Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אם לא גולף TSI אז מה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני כיוונתי לפרסומים בעיתונות מהשבוע האחרון, לפיהם BMW מוסרים את הרכבים למשפחות הפשע, ואח"כ כשהמדינה מלאימה אותם, משום שהם קשורים לסחר בסמים או עבירות אחרות (לטענת המדינה, כמובן), קמור באים וטוענים שבכלל הרכב שלהם עדיין כי לא שולם מלוא הסכום. ממש לא כיוונתי לאנשים אחרים, כמוך או כמו משפחתך, שמערכת היחסים שלהם עם קמור מאפשרת להם לקחת עכשיו ולשלם אח"כ.

לגבי האדון שביקש נסיעת מבחן מיני באולם של BMW - זה מה שקרה בפועל. אולי במיני מנהלת המותג קצת פחות התרשמה מהאיומים שלו? אין לי מושג.

אני לא חושב שאני "יפה" או "נעים" מאחרים, ואני אפילו שונא עו"ד (אני לא מתעסק בעריכת דין כמעט, יותר בצד הכלכלי; בימ"ש הוא מקום שמלא שקרנים לדעתי). לא גדלתי כעו"ד ובטח שלא בת"א. השאלה היא, וזו שאלה רחבה יותר, באיזו חברה (society) אתה/אני/אחרים רוצים לחיות. בחברה של צעקות, עבריינים ואיומים (אפילו לכאורה) או בחברה אחרת? בחברה שמקדשת, סולחת וסוגדת לח"כ שמשקר, הולך מכות ומהלך איימים במועדון, או בחברה שחושבת שח"כ צריך מינימום של אינטגריטי (ולצורך העניין, גם ח"כ שמנשק חיילת לא צריך להיות ח"כ לדעתי, אבל זו כבר סוגיה אחרת)?

קווה קווה.

מצטער שלא הבנת את כוונתי. האשמה כמובן בהסברי המתחכם מדי כנראה. לא אתה הצפרדע במשל למרות שליטתך המופלאה בשפה. מקצועך ובמיוחד יחסך אליו אינו הנושא והובא כנקודת התייחסות מזהה ותו לא. המשך יום נעים שיהיה.

• תגובות 94
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מה זה מילת כבוד? אתה בא ולוקח רכבים בלי לשלם? איך זה הולך?

האם היית מוכן לנהל עסק המבוסס על מילות כבוד ולא עובד בצורה מסודרת?

אם יש סיבה שאני לא אקנה BMW שהוא אחד מרכבי החלום שלי ,ונתעלם כרגע מהסיבות הכספיות, זה בגלל ההתנהלות השכונתית של היבואן והסטיגמה שיש לרכב הזה בארץ וזה מאוד מצער אותי כי זה אחד היצרנים האהובים עליי (אני לא מחבב את מרצדס למשל) והרכבים שלו מצויינים.

אייל, פירוש מלת כבוד היא ויתור על זכויותיה הקנייניות ברכב לטובת בעליו - והכל מתוך אמונה ועל סמך "מלת כבוד". ובמיוחד זה מקובל בעולם בו אני חי וזה אומר ללא שעבוד ומבלי שקיבלה אותה החברה את מלוא התמורה בה אני לוקח את האוטו.

אני עורך ביום יום עסקים למיניהם שהם מבוססים, על מלת הכבוד שלך ואם מישהוא לא עומד במילה שלו אין לו מה לחפש אצלי יותר. אלא אני כבר מחזיר את הדבר אותו הוא אמר לי עליה מלת כבוד בדרכים שונות ומגוונות, ומי שחי את העולם הזה ואני יכול להגיד לך שאין דין ואין דיין.

יניב

פורסם

יניב - היי! מה המצב?

עשה לי טובה.

פעם הבאה שאתה רואה את השלט הזה, תעצור ליד החנות, יש לך משהו שהם צריכים בחזרה.

blockbuster.jpg

פעם אחרונה שבדקתי, משפחות פשע לא מדסקסות על עסקיהן ודרכי החזרת הכסף בפורומים.

ואם כבר אז לך עד הסוף ותבדוק אם לימ"ר מרכז יש צ'אט.

פורסם

למי שעדיין לא אמר נואש מהשרשור המתלבט שלי, היום ביצעתי נסיעת מבחן מפתיעה מאוד לטובה, בסקודה אוקטביה 1.8T. הרכב די מדהים. יפה מבחוץ, יפה מבפנים, וזריז כמו שד.

די מצחיק לראות שם את פיקוד המזגן מהגולף החדשה, את מרימי החלונות מהגולף היוצאת, וכו'. חסרה לי השליטה מההגה ומיותרים לי כל מסכי ה- LCD, אבל הרכב ממש מוצלח. ובמחיר אטרקטיבי ביותר.

נתוני תאוצה דומים לשל הגולף 160 (אפילו בשתי עשירות זריזה יותר למאה), אבל הגולף 160 מרגישה הרבה יותר תזזיתית. לטעמי, אגב, ההגה של הגולף עדיף - גם קטן יותר וגם שמן יותר, אבל אין ספק שהסקודה מציעה חבילה מאוד מאוד קורצת. ההחלטה, כאמור, מיד כשנחזור מחו"ל...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
יניב - היי! מה המצב?

עשה לי טובה.

פעם הבאה שאתה רואה את השלט הזה, תעצור ליד החנות, יש לך משהו שהם צריכים בחזרה.

פעם אחרונה שבדקתי, משפחות פשע לא מדסקסות על עסקיהן ודרכי החזרת הכסף בפורומים.

ואם כבר אז לך עד הסוף ותבדוק אם לימ"ר מרכז יש צ'אט.

אם הייתה שם לב וקורא ומפנים את מה שכתבתי הייתה רואה שלא ציינתי שום דבר על העסקים שלי אבל כניראה העיניים שלך פזלו למקום אחר.

ותאמין לי שאני לא אכתוב דבר אחד עלי שקשור לעסקים שלי הבנאדם רצה הסבר אז הוא קיבל הסבר לא יותר מיזה.

למי שעדיין לא אמר נואש מהשרשור המתלבט שלי, היום ביצעתי נסיעת מבחן מפתיעה מאוד לטובה, בסקודה אוקטביה 1.8T. הרכב די מדהים. יפה מבחוץ, יפה מבפנים, וזריז כמו שד.

די מצחיק לראות שם את פיקוד המזגן מהגולף החדשה, את מרימי החלונות מהגולף היוצאת, וכו'. חסרה לי השליטה מההגה ומיותרים לי כל מסכי ה- LCD, אבל הרכב ממש מוצלח. ובמחיר אטרקטיבי ביותר.

נתוני תאוצה דומים לשל הגולף 160 (אפילו בשתי עשירות זריזה יותר למאה), אבל הגולף 160 מרגישה הרבה יותר תזזיתית. לטעמי, אגב, ההגה של הגולף עדיף - גם קטן יותר וגם שמן יותר, אבל אין ספק שהסקודה מציעה חבילה מאוד מאוד קורצת. ההחלטה, כאמור, מיד כשנחזור מחו"ל...

אייל, יום שבת האחרון הייתי "ביריד המכוניות של מאיר" וכמו שכבר כתבתי לך בעבר שאני מחפש מכונית לאחותי אז בדקתי לה את הסיוויק 5 דלתות ברמת איבזור SPORT שהיא הכי מפוראת עם ריפודי עור, קסנון, חלון פנוראמי וכ'ו מחיר המחירון שלו היה 153,900 ש"ח וביגלל שאנחנו קונים דרך היריד אז פחות 10,000 ש"ח הנחה. ונותן לי, את הקודנית ועלוקה וכל האביזרים שחסרים לי במתנה. והוא גם היה מוכן לתת לי הלוואה ללא ריבית והצמדה לפי דעתי מאוד כדאי לך לבחון את הרכב מנוע 1.8 140 כ"ס אוטומט.

יניב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...