירות גבוהה , לגולף תא נוסעים מרווח יותר איכותי ומרשים יותר, ואילו הC4 מהנה יותר לנהיגה ועדיפה דינאמית .

אבל בסופו של יום, הגולף היא המכונית הטובה יותר - גם אם הפער אינו גדול" ..... ואז נכנס הציטוט שלך..

עכשיו נסה להכניס למשוואה שלך גם את שוק יד 2 ואת התדמית וכו'...

נ.ב: כל העיניין של רכב "מהנה לנהיגה" וכו'.. תסלחו לי בעלי הליסינגטומטיות וגם בעלי הגולפים שלא מקועקע עליהם GTI , אף אחת מהשניים לא נכנסת פה להגדרה של מכונית מהנה לנהיגה! לא זכורה לי C4 או גולף בהיגוי יתר חריף ..

מזכיר לי מבחנים של קאמרי ופאסאט עם התיחסות להתנהגות הרכב על המגבלות ועל הגה מתקשר.. כאילו נראה לכם באמת שבעל פאסאט או קאמרי מעניין אותו על הגה מתקשר?? או על היגוי יתר על המגבלות ??

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

עומר, אני רק ציטטתי. לא כתבתי בעד הסיטרואן, ולא בעד הגולף. רק הבאתי ציטוט. מי שמחליט, שיעשה עם זה מה שהוא רוצה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אם סידרה 1/3 עדיין רלוונטית לגבי פותח השרשור - קראתי לפני רגע ב"ידיעות אחרונות" שב.מ.וו עושה אירוע מכירות ברביעי עד שישי אשר בו תוזל סידרה 1 בכ-15 אלף ש"ח וסדרה 3 בכ-25K ש"ח (עוד דגמים יוזלו - אבל הם לא קשורים לנשוא השרשור הזה).

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

תודה, יש לי נסיעת מבחן על ה- 1 ביום רביעי, אבל נבדוק גם את ה- 3 (כל פעם שאנו חוזרים מחו"ל השותף שלי צריך לבוא עם הפאסאט לעזור עם המזוודות ;-) ). על כל פנים, ההנחות לעו"ד גבוהות יותר אם אינני טועה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...