Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי למה אתה מתכוון אבל אני חושב שזה משהו בצילום דווקא. במציאות אני לא רואה שם שום הבדל בפיזור של האור.

יש מצב שזה סתם לכלוך או סינוור מהשמש שנראה כמו כתם. אבל תודה על הדאגה... :wink:

• תגובות 195
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בכיף.

אתה יכול להתקרב לרכב ולהסתכל מקרוב יש כמה דברים שאפשר לפטור בטיפול פשוט יחסית -

1. הנקודות המעצבנות שרואים רק ממרחק של סנטימטר עד שניים אותם ניתן להוריד על ידי "פלסטלינה" (clay bar)בפשטות וללא נזק.

אתה יכול להרגיש את הנקודות(אם אתה לא מאמין שהן שם) עם "מבחן השקית" כך שקית ניילון פשוטה הכנס את היד והרגש את הרכב דרכה (אל תגרור את השקית על הצבע עצמו אלא את היד בתוך השקית)

2. swirl marks אותן שריטות מעצבנות שיש על כל רכב ויכולות להגרם מכל דבר (בעיקר שיטות רחיצה תמוהות כמו המטאטא של הרוחצים ה"ידניים", אני מקווה שאתה לא משתמש בשיטה זאת..) השאלה היא עד כמה שלך עמוקות.

שריטות כאלה אפשר להוריד רק על ידי פוליש מקצועי ויש סיכון לכן צריך מישהו מקצועי..

בהצלחה ואובססיה נעימה :)

פורסם

לצערי (הרב) אני שוטף בשטיפה אוטומטית מהסיבה שאין לי איך לשטוף את הרכב בעצמי. אין לי שום חניה פרטית ושום מקום בקרבת מים שאני יכול להעמיד את הרכב ולשטוף אותו בעצמי. ככה שהאופציות היחידות שלי זה שטיפה ידנית או שטיפה במכונות. הידנית די יקרה ואני לא יכול להרשות לעצמי כל שבוע תענוג כזה לכן אני מתפשר על האוטומטיות.

יש הרבה תיקונים שאפשר לעשות בצבע שלי כי זה צבע כהה וכל דבר ישר רואים, השאלה כמה זמן זה מחזיק ומתי באמת זה עובר את הקו ומתחיל להיות אובססיה לכל דבר קטן שיש לך על האוטו.

מניסיון, יש הרבה אנשים צרי עין שאם האוטו מושלם מידי הם ידאגו לעשות לך נזק כלשהו (לדוגמא, שישי שעבר כשהרכב היה שטוף ונוצץ מישהו עבר ברחוב וירק לי חתיכת מוחטה על החלון...:shock:) אז אני אומר שאולי כדאי שהוא לא יהיה במצב הכי מושלם...

פורסם
יש הרבה תיקונים שאפשר לעשות בצבע שלי כי זה צבע כהה וכל דבר ישר רואים, השאלה כמה זמן זה מחזיק ומתי באמת זה עובר את הקו ומתחיל להיות אובססיה לכל דבר קטן שיש לך על האוטו.

בהחלט אחד הדברים המעצבנים של השחור...

גם אני סובל מתופעה דומה \:

כל דבר קטן רואים מהר מאוד על הצבע, לעומת זאת, להורים שלי עם כחול מטאלי, עוד משבוע שעבר עם הגשם המוזר הזה שירד ועשה סימנים מציקים של גשם, אצלי ראו אותם יפה מאוד - אצלהם ממש לא.

כשקיבלתי את הרכב הייתי שוטף ידנית ( בתחנה בקוממיות, בת ים ) כל שבוע, עכשיו קצת עברה לי האובססיה, ואם הרכב לא במצב ממש רע אני מושך את השטיפה לפעם בשלושה שבועות או חודש ( מבפנים הוא תמיד נקי ).

פורסם

אתם מדברים על בעיות עם הצבע? אתם לא מבינים כלום!

אתם יודעים איך זה לקום כל בוקר ולגלות שהאוטו שלך זה אורגיה אחת גדולה בתחנה המרכזית של החרקים ?

הנבלות הקטנים האלה חושבים שהאוטו שלי זה כנראה חמניה גדולה או משהו כזה, הם פשוט נוחתים לי על האוטו ועושים קקי, כל חרק עם כנפיים שאתם רוצים: דבורים,זבובים,בחשים,יתושים, פרפרי לילה. וזה עוד כלום יש את התופעה של הציפורים שכנראה צהוב בשבילהם זה כמו סיגריה בשבילינו הם רואים את הרכב ופשוט דופקים לי שליחטה בצבע שלא מוגדר אפילו לפעמים אפילו תקוע בזה נוצה.

זה נקרא בעיות חרא עם הצבע, וחוץ מזה אני תמיד לוקח דלי סבון ידיים(לא הירוק זה גומר את הצבע) ספוג ומים בהתחלה שוטף עם המים אך רק מתחיל לשפשף ואז שוב שוטף עם מים מייבש עם סמרטוטים חלקים (לא הצבעוניים הם משאירים בד על הרכב) חולצות ישנות וכו' וזהו ככה אני עושה שטיפה לאיביזה

פורסם
זה נקרא בעיות חרא עם הצבע, וחוץ מזה אני תמיד לוקח דלי סבון ידיים(לא הירוק זה גומר את הצבע) ספוג ומים בהתחלה שוטף עם המים אך רק מתחיל לשפשף ואז שוב שוטף עם מים מייבש עם סמרטוטים חלקים (לא הצבעוניים הם משאירים בד על הרכב) חולצות ישנות וכו' וזהו ככה אני עושה שטיפה לאיביזה

הצבע שלך לא יגיע רחוק בצורה הזו.

!AWDSOME

פורסם
אתם יודעים איך זה לקום כל בוקר ולגלות שהאוטו שלך זה אורגיה אחת גדולה בתחנה המרכזית של החרקים ?

שמעת על כיסוי חיצוני לרכב? 300 ש"ח והוא שלך.

פורסם

כן אני רוצה לראות אחד ממכם, שכל יום שהוא מחנה את הרכב הוא מתחיל לחסות אותו וכל בוקר הוא צריך להוריד אותו או לתקוע אותו בבאג' או להכניס אותו למחסן בבית, כיסוי לרכב הוא פרקטי רק מתי שבאמת עוזבים את האוטו להרבה זמן, אם אתה משתמש ברכב באופן יומיומי אף אחד ממכם לא באמת שם כל יום כיסוי לרכב (או שאני טועה ואתם באמת חולים בראש :wink:)

ובאמת הצבע הצהוב הוא מכה, יש לי נקודות קטנות קטנות של דם על הצבע אפשר לראות את זה אם ממש מתקרבים לפח, מה הם עושים רוצחים אחד את השני על האוטו שלי ?

פורסם

גם הדעה שלי השתנתה

הג'נטים פשוט יפים.

יושבים יפה , בתמונה הלא איכותית הם נראו קטנים ומסכנים כאלה

עכשיו זה נראה הרבה יותר יפה!

אל תחזיר למקוריים!

פורסם

הם רואים את הרכב ופשוט דופקים לי שליחטה בצבע שלא מוגדר אפילו לפעמים אפילו תקוע בזה נוצה.

:lol: הרגת אותי עם הנוצה !!

יש לי נקודות קטנות קטנות של דם על הצבע

:shock::shock::shock:

גם הדעה שלי השתנתה

הג'נטים פשוט יפים.

יושבים יפה , בתמונה הלא איכותית הם נראו קטנים ומסכנים כאלה

עכשיו זה נראה הרבה יותר יפה!

אל תחזיר למקוריים!

תודה רבה ! איך תמונה אחת יכולה לשנות כל כך הרבה דיעות... :wink:

פורסם

לדעתי, הג'אנטים ממש הולמים ומתאימים לרכב.

תתחדש ממש יפים!:arrow:

אבל הבעיה פה היא לא הג'אנטים.

הבעיה פה היא שפתחת את הסוגייה "אם הג'אנטים מתאימים לאוטו " לדיון בפורום. וכמובן קיבלת תשובות שיש מצב שעירערו בך את ההחלטה אם הם באמת מתאימים.

אם אתה ממש מבסוט ממשהו , אז אני לא רואה סיבה למה לבקש דעה של אנשים אחרים. זאת הדעה שלי.

יוגב

• תוכן חדש...