Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6332 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר יותר מ- 3 חודשים של הסתובבות באולמות תצוגה, שריצה אינסופית ביד2, בדיקת כל מני אופציות ממיאטה, B4, A3, למיני ונסיעות לכל הארץ בחיפוש אחר מכונית חדשה\חדשה-ישנה - נראה שקליאו ספורט MKIII מהיבואן היא האופציה המעודפת עלי.

בקשר ל- למה קליאו ספורט חדשה\למה לא ישנה\למה לא מיאטה\WRX\היא משעממת\הרסו אותה\יש מיתון וכו' - עשיתי את השיקולים שלי, והחלטתי שהיא מתאימה. מעט חבל שאצטרך לחפור יותר עמוק בכיס, אך אם זה קונה לי ספורטיבית סופר בטוחה ושקט נפשי - לו יהי.

נותר לי לברר מספר פרטים מנהלתיים אחרונים ותהיתי אולי יהיה למישהו כאן תשובות:

1. מהי עלות טיפולים ממוצעת שנתית בקרסו למכוניות מסוג זה (קליאו\מגאן) ?
  2. עלות הביטוח ואיפה ? (נהג מעל גיל 24, הבנתי שיש הרבה חברות שלא מבטחות את המכונית הזו). כשישבתי אצל קרסו נדמה לי שהם דיברו על סדר גודל של 9K לשנה. מישהו פה קיבל הצעה יותר זולה ?
  3. כמה מכוניות כאלה נמכרו ?

בנוסף - אם יש כאן בעלים של MKIII שיוכל לתת קצת פידבק על המכונית - אשמח להחכים.

תודה לכל.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

לא חייבים לטפל אצל קרסו.

את רוב הטיפולים אם לא את כולם ניתן לעשות במוסכים אלטרנטיבים ומעולים.

לפני כמה חודשים נאמר לי מדמות מרכזית בקרסו שנמכרו כ8 יחידות.

שוב, נסה לבקר כאן:

http://www.psi.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewforum&f=34

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תוכן חדש...