Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אם לא גולף TSI אז מה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אודי A3 ספורטבק 1.8 טורבו

אלפא 159

BMW 120

308 עם מנוע 1.6 טורבו

פוקוס 2.0 ליטר גיהה

מיצובישי לנסר החדשה \ ספורטבק

ולא יודע אם ראית אוקטביה VRS, אבל האוטו לא נראה כמו עוד מונית.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תגובות 94
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עד כמה שזכור לי (ממראה עיניים), תא המטען של הסדרה-1 קטן מאוד בהשוואה לגולף נניח.

הכל תוצר לוואי של מנוע אורכי ולא רוחבי.

!AWDSOME

פורסם

אם סדרה 3 אדומה נראית לך (כי לי באופן אישי היא לא) יש כבר די הרבה זמן 325 ידנית באוטודיל.

אני מעריך שהמחיר דומה.

יניב

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

באותו גודל של הגולף בדיוק נמצאת הגרסה של סיאט לאוטו- סיאט לאון

עד 200K , אתה יכול ללכת אפילו על ה-FR

2.0 טורבו, 200 כ"ס, DSG 7 הילוכים.

האוטו זהה במימדים לגולף , אבל יש לו יותר כח,והוא יותר ספורטיבי.

המחיר בסביבות 180K

יש גם גרסה של 1.8TSI

160 כ"ס..

הגרסה הזאת היא ידנית בלבד וגם זולה משמעותית(140K)

פורסם

כולכם צודקים.

אודי A3 ספורטבק 1.8 טורבו

אלפא 159

BMW 120

308 עם מנוע 1.6 טורבו

פוקוס 2.0 ליטר גיהה

מיצובישי לנסר החדשה \ ספורטבק

159? קצת גדולה, אבל בהחלט מיוחדת. תודה על הרעיון, לא חשבתי עליה (לגבי האחרות ראה תגובות בעמוד הקודם).

עד כמה שזכור לי (ממראה עיניים), תא המטען של הסדרה-1 קטן מאוד בהשוואה לגולף נניח.

הכל תוצר לוואי של מנוע אורכי ולא רוחבי.

נכון, המונע פוגע במרווח ובגודל. נראה בשבוע הבא עד כמה.

אם סדרה 3 אדומה נראית לך (כי לי באופן אישי היא לא) יש כבר די הרבה זמן 325 ידנית באוטודיל.

אני מעריך שהמחיר דומה.

יניב

טוב, לא באמת כתבתי ש- 3 אדומה נראית לי, היתה שם קריצה ;-) היא אמנם יקרה מתקציבי, אבל חייבים להודות שבלבן היא מאוד נאה, גם אם מבוגרת מידי לטעמי.

באותו גודל של הגולף בדיוק נמצאת הגרסה של סיאט לאוטו- סיאט לאון

עד 200K , אתה יכול ללכת אפילו על ה-FR

2.0 טורבו, 200 כ"ס, DSG 7 הילוכים.

האוטו זהה במימדים לגולף , אבל יש לו יותר כח,והוא יותר ספורטיבי.

המחיר בסביבות 180K

יש גם גרסה של 1.8TSI

160 כ"ס..

הגרסה הזאת היא ידנית בלבד וגם זולה משמעותית(140K)

אתה צודק, וכבר כתבתי שהיא מועמדת ראויה. אני חושב שהמחיר הרשמי הוא קצת יותר מ- 180K, אבל הכל נתון היום למו"מ. הרכב אכן זריז וחד. אני מקווה שמחר נוכל לבדוק אם העגלה של התינוק נכנסת בבגאז', ונראה אם אשתי תחשוב כמוני, שבאדום היא נראית טוב. דעתי היא שבשחור היא נראית רע, ושמבפנים היא קודרת, אבל אחרי הקונטרסט שקיבלנו היום בגולף, כל דבר "שקט" הוא ברכה :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

צודק הלאון לטעמי לא משהו בשחור, בגלל זה שלי היא צהובה:-)

מה שכן באדום היא לא פחות יפה. עוד כמה חודשים היא אמורה להגיע עם מתיחת פנים בעיקר לחלק הפנימי.

חיצונית אין שינויים משמעותיים.

מה שכן, שמרתי על קשר טוב עם איש המכירות שלהם אז אם תרצה עזרה כלשהי תוכל לשלוח לי הודעה בפרטי.

פורסם

אני לא מבין אותך...

מה כ"כ מצועצע או מסובך בזה-

golf6interior.jpg

זה כמעט כמו הקודמת.

הבעיה שלך זה המסך מגע?

אם כן, אז לדעתי תקבל אותו, כי זה פונקציה מגניבה ונוחה ומתרגלים מהר מאוד ואח"כ אי אפשר בלי.

זה לדעתי אפילו יותר סולידי מהגולף הקודמת:

0509_frankfurt_05+2006_volkswagen_golf_r32+front_interior_view.jpg

אבל מה אני יגיד לך... כל אחד והשגעונות שלו.

ד"א, אני מקווה שאישתך לא קוראת כאן, כי אתה גורם לה בכל הת'רדים להיראות כמי ששולטת בהכל בבית ואתה צריך על כל דבר לרוץ לבקש ממנה רשות (אני משער שזה בצחוק... ואם לא, אז אני משתתף בצערך).

פורסם

אם לא חובה ברכב חדש אז למה לא גולף GTI משומשת? אתם הרי מעדיפים את הדור הנוכחי של הגולף וזה שידרוג נחמד.

פורסם

התמונה של דור V שהבאת אינה רלבנטית לישראל.

בגדול, יש כמה דברים שונים.

א. עכשיו אין יותר כפתור נוח לכיוון עצמת המיזוג אלא לחצני +/- מעצבנים.

ב. עכשיו התחנות הן על מסך המגע, ולא תמיד באור השמש הוא נראה טוב, מה גם שזה הרבה פחות אינטואיטיבי מהסידור הקודם, שהיה הטוב ביותר שנתקלתי בו EVER.

ג. יותר מידי צבעים זוהרים כשאתה בסה"כ רוצה לראות את הכביש.

ד. מדי הדלק והטמפ' קיבלו תחכום א-נה פאסאט, ועכשיו הם כמו שעון מלא (12 שעות), במקום שיהיו כמו בכל רכב נורמלי אחר, וכמו שהיו קודם (בערך בין השעות 2 ו- 10).

וזה ממשיך...

כמובן שיש גם דברים טובים, כמו כסאות משופרים ושליטה מההגה (ומנוע יותר חזק).

אה, אבל בחיישן אורות חסכו (למרות שיש בדגם הקודם), ומחשב הרכב מעצבן שבך שאינו כולל פונקציה של coming home (לפחות לא כזו שנהג מכוניות המבחן הצליח למצוא, למרות שהיה משוכנע שיש, כמו באאודי).

פורסם
אם לא חובה ברכב חדש אז למה לא גולף GTI משומשת? אתם הרי מעדיפים את הדור הנוכחי של הגולף וזה שידרוג נחמד.

אתה צודק, גם חניתי ליד אחת אדומה נאה ברמה"ש היום, ליד המשטרה :-)

אבל אנחנו מחפשים חדש כי (בגילנו) אנו רוצים רכב עם אחריות.

פורסם

ראיתי היום ליד קניון איילון סופרב V6 4X4 חדשה לחלוטין.

קצת גדול לרכב עירוני?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מה עם אלפא 147 ? ניסית ? גירסאת ה-2 ליטר אולי אינה חורכת אספלט אך לעומת זאת היא זריזה למדי נהנת מעיצוב חיצוני ופנימי מדהים מאוד מהנה לנהיגה ומאובזרת היטב .

עוד משהו אתה קצת סותר את עצמך, מצד אחד אתה אומר שאתה צריך רכב קטן יחסית בגלל החיים בעיר הצפופה והפקקים מצד שני אתה מחפש רכבים חזקים יחסית , איך אפשר להנות מרכב שמאיץ כראוי בפקק?

פורסם

בדיוק היום ראיתי אחת כזו, בצבע כחול. רחוק מאוד מלהיראות כמו מונית ונראית על-פניו כחבילה אידיאלית.

פורסם

ה147 רכב מצוין ומהנה אך לא מרשים מבחינת בטיחות אשר נדרשת כאן.

ניתן לרכוש רכב יד שנייה(שנה על הכביש לדוגמא)ועדיין להנות מאחריות ולא לספוג את ירידת הערך הגבוהה.

פורסם

ד"א, אני מקווה שאישתך לא קוראת כאן, כי אתה גורם לה בכל הת'רדים להיראות כמי ששולטת בהכל בבית ואתה צריך על כל דבר לרוץ לבקש ממנה רשות (אני משער שזה בצחוק... ואם לא, אז אני משתתף בצערך).

אני מניח שאתה לא נשוי, כי אם היית נשוי היית יודע שברכישה של משהו בעד 200K ש"ח יש גם לאישה (רחמנא ליצלן) Say ומתחשבים בדעתה. ככה זה במשפחה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...