Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צביעה מחדש של השחרה (כולל ניקוי חול וכו') עלתה למישהו שאני מכיר הכל כולל הכל (זה בשליפה מהראש) 1,200 ש"ח לכל הרביעייה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תגובות 195
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

להשחיר ג'אנט כמו שצריך יעלה כמו הג'אנט החדש, לא כולל השבתה של שלושה ימים של הרכב(בדקתי את העניין).

בשחור - יראו כל נגיעה קטנה במדרכה בחניה צפופה.

הג'אנט לא ישבר-בשני המקרים.הג'אנט קל - בשני המקרים. הג'אנט יפה-אולי לא לטעם כולם

יש הרבה ג'אנטים שלא עושים חסד לקופרה.

ולגבי הג'אנט של ג'ינג'י, אני חושב שזה לא הג'אנט, אלא ההנמכה שעשתה את הג'אנט יפה.

אלדד, יש מצב שהנמכה תשנה את כל המראה של האוטו.

תחכה עד שחשבון הבנק יתאושש:wink:

כל מילה בסלע !

ולגבי ההדגשה, יש מצב שאני ממנה אותך ליועץ הכלכלי שלי... איפה היית עם המשפט הזה ביום שישי האחרון שבאמת הייתי צריך את זה ? :wink:

פורסם

הג'אנטים יושבים בול על הקופרה, תתחדש ותהנה מהם :)

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם

לדעתי רק בגלל הג'נטים האלה יש מצב שקופרה סטנדרטית תיקח אותך במנחת :D

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
לדעתי רק בגלל הג'נטים האלה יש מצב שקופרה סטנדרטית תיקח אותך במנחת :D

:lol:

ושוטרים יגשו דווקא אליי כשכל המנחת מלא מכוניות...

יניב, מחר בלי נדר אני מעלה תמונות יותר נורמליות.

פורסם

מי שביקש תמונות קצת יותר נורמליות של הג'אנטים, אז בבקשה:

למרות שאני עדיין לא מצליח להוציא תמונה בה הם נראים טוב כמו במציאות... :?

p1010862rt4.jpg

p1010865wn2.jpg

פורסם

עכשיו אתה מדבר!

איזה תמונות, וואלה כל הדעה שלי השתנתה , הם חולים הג'אנטים האלה:twisted:!

יפים רצח(אם מותר לכתוב ככה בפורום ואני לא יקבל שוב תלונה), ומישהו פה הזכיר מפגש במנחת מה יש מפגשים בשושו חבל שאתם לא מפרסמים וככה עוד חובבי מכוניות יכולים להצטרף

(התנחמתי בחברים שכל מה שמעניין אותם זה למי יש M16 יותר מקוצר, ואיזה מסיבה יותר שווה חוץ מזה אין להם ממש תחביבים)

אז חבר'ה אם יש מפגשים תגידו שתפו זה לא עולה כסף :wink:

פורסם

נו, איזה מסטול אתה.

הייתה צריך להביא את התמונות האלו מההתחלה :D

איזה יופי של ג'נטים, יושבים יפה מאוד על הרכב.

תתחדש :)

פורסם

גם לדעתי התמונות הללו עושות להם רק טוב אם כי אני עדיין מעט מסתייג, עדיין, חישוקי 17 וחתך 40- אין כל כך מקום לטעויות זה נראה מרשים בכל מקרה.

דבר נוסף שעולה מהתמונה האיכותית יותר שהצבע שלך זקוק לטיפול, איזה מודל הרכב?

פורסם

אולי הזוית לא נכונה ושוב התמונות מטעות, אבל תסתכל על הפגיעה של השמש מתחת לפנס האחורי, נראה כאילו האור נבלע בצבע ומפוזר באופן עמום, צבע תקין (ונקי) אמור להחזיר את השמש באופן חד ולא לפזר את האור.

• תוכן חדש...