Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא לגעת כלל, מסוכן לחיים.

צמיג סיני שדרך אגב על הצמיגים האלו היתה כתבה בוואלה/נענע שהם לא עברו אישור התקנים האירופאי.

מקס.

<-- זה היעד :evil:

פורסם

למה לא מכירים- לא מומלץ בדיוק כמו פדרל, ווסטליק, מקסס ועוד זבל מהסוג הזה.

קלבר, גודייר, פירלי, קונטיננטל, יוקוהמה, מישלין, דנלופ (חלק מהדגמים) - לא חסר צמיגים איכותיים.

למה טייפון? מבצעים של אוטודיפו?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

כן הייתי שם לקנות ווקס לרכב וראיתי את המבצע.זה מה שהציעו לי ואמרו שזה צמיג אירופאי טוב. חשבתי שאם זה לא סיני אולי הוא לא רע. אז אני מבין שלא

למקס הצמיג הזה לא הופיע בכתבה של וואלה יצא לי לקרוא אותה והוא לא סיני

פורסם

אירופאי בת%ת שלי.

זה שאולי המפעל בבעלות חברה אירופאית , חברת בת של בת של בת של בת של חברה מוכרת,

שרכשה אותו כדי להגדיל נפח שוק ולא העבירה שום טכנולוגיה למפעל הזה, לא אומר שהוא שווה שקל.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

קודם כל סחתיין על התחת .דבר שני אני גם לא מכיר את הצמיג ולא חושב כל כך לקנות, אבל גם שמעתי שאמרו על הנקוק וצמיגים

נוספים שהם זבל של זבל ויש כמה חברות מוכרות וגדולות שמתשמשים בו לדוגמא .אז מי שלא מכיר אישית או לא שמע לא צריך ישר לפסול ולגבי אירופה או סין מי באמת יודע איפה בשטח מיוצר כל צמיג

פורסם
אירופאי בת%ת שלי.

זה שאולי המפעל בבעלות חברה אירופאית , חברת בת של בת של בת של בת של חברה מוכרת,

שרכשה אותו כדי להגדיל נפח שוק ולא העבירה שום טכנולוגיה למפעל הזה, לא אומר שהוא שווה שקל.

למען האמת הם נקנו על ידי אליאנס, שנחשבת חברה די טובה.

פורסם
למען האמת הם נקנו על ידי אליאנס, שנחשבת חברה די טובה.

נחשבת טובה ע"י מי ? הבעלים ? :roll:

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

השיפור הטוב ביותר והפשוט ביותר לאוטו הם הצמיגים, הם שיקבעו עם תחליק לתוך מעקה הבטיחות או שתיחלץ בעור שינך מתאונה.

על תקנה סיני, תקנה מחברה גדולה ואיכותית, שווה כל שקל שתשקיע יותר.

לא חוסכים בצמיגים

כבר חתמתי...

פורסם

קניתי פעם צמיגי טייפון לסובארו שלי אחרי שהייתי מעורב בתאונת שרשרת עם צמיגי מישלין על האוטו.

פשוט לא היה לי את ה-500-400 שקל להשלים לצמיגים טובים יותר.

בדיעבד אני מבין כי עדיף היה לשים תשלומים על הצמיגים האיכותיים יותר - כי אחרי שנה כל הצמיג התמלא בסדקים שמאפיינים צמיג בן 6-7 עם מעל 100 אלף ק"מ, זאת בזמן שזה היה צמיג בן שנה עם 12 אלף ק"מ עליו.

היה לי די ברור שאם תקרה שוב פעם תאונה רצינית, הפעם אני לא אצא מזה כ"כ בקלות. החלפתי את הצמיגים לפירלי, שילמתי מעל 1000 ש"ח ויצאתי בסופו של דבר עם נזק כפול - צמיגים בזבל בעלות של 700 ש"ח וגם רביעיה חדשה בעלות של מעל 1000 ש"ח.

ממליץ לך להתרחק. צמיגים זאת השקעה חד פעמית ששווה כל שקל.

אף אחד לא אמר שצריך לשים את הכי יקר, אבל גם לשים GOODYEAR או DUNLOP זה עדיף מטייפון או WANLI.

פורסם

עמדתי לפני שבוע באוטודיפו ושמעתי את אחד המוכרים מנסה "לדחוף" את הצמיגים האלה לבעל מזדה לנטיס.

פשוט כאשר שמעתי את הסליזיות של המוכר מנסה לשכנע אותו שהוא צמיג איכותי והוא גם במבצע כמעט גרמה לי להעלות את ארוחת הצהריים שלי על דלפק המכירה בזמן ששילמתי על כמה מוצרים.

בקצרה, צמיג לא מומלץ בלשון המעטה.

עם צמיגים לא משחקים! ואל תשכח את האמרה המפורסמת כאן בפורום שאומרת שהדבר היחיד שמחבר את הרכב שלך לכביש אלה אותם 4 חתיכות גומי. בהם אל תזניח, תשקיע!.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

לא לגעת וגם לא לחשוב על צמיגים מהסוג הזה, לא חסר צמיגים מחברות טובות ובעלויות סבירות ואף זולות מכדי להסתכל לכיוון

הטייפון או האליאנס, ג'י טי וכל המזבלה הסינית הזו:|. זכור שצמיגים זה הקשר שלך לכביש נקודה.

אלעד

:evil:LEON CUPRA 2011 ,GIAC STAGE 1

• תוכן חדש...