Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה אבל לא כל כך הבנתי למה התכוונת יוגב. החלפתי ג'אנטים וביקשתי דעה על הג'אנטים החדשים... זה לא קשור אם אני מבסוט או לא.

וכמובן שדעות של אחרים יכולות להשפיע על הדעה שלך בעצמך. אבל הכל בא על מקומו בשלום, כבר התרגלתי אליהם. :wink:

• תגובות 195
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תודה אבל לא כל כך הבנתי למה התכוונת יוגב. החלפתי ג'אנטים וביקשתי דעה על הג'אנטים החדשים... זה לא קשור אם אני מבסוט או לא.

וכמובן שדעות של אחרים יכולות להשפיע על הדעה שלך בעצמך. אבל הכל בא על מקומו בשלום, כבר התרגלתי אליהם. :wink:

מה התכוונתי זה שאם אני מבסוט ממשהו (נגיד כמו ג'אנטים) אז לא הייתי מעלה לפורום תמונות שלהם בשביל לשמוע דעה של אנשים אם הם מתאימים. כי סה"כ זה עניין של טעם אישי (ככה גם עשיתי שקניתי ג'אנטים , לא פירסמתי אותם).

ולפעמים דעות של אנשים יכולות לבאס.

אבל כל אחד יחייה באמונתו,והעיקר שאתה מבסוט 8)

יוגב

פורסם
כן אני רוצה לראות אחד ממכם, שכל יום שהוא מחנה את הרכב הוא מתחיל לחסות אותו וכל בוקר הוא צריך להוריד אותו או לתקוע אותו בבאג' או להכניס אותו למחסן בבית,

האמת, אני כל בוקר מקדיש כ-5 דקות לכיסוי הרכב. :|

אלדד, תתחדש!:wink:

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם
אתם מדברים על בעיות עם הצבע? אתם לא מבינים כלום!

אתם יודעים איך זה לקום כל בוקר ולגלות שהאוטו שלך זה אורגיה אחת גדולה בתחנה המרכזית של החרקים ?

הנבלות הקטנים האלה חושבים שהאוטו שלי זה כנראה חמניה גדולה או משהו כזה, הם פשוט נוחתים לי על האוטו ועושים קקי, כל חרק עם כנפיים שאתם רוצים: דבורים,זבובים,בחשים,יתושים, פרפרי לילה. וזה עוד כלום יש את התופעה של הציפורים שכנראה צהוב בשבילהם זה כמו סיגריה בשבילינו הם רואים את הרכב ופשוט דופקים לי שליחטה בצבע שלא מוגדר אפילו לפעמים אפילו תקוע בזה נוצה.

זה נקרא בעיות חרא עם הצבע, וחוץ מזה אני תמיד לוקח דלי סבון ידיים(לא הירוק זה גומר את הצבע) ספוג ומים בהתחלה שוטף עם המים אך רק מתחיל לשפשף ואז שוב שוטף עם מים מייבש עם סמרטוטים חלקים (לא הצבעוניים הם משאירים בד על הרכב) חולצות ישנות וכו' וזהו ככה אני עושה שטיפה לאיביזה

תגיד תודה שפילים לא יודעים לעוף...

פורסם
כן אני רוצה לראות אחד ממכם, שכל יום שהוא מחנה את הרכב הוא מתחיל לחסות אותו וכל בוקר הוא צריך להוריד אותו או לתקוע אותו בבאג' או להכניס אותו למחסן בבית, כיסוי לרכב הוא פרקטי רק מתי שבאמת עוזבים את האוטו להרבה זמן, אם אתה משתמש ברכב באופן יומיומי אף אחד ממכם לא באמת שם כל יום כיסוי לרכב (או שאני טועה ואתם באמת חולים בראש :wink:)

בשביל מה לקנות כיסוי אם לא להשתמש בו באופן קבוע?

שלי מכוסה על בסיס יומי בשעות היום. בשביל זה יש כיסוי, להגן מפני השמש.

גוזל לי במקסימום 10 דקות מהיום, ממש המון זמן.

!AWDSOME

פורסם

תאמת עדיין לדעתי השחרה היתה יותר יפה לרכב שלך.

ובעניין הזה.

אני רוצה לעשות השחרה חלקית לג'אנטים שלי.

אני ישמח לקישור / המלצות על משהוא בארץ.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
:lol: הרגת אותי עם הנוצה !!

:shock::shock::shock:

תודה רבה ! איך תמונה אחת יכולה לשנות כל כך הרבה דיעות... :wink:

ולזה הייתי קורא שתי תמונות שוות 174 תגבות!!!.

הגאנטים יפים מאוד לרכב והם עושים את הרכב שונה מכל קופרה אחרת ועוד דבר הגאטנים יפים בטירוף.

יניב

• אחראי פורום
פורסם

השילוב של כסף ושחור הוא אולי טיפה מוגזם פה, אבל בטח לא נוראי כמו שחלק ציינו.

מה שכן, השילוב הזה נותן תחושה של ג'אנט יותר גדול ממה שהוא בפועל, וזה תמיד נחמד :-)

ואני גאה להשתייך לקבוצת החולים שמכסים ומפשיטים את הרכב שלהם כל יום.

תתחדש!

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

לדעתי זה נראה מיוחד.

אמנם המקוריים יותר יפים לדעתי, אבל אלו נראים מיוחדים יותר וממש לא מכוערים כמו שחלק אמרו פה.

תתחדש.

emotion of motion

פורסם

וואלה עד היום חשבתי שאני ממש קפדן ומסתכל על כל סריטה שיש לרכב אבל לכסות כל יום אפילו אם זה לכמה שעות כמו שמישהו ציין פה זה באמת אממ מה להגיד כל הכבוד חח

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

טוב חברים, לא הרבה אנשים יודעים כמה כסף עולה החלטה פזיזה שלהם אבל אני יודע.

אחרי 3 שבועות שניסיתי להתרגל לג'אנטים החדשים, זה לא הלך והחלטתי היום להחזיר את הג'אנטים המקוריים.

אז הכל חזר למקומו בשלום, חוץ מהכסף... :wink:

תודה לכל מי שהשתתף בדיון ומצטער אם כמה אנשים פה התאכזבו, תכל'ס מה שחשוב זה אם אני אוהב את מה שאני רואה בבוקר.

לצערי לא כל כך התחברתי אליהם (למרות שניסיתי ממש חזק...).

cupra2pe4.jpg

• תוכן חדש...