Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לטעמי המקוריים יפים הרבה יותר.

אלו נראים לי כמו משהו שאפשר לקנות באוטו-דיפו.

אני מקווה שאני לא מעכיר את האווירה, אבל זה טעמי. אם אתה מרוצה מהם, אז מה זה משנה באמת? :)

!AWDSOME

• תגובות 195
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תרשם מחדש לפורום ואנו נשכח לך את העניין

:lol:

שמע העיקר שאתה נהנה מהם

זה כמו שאני הייתי מעדיף BMW שחורה, אבל הרוב המוחלט היה אומר שיש לי אוטו של ערסים.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
המקורי לא יפה והחדש לא יפה.

זה הג'נט שהכי יתאים לקופרה:

זה הג'אנט הכי מצועצע שראיתי בחיים שלי. :idea:

סטייל אוטו דיפו אמיתי.

חבל להרוס כל אוטו עם הדבר הזה.:wink:

פורסם
הבנתי את הרעיון הכללי... הרוב לא אוהבים לעומת חלק קטן שכן אוהב.

תודה לכולם על התגובות !

נשמח לתמונות אחרות קצת יותר ברורות ( אלא אם כן היו ופיספסתי? ).

נגיד תמונה של כל הרכב מהצד ( ולא רק החלק הקידמי עם ג'אנט אחד ) עם זווית טובה ואם יש מצלמה טובה יותר אז למה לא? :D

מה שכן, אני כמובן בעד העניין של ייחודיות :)

פורסם

יש אצלנו בעיר קופרה שחורה עם ג'אנטים של לנסו (ראה תמונה למטה רק שאצלו כל הג'אנט בצבע ברונזה וללא הפס הלבן מסביב), יושב עליה בול, ייחודי ומתאים.

3.JPG

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם

לקופרה מתאימים רק ג'אנטים שיראו קרביים(לדעתי). כדי שהם ייראו קרביים צריך חתך נמוך.

אולי אם היית שם חתך יותר נמוך ומגדיל נניח ל18 אז זה היה ניראה יותר טוב למרות שהג'אנט הזה באמת ניראה בסגנון של ג'אנטים שניתן לקנות באוטודיפו.

אבל ת'כלס, אם אתה אוהב אז מזה משנה כל השטויות האחרות? אם אתה חושב שזה מתאים לאוטו ונהנה מהמראה שלו עם הג'אנטים, זה מה שהכי חשוב.

פורסם

אני אשמח אם תחסכו מהבחור את עלבונות ה"אוטודיפו". הוא ביקש דעה, הוא לא ביקש לבדוק את יצירתיות פירות המקלדת של החברים.

גם אני הייתי מעדיף את המקוריים, אבל יש דרך ויש דרך.

כל הכבוד שאתה עושה לעצמך customize לפי הטעם האישי.

בברכה

פורסם
יש אצלנו בעיר קופרה שחורה עם ג'אנטים של לנסו (ראה תמונה למטה רק שאצלו כל הג'אנט בצבע ברונזה וללא הפס הלבן מסביב), יושב עליה בול, ייחודי ומתאים.

ג'נט זהב יושב טוב רק על אימפרזה וזה יותר ג'נט בלינג בלינג זוועה

DADI תחליף קיצר לישנים :] מאצ' באטר

פורסם

בונא תראו מה עשיתם לבחור, הוא כולו התבאס עליהם חושב אם להשאיר אותם.

הג'אנטים יפים מאוד, הרבה אבל הרבה מאוד אנשים היו מתים לאוטו כמו שלך בלי עין הרע, אז אל תתייחס להערות השליליות תהנה מהקופרה תשמור עליה על החיים שלך ובהצלחה יש לך באמת אוטו מהמם. :wink:

• תוכן חדש...