Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[דעת המשתמשים] מכוניות שרירים \ Muscle Cars

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6311 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן :)

מכיוון שאני חובב אמריקאיות היה חשוב לי לדעת מהמשתמשים בפורום את דעתם לגבי מכוניות שרירים מהדור ה4 .

דור הרביעי הוא בוא נגיד משנים 1993 עד 1997 .

בשנים האלה לדעתכם איזה מכונית מובילה בכלליות .

ביצועים עיצוב וכו' וכו' ..

שברולט קאמרו \ פורד מוסטנג \ פונטיאק טראנס אם ?

לא שמתי את הדודג' מכיוון שבארצנו קשה מאוד להשיג אחת .

היה חשוב לי לראות את דעת המשתמשים לגבי מכוניות השרירים "האולטימטיבית" המוצלחת ביותר לשנים אלו .

החלום הרטוב שלי הוא לרכוש אחת אולי אחת מהם תזכה להיות הקנייה הבאה שלי ? אין לדעת :]

פורסם

אולי זה רק אני , אבל לדעתי מכוניות השרירים באותם השנים לא היו משהו .

הרבה יותר אהבתי אותן בשנות ה60 כשלא היו הגבלות של דלק והמנועים היו מפלצתיים. מבחינת יופי הכי אהבתי את דודג' .

בדור הרביעי הכי יפה זו הפונטיאק.

It's never what it seems

You're watching the return of the machines

פורסם

בשנים האלה הרכב הכי יפה זה הדודג' וייפר...

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
אני לא כזה חובב אמריקאיות אבל לדעתי בשנים האלה הרכב הוא:

קורבט לדעתי הכי מוצלח ויפה.

קורבט היא לא מכונית שרירים היא מכונית ספורט זה דבר ראשון .

דבר שני אני רוצה תייעוץ הזה כי אני אולי מתכנן לקנות אחד בקרוב מאוד מאוד מאוד .

וכמו שאתם מבינים אין לי תקציב לאיזה SHELBY או GT500 :)

מוסטנג וקאמרו וטראנס אם בשנתונים האלה אני יכול לקנות ..

בגלל זה נתנתי תשנתונים האלה ספציפית =]

פורסם

מוסאטנג קאמארו וטראנס אם, גם הם אינם מכוניות "שרירים" למהדרין, הן יותר מכוניות "פוני" שיוצרו לאחר משבר הנפט לפני כה עשורים. כמובן שלאותן מכוניות יש גם גרסאות יקרות וחזקות בהרבה, אבל עדיין המטרה בייצור אותם רכבים היתה עם דגש על מנועים קטנים יותר (הכל יחסי), זולים יותר לקנייה ואחזקה.

דוגמא למכונית שרירים קלאסית היא הפונטיאק GTO, לקחו את הבסיס של פונטיאק טמפסט והפכו אותה למפלצת שבקו ישר תשפיל כל איטלקייה אקזוטית של אותם השנים, וכל זה בחמישית המחיר.

לידע כללי- ממציא ה GTO היה ג'ון דלוריאן שלאחר מכן בנה את המכונית אשר נושאת את שמו "דה לוריאן" וכיכבה בסרט חזרה לעתיד.

פורסם
מוסאטנג קאמארו וטראנס אם, גם הם אינם מכוניות "שרירים" למהדרין, הן יותר מכוניות "פוני" שיוצרו לאחר משבר הנפט לפני כה עשורים. כמובן שלאותן מכוניות יש גם גרסאות יקרות וחזקות בהרבה, אבל עדיין המטרה בייצור אותם רכבים היתה עם דגש על מנועים קטנים יותר (הכל יחסי), זולים יותר לקנייה ואחזקה.

דוגמא למכונית שרירים קלאסית היא הפונטיאק GTO, לקחו את הבסיס של פונטיאק טמפסט והפכו אותה למפלצת שבקו ישר תשפיל כל איטלקייה אקזוטית של אותם השנים, וכל זה בחמישית המחיר.

לידע כללי- ממציא ה GTO היה ג'ון דלוריאן שלאחר מכן בנה את המכונית אשר נושאת את שמו "דה לוריאן" וכיכבה בסרט חזרה לעתיד.

ידוע :)

מבאס שבמדינה כמו שלנו לייבא רכב מחו"ל זאת בעיה כספית גדולה וכאב ראש לא קטן

אני הבנתי דבר אחד בתחום המוטורי \ ובתחום הספורט בכלל [כדורגל כדורסל]

אנחנו אף פעם לא נתקדם .

פורסם

אם כבר, אז למה להתפשר?

ייבא לעצמך מכונית שרירים קלאסית מסוף הסיקסטיז, תחילת הסבנטיז. מצא משהו במצב מכני טוב, התפשר על קוסמטיקה ובלבד שכל הסמלים/ניקלים נמצאים ושהפנים במצב סביר לכל הפחות. כך תחסוך משמעותית במחיר הקניה ובמיסוי אותו תדרש לשלם.

אני מניח שיש לך חולשה למוסטנג. איביי מוצף במוסטנגים קלאסיים מכל השנים(רק אל תייבא מוסטנג II :-().

הימים הם ימי משבר בארה"ב - וגם מחירי ההובלה הימית ירדו משמעותית, כך שהחלום הוא בהחלט בר הגשמה.

נקודות נוספות למחשבה:

-תחזוקה קלה יותר ואמינות עדיפה

-הערך לא ירד אלא רק יעלה

-עלויות רישוי/ביטוח של רכב אספנות. מאידך, קח בחשבון את העובדה שאסור לרכב לנוע בימי חול בין 7 ל-9 בבוקר.

-אם אין לך כח/זמן להתעסק עם זה בעצמך, ישנם מספר מתווכים שעושים זאת עבור אספנים אחרים תמורת עמלה(בפורום אספנות תמצא שרשור על כך).

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

ללא מילים:

lowdsc1001711up1.jpg

23019602it2.jpg

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

לדעתי מכוניות השרירים של אמצע שנות ה 70 עד סוף שנות התישעים היו לא משהוא (מבחינת מראה כמובן ולמרות שיש יוצאות דופן) ואישית המכונית האמריקית היפה ביותר (בקטגוריה הזו ) היא ה dodge challenger .

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
ללא מילים:

זה הוא קורבט סטינגריי?

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

לפי דעתי השם הנכון הוא "מכוניות פוני" סוג אחר של מכוניות שרירים.

אני נורא אוהב את הקמארו Z28. בארץ המחיר שלה זול יחסית יש לה מנוע מעולה ותיבת הילוכים שנחשבת לאמינה, בנוסף אני אוהב את העיצוב.

כחובב פורדים אני לא מת על המוסטנג מהשנים הללו. לא יודע למה.

לגבי הטראנס אם - אני לא יודע במה היא שונה מהקמארו...

החתימה שלי אינה מיישרת קו עם כללי הבד"ץ המרה"ל ריה"ל השב"ח ישתב"ך שמ"ו

חבר במועדון ה5...מטר אורך :-P

• תוכן חדש...