Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כן מכון שאני בחרתי אני נעסתי לבד ללא מישהו למכון

יד ראשונה 80 אלף קילומטר טיפולים אך ורק במוסך של שלמה סיקסט ראתיי ספר טיפולים

הרכב מהשכרה מחברת שלמה סיקסט שנת 2006

ומה אתם אומרים אני רואה שתהגובות פה קצת השתנו

במקרה השני אתה מתכוון על המאזדה או על הסיריון ?

וד''א הרכב הוצע לי ב 61000 המחיר הוא טוב ?

המחירון עומד על 77

תראה מבחינת היד המצב נראה בסדר(בהנחה שהיד ברשיון היא 00)

הקילומטראג' גבוה, לא מאוד אבל גבוה

אני תוהה, ובאת שא' אמיתית, יש לשלמה סיקסט מוסך משלו? או שהוא שולח את הרכב לתיקון במורשים?בהתאם לכך לטעמי דו"ח התאונה לא מצביעה על משהו בעייתי מידי.

זה שהוא מהשכרה, זה פרט חשוב ומשום שהרכבים האלה בדרך כלל טוחנים יחסית לשנתון שלהם.

לגבי המחיר קיבלת 20 ומשהו אחוז הנחה, אבל ויש כאן אבל גדול, אני בדקתי את מחירון לוי יצחק(מהדורת דצמבר אומנם)

המחירון היבש הוא 62K ,על היד אין ירידה או עליית אחוזים אבל על הקילומטראג' יש 4%-, משמע שהמחירון המשוכלל על פי לוי יצחק הינו הוא 59.5K, זאת אומרת שבעצם דורשים ממך מעל המחירון ולא קיבלת שום הנחה על כך שהרכב הוא מחברת ליסינג

לידיעתך,

בן

נ.ב , אם זה היה רכב לא מהשכרה , יכול להיות שמחיר של 61 הי טוב ומחיר של 58K היה עדיף.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

אוקיי אז המחירון עלה בכל מקרה הוא לא 77K, ועדיין ההנחה מהמחירון המשוכלל מסתיימת ב1500 ש"ח, ללא הנושא של רכב מליסינג שאמור להימכר בפחות מהמחירון אלה אם כן מישהו יתקן אותי

על פניו, במכלול הדברים נראה בסדר, יש לך בדיקה עצמאית שלך, הרכב נראה לך בסדר כשנהגת בו, יש לך ספר טיפולים מלא, כמו שזה נראה לי נשאר לסגור את עניין המחיר

כל העצות שבעולם לא יועילו לך אם אתה לא שלם עם ההחלטה, מה גם שאלו בסה"כ עצות תאורטיות , אתה תצטרך להחליט ולדרוש את המחיר שנראה לך הוגן

בן

BENJ:

ROY:

פורסם

מישהו יכול לשפוך אור על כמה אמורה להיות הנחה על רכבי ליסינג

לפותח השרשור, איך הגעת בהתחלה ל77K.

בן

BENJ:

ROY:

פורסם

המחירון של המאזדה שנת 2006 עומד על 77 אלף לפני כל ההנחות אחרי שהורדתי השכרה ק''מ וכל שאר הדברים זה הגיע ל 65600 אלף על ליסינג בערך זה אמור להגיע ל 68000 משהו כזה ..

ד''א מישהו מכיר את המגרש רכב תלפיות בירושלים ?

פורסם

אני חייב התנצלות גדולה, אני כל הזמן הזה מדבר על סריון 2006, ובאמת לא הבנתי איך זה לא מסתדר לי, סליחה

בן

BENJ:

ROY:

פורסם

לא הבנתי, כמה נחה קיבלת בסוף?

השינוי הוא רק בתמחור

בן

BENJ:

ROY:

פורסם

לא הבנתי.

זה מהשכרה או ליסינג?

מוסך של שלמה-סיקסט לא מורשה של יבואן. אבל דלק מוטורס מכבדים אותם במקרה שצריך לעשות החלפות במסגרת אחריות במוסכי יבואן.

כלקוח ניו-קופל ( שלמה-סיקסט) בימנו אני יכול להעיד שרמת אחזקה שלהם ירודה והם משתמשים בחלפים תחליפיים זולים.

פורסם

אם אתה מחפש מאזדה 3 , הרי שהשוק מוצף בהם.

דרוש רכב שאין לו שום פגיעה ושום תיקון צבע.

משם המשך הלאה.

אם תחליט ללכת על הרכב הזה, אני מציע לך שתעשה זאת רק אם תהיה בלב שלם לגבי העסקה, אחרת, בכל פעם שתראה את הרכב מול העיניים ,זה יציק לך, וזה לא שווה, בטח, לא כדאי.

בכלל, אם השכרה, רצוי שיהיה נקי לחלוטין, ויש כאלה.

אם המחיר מאוד מפתה, זה עניין לשיקול חיובי. מחיר, ו"מפתה", זה עניין יחסי. לא לטעות.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...