Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה אתה חושב שאתה צריך קבל מלכתחילה? תריץ פה חיפוש בפורום על המילה "קבל", תקרא מי צריך קבל ומי לא, תופתע לגלות שהרוב המוחלט של האנשים כלל אינם זקוקים לו ולרוב הוא אינו מוסיף, אלא להפך גורע, קבל הוא למעשה צרכן נוסף של מערכת החשמל.

בלי קשר אני מציע לך לתקן את הכותרת שלך לכותרת יותר רלוונטית ועינינית לשאלה.

דני.

פורסם

אם אני לא טוע האיתמר העלה לפני כמה ימים איזה שרשור על העניין של המצברים לרכבים (ג'ל)

שווה לעשות חיפוש.

אני בעתיד הלא רחוק ארכוש לעצמי גם אחד.

פורסם

יש בארץ יבואן של קינטיק ואופטימה,להריץ חיפוש בפורום גם לא יזיק לשואל

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

מצבר אודיו? מה הקווה לא הבנתי

אצלי יש בעיה עם המערכת היא צורכת יותר מידי מתח וככה שניגמר לי המצבר מהר אולי כדי להגדיל אלטרנטור שיטעין את המצבר מהר יותר ???

:evil:SEAT IBIZA CUPRA-R:evil:

פורסם

almog_shron אחד המצברים שדיברו עליהם פה יכול לעזור לך מאוד ואם אתה רוצה להוסיף לקינוח אתה יכול לחפש אלטרנטור של פונטו דיזל אם אני לא טועה זה אמור להתאים לך

זה לא ממש יעזור לך שאלטרנטור יטעין אותו מהר ואחרי זה המצבר יפרוק ועוד פעם יטען ועוד פעם ... כמה המצבר יוכל להחזיק בישביל זה יש מצברים שהם נועדו ליפרוק ולהיטען יותר פעמים

::FEEL THE {XS} power::

• תוכן חדש...