Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלדד, החלטה נבונה - המקוריים הכי יפים.

תצבע אותם לגוון כהה יותר וסאלאמת :-)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תגובות 195
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הקודמים חזרו לחנות שמהם קניתי אותם אבל בחצי מהמחיר שבהם נקנו...

מבאס, אני יודע, אבל לומדים מטעויות. :neutral:

לא היה עדיף לנסות למכור אותם באינטרנט?

או שלא הלך?

בכל אופן, גם המקוריים יפים מאוד אבל עם הקודמים הרכב היה קצת יותר מיוחד ( אני מאמין שאתה מודע לזה ).

פורסם

כמו שכבר כתבתי, הג'אנט המקורי עדיף עם השחרה לדעתי.

וואלה עד היום חשבתי שאני ממש קפדן ומסתכל על כל סריטה שיש לרכב אבל לכסות כל יום אפילו אם זה לכמה שעות כמו שמישהו ציין פה זה באמת אממ מה להגיד כל הכבוד חח

אז כל הכבוד לצה"ל, גם אני מכסה אם זה ליותר משעה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
לא היה עדיף לנסות למכור אותם באינטרנט?

או שלא הלך?

בכל אופן, גם המקוריים יפים מאוד אבל עם הקודמים הרכב היה קצת יותר מיוחד ( אני מאמין שאתה מודע לזה ).

זה לא בדיוק ככה. שילמתי רק חצי מחיר על הג'אנטים וכשהחזרתי אותם ולקחתי את המקוריים חזרה, פשוט לא קיבלתי החזר על החצי ששילמתי...

פורסם

ואז זרקת אותם לפח :wink:

בהחלט החלטה נבונה, וגם אני תומך באוראל - השחרת החישוקים רק תיטיב עם המראה של האוטו. :idea:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

תודה לכולם על התגובות. מבחינה כלכלית בטוח שלא שיחקתי אותה אבל בקטנה... :wink:

לא יודע אם אני אשחיר את המקורייים. בינתיים הגעתי למסקנה שכל ג'אנט נראה הרבה יותר טוב על אוטו מונמך. אז זו השאיפה כרגע, אחרי זה נחליט מה עושים עם הג'אנטים.

• תוכן חדש...