Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מישהו נתבע על ידי אלדן?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כ4 חודשים נגעתי קלות בתוך פקק ברכב ליסינג בבעלות חברת אלדן, למרול שהפגיעה היתה מינורית לחלוטין התעקש בעל הרכב והחלפתי איתו פרטים.

קיבלתי השבוע מהחברה בקשה לפיצוי על סכום של 2000 ש"ח. כולל שמאי פנסים וכ'.

התביעה כולה די מפוברקת , הבעיה שלי שאין לי ממש דרך להוכיח זאת, מישהו נתקל כבר בתיביעות כאלו?

אם היה למישהו היתקלות כזו עם חב' אלדן ספציפית אשמח מאוד

תודה דניאל

050-5311886

פורסם

כלקח מהנכתב אני ממליץ לכל אחד חס וחלילה אם קורה ולוא גם "נשיקת" פגוש לפגוש, לצלם מידית את המקרה, אפילו בטלפון הסלולרי.

לך הייתי ממליץ לדרוש לקבל את התמונות שצילם השמאי שאותו אתה מתבקש לשלם.

תמונות יכולות להוות צידוק לעמדתך ואי רצון הצד התובע להעביר לך את התמונות מחזק אותך במדה ותיגש למשפט.

לא קל !

מזדה 5 לטובת הילדים :evil: אלפא רומיאו 164TS לנשמה 8)

פורסם

תשמע,

אתה אמרת שאין לך דרך להוכיח ולאלדן יש עורכי דין שפשוט ימצאו דרכים שאתה תהיה אשם בכל זה

כך שהדרך היחידה היא בשלום כי להתחיל עם בעיות זה יכול להידרדר ליותר הרבה דברים

פורסם

אם לא תשלם , אבל אז אתה תצטרך לשלם להם גם פיצוי של 400 שקל בנוסף ל 2000 שקל שזה יגיע לתביעות קטנות , אתה נכנסת בו מאחורה והשפיטה תהיה אוטומטית לטובתו ואין לך הוכחה אחרת או תמונה או עד , אני הייתי מנסה להגיע לפשרה עם חברת אלדן תגיד להם שאתה מוכן לשלם 1000 שקל או 1500 אם הם לא יסכימו אז תן להם 2000 שקל.

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם

בזמנו כשמישהו נכנס בנו והגשנו תביא לאחר שבועיים-שלוש (לא פיברקנו כלום, פשוט התיקון והשמאות התעכבו), השופטת פסקה לטובתנו רק חלק מהסכום היות ולא ניתן היה להוכיח שהנזק היה באשמת הפוגעת משום שהשמאות לא נעשתה באותו יום.

*מישהי חכמה מדי פתחה את דלת רכבה שחנה חניה כפולה לתוך הכנף של הקלאו כאשר עברנו לידה, לאחר ששמה לב שמשהו מקשה והדלת קפצה בחזרה היא פתחה אותה שוב והפעם גירדה את המראה וחלק מדלת הנוסע.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

אין מה לעשות, שלם את ה 2000 שקלים הללו, ושיהיה להם לתרופות.

תגיד תודה שזה רק 2000 שקל ולא החליטו להתלבש עלייך, קח בחשבון שהכסף זה לא רק הנזק, אלא כולל שמאי, כולל מכתב מהם, מכתב מעורך דין, הנזק, זמן שהרכב היה במוסך.

ככה זה כל החברות הגדולות, קשה לעמוד מולם, וזה יעלה לך יותר כסף, זמן, עצבים בסופו של דבר.

האם באמת לא היה לך צד ג'?

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

אני לא מסכים שאין מה לעשות.

קודם כל תתיעץ עם סוכן הביטוח. אמור להיות לך ביטוח צד ג' בדיוק בשביל המקרים האלה (ואני מאוד מקווה שיש).

שנית כל, תבקש לראות את דו"ח השמאי עם התצלומים של הפגיעה. תבקש גם לראות פירוט וקבלות של התיקונים. אם בדיקת השמאי לא בוצעה בסמוך לזמן התאונה יהיה להם קשה להוכיח שכל הפגיעה היא באשמתך. לפי דעתי הם פועלים כאן בשיטת "מצליח". אם אין קבלות על התיקונים אז לא מגיע להם כסף.

בכל מקרה, חברת הביטוח ועורכי הדין שלה צריכים להתמודד עם זה ולא אתה.

אסף

פורסם

פער הזמן בין התאונה לבין הגשת התביעה נראה לי מוגזם לחלוטין, 4 חודשים ??

חברות הליסינג אינן מבטחות את הרכבים שלהם אלא בחובה בלבד עקב שיקולים כלכלים, לכן לא נראה לי שיהיה דו"ח שמאי רלוונטי אם הנזק אכן קטן כמו שציינת.

כל המקרה מריח כמו שיטת מצליח , מציע לך בחום לפנות לסוכן הביטוח שלך במידה ויש לך אחד כזה, ולבקש ממנו לפנות ולקבל פרטים על הנזק כולל תמונות ודו"ח שמאי מלא במידה וקיים כזה.

שים לב לתאריכים על המסמכים ובדוק אם הם קרובים ואו זהים לתאריך התאונה שלך, יש מצב לא מופרך שחברת הליסינג "אספה" בעיות ברכב הספציפי ומנסה להפיל אותם על הפראייר התורן..

עדכן על ההמשך.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

תודה

יש לי כמובן צד ג' ומקיף אבל הם תובעים סכום שלא שווה בשבילו את ההתעסקות של התביעה + השתתפות עצמית+ יקור פרמיה.

ביקשתי מהם יש תמונות של פגיעה (שלא אני עשיתי) ודו"ח שמאי שהוגש חודש מאוחר יותר.

צילמתי את הפגיעה גם בסלולארי אבל זה נמחק כשתיקנתי תקלה במכשיר, אני אבדוק את התאריכים כי נראה לי שכאן הם אכן מפברקים אותי.:roll:

פורסם

אני פעם נישקתי לאנסר של ניו קופל, נגמר בפנס ערפל ימני שבור (הזה שאפילו לא עובד! הוא שם רק ליופי) ושיפשופים, שום קימוטים שום כלום.

לאחר 9 (!!!) חודשים הגיעה תביעה ע"ס (תופים ומתח).... 6300 ש"ח!

שילמתי לביטוח 900 ש"ח השתתפות עצמית ושהם ישברו איתם את הראש.

אגב, לפני חודש כשנסעתי בלאנסר הצבאית שלי (נהג בוס) ונכנסה בי מאחורה משאית, והיו 2 פנסי ערפל שבורים, טמבון בפנים, תא מטען עם דפיקות ושאר המטעמים, הנזק נגמר (אצל אלבר) ב-2300 ש"ח. מדהים לא?

תהיה בטוח שהם יעשו עליך קופה, לא משנה איזה סכום תשלם.

I Ride Because I Really Like Dessert

• תוכן חדש...