Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6350 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אף אחד לא התכוון לבאס אותו, הוא ביקש חוות דעת נכון אלדד?

אז כל אחד אמר פשוט את מה שהוא חושב, כי זה מה שביקש בעל הרכב.

לדעתי:

יש לך קופרה יפיפיה, הבקליות עושות פלאים.

הג'אנט פשוט לא יושב טוב באוטו הזה, תחזיר למקורי האוטו יראה הרבה יותר טוב, אם אתה אוהב ייחודיות אני מכיר הרבה ג'אנטים שניראים הרבה יותר טוב על איביזה אבל הג'אנט שאתה בחרת הוא לא אחד מהם.

בכל אופן תתחדש אחי.

אם הוא אחיך, אתם יכולים לדבר בבית.

• תגובות 195
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
:shock::shock::shock: ההודעה שלך כזאת אידיוטית שאין לי כוח אפילו להגיב עליה...

למה לתקוף? זאת דעתי,ואני רואה שבסוף ראית את האור,ואתה מתחיל לחשוב על להוריד את הזוועת עופות האלה מהרכב המדהים הזה.

כנראה ש E&A הם אנשי מכירות מדהימים,אחרת אני לא רואה איך הם שכנעו אותך להחליף את המקוריים בג'אנטים האלה,זאת הסיבה ההגיונית היחידה לדעתי.

אולי תחליף אותם אצלהם? אולי הם יסכימו לזכות אותך?

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

תפסיקו כולכם. הג'אנט נראה יפה.התמונות עושות עוול.

אלדד, אל תחליף, ואל תעשה שטויות. חכה שיהיה סט תמונות רציני ואז יוכלו להביע דעה.

ו106devil, יש דרך גם להביע דעה... יש הבדל בין להגיד לא יפה\לא אהבתי, לבין "מה זה הדבר המגעיל הזה".

אולי הם לא לטעמך, אבל: הם מיוחדים(יותר מג'אנט רגיל של קופרה), והם משנים את האוטו. וזה מה שכל בעלי הקופרה מנסים להשיג. גם אני אחד מבעלי הקופרות, ואין מה לעשות, האוטו כמעט לא נראה שונה מהאיביזה 1400 אוטומט של חברה שלי(חוץ מג'אנט ואגזוז), או מהFR או הקופרה שלידי ברמזור.הדוגמה הכי טובה - יש לי מישהו ביישוב עם איביזה ספורט(1.6) אותו צבע כמו שלי.הוא שם ג'אנט של קופרה, וזה נראה כמו קופרה. אז למה שאני או אלדד או כל מי שרוצה לא יעשה משהו להרגיש שונה?

beauty is in the eye of the beholder

פורסם
בונא תראו מה עשיתם לבחור, הוא כולו התבאס עליהם חושב אם להשאיר אותם.

הג'אנטים יפים מאוד, הרבה אבל הרבה מאוד אנשים היו מתים לאוטו כמו שלך בלי עין הרע, אז אל תתייחס להערות השליליות תהנה מהקופרה תשמור עליה על החיים שלך ובהצלחה יש לך באמת אוטו מהמם. :wink:

איך העובדה שחלק מהאנשים כאן היו רוצים רכב כזה, קשורה לעובדה שהבחור ביקש חוות דעת?

כולנו היינו שמחים לקבל רכב כזה. אני אישית הייתי שמח גם לקבל סוזוקי מרוטי עם 3 גלגלים ללא מנוע.

הוא אמור להבין (ואני בטוח שהוא מבין את זה) שחלק (באופן לא מפתיע), לא יאהבו את החישוקים הללו, ומכאן שדעתם תהיה נגד דעתו של פותח השרשור.

אין מה לעשות, לא כולנו חושבים אותו דבר.

!AWDSOME

פורסם

קשה לי להבין למה ההתיחסות לג'אנט חייבת להשאר ברמת הגטו, יפה לא יפה זה עניין של טעם ובלינג(לא לטעמי), קל/כבד זה עניין אבסולוטי, הייצרן בד"כ מתפשר על יחס עלות/תועלת, דווקא במקרה הזה לא נראה כאילו עשה כך.

אם הג'אנט גדול יותר- הבנתי את ההחלפה.

אם הג'אנט קל יותר- " " " .

אם מכרת את המקוריים ועשיתה קופה - סחטיין.

אם הג'אנט מקבלאר חזק וחסין כדורים - יופי.

מה שלא הבנתי זה למה לא שאלתה קודם, מה עוזר לך לשאול לאחר מעשה?

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם
תפסיקו כולכם. הג'אנט נראה יפה.התמונות עושות עוול.

אלדד, אל תחליף, ואל תעשה שטויות. חכה שיהיה סט תמונות רציני ואז יוכלו להביע דעה.

ו106devil, יש דרך גם להביע דעה... יש הבדל בין להגיד לא יפה\לא אהבתי, לבין "מה זה הדבר המגעיל הזה".

אולי הם לא לטעמך, אבל: הם מיוחדים(יותר מג'אנט רגיל של קופרה), והם משנים את האוטו. וזה מה שכל בעלי הקופרה מנסים להשיג. גם אני אחד מבעלי הקופרות, ואין מה לעשות, האוטו כמעט לא נראה שונה מהאיביזה 1400 אוטומט של חברה שלי(חוץ מג'אנט ואגזוז), או מהFR או הקופרה שלידי ברמזור.הדוגמה הכי טובה - יש לי מישהו ביישוב עם איביזה ספורט(1.6) אותו צבע כמו שלי.הוא שם ג'אנט של קופרה, וזה נראה כמו קופרה. אז למה שאני או אלדד או כל מי שרוצה לא יעשה משהו להרגיש שונה?

beauty is in the eye of the beholder

גם הטמבון שונה, כתוב מאחורה CUPRA ואם אני לא טועה אז גם הפנסים הקדמיים שונים. יש הבדל. אומנם לא גדול, אבל עדיין יש.

בכל מקרה, אם כבר להחליף בשביל המקוריות אז למה לא להחליף למשהו שיהיה ממש יפה וגם איכותי?

בלי להעליב אבל הג'אנטים האלה ממש לא נראים איכותיים. אם כבר להחליף ג'אנטים(ועוד כאלה שנראים מאוד טוב) למשהו אחר אז עדיף להשתדרג גם ברמה וגם במראה. מה שהוא עשה פה זה לרדת בשניהם.(לא בטוח לגבי הרמה אבל זה ניראה ככה)

לדעתי, מקוריות צריכה להיות יוקרתית ואיכותית. זאת אומרת - אם אני מחליף ג'אנט למשל, אני אחליף למשהו מאותו היצרן שמגיע עם דגמים מפוארים/ספורטיביים יותר או לג'אנט של חברה אחרת שנחשבת ממש טובה(BBS לדוגמא). אם תחליף לג'אנטים בסיגנון של פותח השרשור אתה אחר תהיה שונה מאחרים, אבל בצורה רעה.

פורסם

חברים תודה רבה על התגובות והדיעות.

אני אנסה קצת להבהיר למה התכוונתי.

כשקניתי את הג'אנטים הם היו נראים לי מהממים, לא חשבתי שזה נראה זול או אוטו דיפו או כל דבר אחר רע.

העלתי את התמונות כדי לשמוע חוות דעת. ברור שחוות דעת של אחרים משפיעה על מה שאתה חושב, ככה זה עובד, אין מה לעשות. אם משהו יפמפם לך כל יום כל היום שאתה מכוער, אתה תתחיל לחשוב שאתה מכוער גם אם אתה יפיוף.

אני לא ראיתי את הג'אנטים בצורה כזאת רעה אבל הרבה פה גרמו לי למחשבות שניות לגבי זה.

כל מי שאומר העיקר שאני מרוצה, ברור שיש בזה משהו אבל הסיפוק שלנו ממשהו מושפע גם מדעת החברה עליו.

שוב, התמונות עושות עוול לג'אנטים אבל היו גם שראו אותו במציאות ולא אהבו.

אני אחכה כמה ימים ואראה אם זה שוקע לי או לא. אם לא, אחזיר למקוריים.

כל מי שהציע BBS או פירמה אחרת שיקח בחשבון שג'אנטים כאלה עולים לפחות כפול ממה שאני שילמתי וברור שיש כאן גם שיקול כלכלי.

ועוד דבר, המון תודה לכל מי שהגיב כאן, גם לרעה וגם לטובה, אני מעריך מאד דיעות של אחרים אם הם נאמרים בטוב טעם.

Smallars תודה על ההסבר שלך לנושא.

ונטלי, לא, לא פתחתי יוזר כדי להחמיא לאוטו...:wink:

מבטיח שיהיו עדכונים בקרוב.

פורסם

אני יודע של-LENSO יש כמה דגמים שדומים מאוד לכוורת של BBS. לטעמי, אם אתה נורא רוצה להיות קצת שונה, שווה לך לשקול את האפשרות הזאת.

אני חושב שהכי יכול להתאים לרכב שלך ג'אנט כוורת שחור מט עם פס אדום לאורך ההיקף החיצוני.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

קופרה, נגיד לך את האמת

מרוב שנכנסתי לשרשור הרבה פעמים כדי לקרא תגובות, אז כבר התרגלתי לג'אנטים, נראים טוב יותר

ואם במציאות אתה אומר שהם נראים אחרת אז מתחיל להיראות כאילו באמת יש משהו בכך

תראה, שאני קם בבוקר ומסתכל במראה, שנינו נבהלים, אבל במשך היום, מתרגלים :wink:

אז תשאיר אותם 8)

ועכשיו תופעת העדר :lol:

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני אישית בעד הג'אנט המקורי עם השחרה קלה.

כמובן, כמו בכל דבר בחיים, יש עניין של טעם וריח.

אני מאוד נגד "בלינג", והשילוב של כסוף ושחור לא בדיוק מעורר את מיצי החשק בקיבה.

לטעמי, או שהג'אנט כולו כסוף, או כולו כהה.

משחקי צבעים בתוך הג'אנט (למעט פס אדום - זה נראה מעולה) יוצרים מראה... נו, של "אוטו דיפו".

קח את הדברים בהבנה, אין פה שום השלכה עלייך כערס שנוסע באיביזה שחורה (הכל בצחוק)... :wink:

הרצון לייחודיות הוא משהו שמשותף כמעט לכל חובב רכב, השאלה האם עדיף להיות שונה למרות שזה פחות יפה מהסטנדרט.

לדעתי, השחרה של הג'אנט המקורי משאירה אותך עם ה- LOOK שיש לכולם, אבל עם "טוויסט".

שיהיה בהצלחה בכל מה שתחליט, אתה זה שצריך לנסוע עם הרכב יום יום.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

להגיד להשחיר זה יפה, ודיברו גם על רמה ויוקרה.

להשחיר ג'אנט כמו שצריך יעלה כמו הג'אנט החדש, לא כולל השבתה של שלושה ימים של הרכב(בדקתי את העניין).

נכון, שחור היה משנה את כל הג'אנט, אבל לפעמים הפיתרון הקל הוא גם הפיתרון הנכון. במקרה של הג'אנטים של הקופרה, השחרה הייתה משנה אותם לחלוטין. אבל מהניסיון שלי, הכמות שפשופים שהג'אנט יספוג(הבן ז*** בולט החוצה למי שלא מכיר) תהרוס את ההשחרה, הצביעה, העבודה, והכיף מהג'אנט.באפור הם עוד בקטנה, אבל בשחור - יראו כל נגיעה קטנה במדרכה בחניה צפופה.

יוקרה?רמה?שידרוג? המחיר של ג'אנט BBS 5X100 יעלה כמו 3 סטים של ג'אנטים, ולא יהיה רחוק מהתוצאה הזאת. לנסו גם לא קרובים במחיר שמדובר פה. אין סיבה להשקיע כלכך הרבה בג'אנט, אלא אם כן יש סיבה. הג'אנט לא ישבר-בשני המקרים.הג'אנט קל - בשני המקרים. הג'אנט יפה-אולי לא לטעם כולם, אבל גם לBBS יש דברים שלא הייתי שם על הפיז'ו 205 הישנה שלי. יש שיקול של עלות מול תועלת. לא לכולם יש את הכסף או הרצון להשקיע בג'אנט במחיר הזה.

יש הרבה ג'אנטים שלא עושים חסד לקופרה.והבעיה באוטו, לא בג'אנט. מספיק לראות את הקופרות ביד2 בשביל להבין, שלא כל החלפה של ג'אנט השיגה את המטרה.

ולגבי הג'אנט של ג'ינג'י, אני חושב שזה לא הג'אנט, אלא ההנמכה שעשתה את הג'אנט יפה(וזאת חתיכת הנמכה...). יש קופרה עם אותו ג'אנט של לנסו, שהג'אנט נראה קטן ולא יפה(אותו צבע אוטו, אותם ג'אנטים-חברה שונה, אבל ללא הנמכה).

אלדד, יש מצב שהנמכה תשנה את כל המראה של האוטו.למרות שאחרי הכמות דברים שעשית לאוטו בחודשיים האחרונים, אולי כדאי שתחכה עד שחשבון הבנק יתאושש:wink:

• תוכן חדש...