Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

badge loyalty

David A
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ה-206 היא המכונית השלישית מבית פיג'ו שבבעלותי קדמו לה 309 1.6 ידנית ו 306 1.8ידנית.

לפני שקניתי את ה פיג'ו הנוכחית, שקלתי גם מכוניות אחרות. האמת חשבתי על רכב יותר משפחתי. חיפשתי רכב משפחתי וספורטיבי. אחרי קצת קריאה וצפיה ב TOP GEAR הלכתי לסקודה וניסיתי לשכנע אותם להביא לי RS - הם לא ממש התלהבו. מסובארו ביקשתי WRX אבל סטישן (אני מכור לדלת חמישית) ונעניתי בשלילה אמרו לי אולי שנה הבאה. נסיעת מבחן בגולף קבעה שלא יהיה לי לוח שעונים סגול. עבר קצת זמן ובינתיים קיבלתי לנטאיכס מהעבודה. הבנתי שמה שבאמת מתאים לי זו קטנה חמה. מיד קפצו ה קליאו וה 206

אני בחרתי 206. :lol:

אני לא חושב על המכונית הבאה. אחרי שנתיים שימוש הגיע הזמן לפצות על ההפסדים של רכב חדש ולהשאר לפחות עוד כמה שנים עם ה 206.

הלאה - נמאס לי להלחם בהגה מחפש הנאה אחורית או כפולה. מי יתמודד בעוד כמה שנים לא יודע אבל נראה שלפיג'ו עם הנעה קדמית בלבד לא אמשיך.

להיות נאמן למותג זה עיוורון. מי שטוב לו שיהנה

Mazda MX-5 NC RWD

Subaru Forester 2.5 Sport AWD

BMW R1200GS Adv

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המכורים לאלפא, כמוני, לעולם, אבל לעולם לא ינטשו את המותג, אפילו בתקופות הכי גרועות שלו, גם אם אלפא ייצרו עגלה אמיתית, האלפיסטים ייתקחשו למיגרעותייה, ויוהבו אותה למרות הכל. אני היתמכרתי סופית לאלפא בגיל 11 וידעתי שזה האוטו שיהיה לי.

היו בדרך פיתויים כמו MR2, ב.מ.ו שלחצו החברים ליקנות, אבל זה פשוט חסר סיכויי, לא אנטוש את אלפא לעולם. גם אם אוכל יום אחד להרשות לעצמי פרארי, פאגאני, וכאלה, תמיד תיהיה לי בחנייה אלפא, לפחות אחת, אבל כמו שאני מכיר את עצמי, אני אקנה כל אלפא שתיוצר.

רק אלפיסט יוכל להבין. המכורים לפיג'ו נגיד, לא.

פורסם
המכורים לאלפא, כמוני, לעולם, אבל לעולם לא ינטשו את המותג, אפילו בתקופות הכי גרועות שלו, גם אם אלפא ייצרו עגלה אמיתית, האלפיסטים ייתקחשו למיגרעותייה, ויוהבו אותה למרות הכל. אני היתמכרתי סופית לאלפא בגיל 11 וידעתי שזה האוטו שיהיה לי.

היו בדרך פיתויים כמו MR2, ב.מ.ו שלחצו החברים ליקנות, אבל זה פשוט חסר סיכויי, לא אנטוש את אלפא לעולם. גם אם אוכל יום אחד להרשות לעצמי פרארי, פאגאני, וכאלה, תמיד תיהיה לי בחנייה אלפא, לפחות אחת, אבל כמו שאני מכיר את עצמי, אני אקנה כל אלפא שתיוצר.

רק אלפיסט יוכל להבין. המכורים לפיג'ו נגיד, לא.

אז זהו, שלא.

אני מכור לאוטו הספציפי שלי, אבל אני יודע שאני לא אקנה בחיים 147 (לפחות לא מהדגמים של לפני מתיחת הפנים)

למה?

ככה!

אני לא מוכן לשלם הרבה (בארץ זה תמיד הרבה) על אוטו שנכשל כשלון חרוץ בתחום שחשוב לי. ה- 147 נכשלה בתחום הבטיחות.

אז מה עוד נותר לאלפא להציע לנהג שצריך אוטו שימושי?

156? אולי.

166? גדול עלי.

אז מה יהיה האוטו הבא שלי?

לא יודע - אני לא נאמן למותג - אלא למוצר

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם
צרכנות חכמה היא לבדוק את כל האפשרויות בצורה שווה ולבדוק מה יהיה הכי טוב בשבילך. מה שאתה עושה זה באמת נאמנות למותג. זה שהיית מרוצה מסיטרואן זה עדיין לא פוסל את העובדה שכנראה ויש משהו יותר טוב. להיות מרוצה ממשהו זה דבר מאד סובייקטיבי כמו כן בחירת רכב שמתאים לך אישית הוא סובייקטיבי.

נאמנות למותג היא דבר שמתבטא בכל דבר בחיינו, נגיד אהבת איזה שתיה קלה אתה תמשיך לשתות למרות שלא טעמת את כולם ויכול להיות שיש יותר טוב. אפשר להעביר את זה לכל תחום בחיים.

ראלימן

אומנם יש משהו בדבריך אבל מה שאני אומר זה שכשאני ירצה לחפש רכב חדש אני יבדוק את הדגמים של סיטרואן ראשונים אבל לא רק אותם , כמובן בגלל שהייתי מרוצה מהחברה בעבר זה יתן לה נקודת זכות גדולה, זה לא אומר שאני יפסול על הסף רכבים אחרים שאני יבדוק .

אני אומר שזה צרכנות חכמה בגלל שמוצר (ולא משנה מאיזה סוג) שהיית מרוצה ממנו אתה תרצה לחזור ולהשתמש בו שנית ... זה אותו הדבר עם מכוניות גם אם יש פה מעורבות רגשית .

אם כל זה אני לא אומר שאני לא יבדוק רכבים אחרים , אני לא עיוור ולא בטוח שבגלל שאני מרוצה מדגם X של סיטרואן כל הדגמים שלהם טובים.

דוד.

שבת שלום לכולם !!!

אני הולך לבלות לי שבת מזד**נת !!!!!!!!!!!!

בבסיס . :cry::cry:

HU - RFX 9210

AMP - SONY XM-222

SPL 500W MONOBLOCK

REAR - KENWOOD KFC M6930

COMPONENT - MOREL DOTECH 6 MK2

SUB - BAZOOKA 10 " ELW1014

הותקן בsound FX .

פורסם

מגיל 8 - 7 , קצת קשה לזכור....:D

אני חייב להודות שלא את כל דגמי אלפא הייתי רוכש, ה 33 וה 145/146, לא הלהיבו אותי במיוחד (שלא לדבר על ארנה :shock: )

אבל - אלפא היא בהחלט מחלה, וכל דגם חדש אצלי מהווה מתחרה ראשון לרכישה

אני, לא אקנה אלפא מעוורון ללא בדיקה אם היא מתאימה לרצונותי, אבל בהחלט אבדוק קודם את הנחש האדום

נמרוד

The higher you go, the harder the fall..

פורסם

כל הטיעונים נכונים, אם אתה רוצה לבדוק כמה מישהו נאמן למותג תגיד שהאוטו שלו חרא, אם באמת יש לך אומץ תבדוק נאמנות של מועדון האימפרצה :wink:

מזכיר לי איזה קטע מתוך "סרט מטוגן"

הנטיה של כל אחד היא להגן על הקניה שלו.

Cars roll off the assembly line with a body,It's our mission to give it a soul

פורסם

מזכיר לי איזה קטע מתוך "סרט מטוגן"

.

איזה קטע מ"סרט מטוגן" :?:

אגב, לדעתי בשנים האחרונות יש גידול משמעותי בארץ בנאמנות למותג. לראיה כמעט כל עבדי ההי-טק לוקחים לנטיס אחרי לנטיס :shock::?:lol:

With nasty big pointy teeth

פורסם

ישנן חברות שהשכילו ליצור מיתוג חכם, גם לאחר פלופים שיווקיים אלו ואחרים. פולקסוואגן עושה זאת היטב וגם "אודי" או כל חברה אחרת שמחזיקה מועדון לקוחות - ר' סיטרואן,פורשה ואחרות.

בניגוד לנעשה בחו"ל, אחוז קטן יחסית מקהל הצרכנים הישראלי שומר על נאמנות מותגית כלשהיא - למרות שהקונספט קיים ברמה מעורפלת - כלומר-אני יודע שאקנה רכב צרפתי, אבל יכול להיות שזה יהיה רנו קליאו 172 ולא פיז'ו , או אני אקנה יפנית 1600 אבל זו תהיה לוא דווקא מאזדה.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

אבל עכשיו שהם העלו מחירים מעבר לכל הגיון - אני חושב שאני אוותר...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני נשאר נאמן למותג, כל עוד המותג נשאר נאמן לעצמו...

נכון לעכשיו אני לא רואה שום דבר שמשדר לי את מה שאלפא משדרת - חוץ אולי מ- MG.

אבל אם נתחיל לראות דברים כמו 157 על רצפה של אופל ומנוע של קדילאק (או כל אחד מתרחישי הזוועה המוכווני-ארה"ב שעליהם שומעים בזמן האחרון) אני בהחלט אחשוב שוב... כאמור, קודם כל המותג יהיה נאמן לעצמו. ה- 33 אולי היתה נפילה, אבל במקביל מכרו ספיידרים ודגמים אחרים ששימרו את האלפיזם באוויר. אם יהיה שינוי מדיניות גורף של אלפא (מה שאני לא מאמין)... עדיף לא לדבר על זה.

דרך אגב, נמרוד... הנחש לא אדום, הוא ירוק - הצלב הוא האדום. יותר מדי זמן עם פוקוס? :lol:

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

הייצור שמצוייר על הסמל של אלפא הוא:"נחש- דרקון".

כן, שנייהם בייחד, הוא הייה סמל של מישפחת אצולה איטלקית והוא מסמל אומת וחוכמה.

פורסם

אבל אם נתחיל לראות דברים כמו 157 על רצפה של אופל ומנוע של קדילאק (או כל אחד מתרחישי הזוועה המוכווני-ארה"ב שעליהם שומעים בזמן האחרון) אני בהחלט אחשוב שוב...

:lol:

אין כל רע במצב שבו חברה אחת מסתייעת בידע אשר נרכש ע"י זולתה ומשתמשת בו לצורך שיפור של מוצריה.

למיזוגי החברות בעולם הרכב יש השפעות שליליות רבות- החל מאיבוד זהות מותגית ועד לפיטורים - אבל כתוצאה מכך זוכים הלקוחות לקבל טכנולוגיות אשר בד"כ לא הופיעו ברכבי החברה בעבר.

כך למשל מסתייעת פרוטון בלוטוס ליצירת התנהגות כביש טובה יותר, רנו בניסאן בנושאי בקרת איכות ועוד רבים וטובים.

ללא מיזוגים מעין אלו היו חברות כסיטרואן פושטות רגל בגלל חוסר אמינות כרוני (לדוגמא).

אלפא רומאו שמרה על זהות לאורך שנים ותמשיך לעשות זאת בעתיד- מכיוון שעיקר מאמצי השיווק נשענים על זהותו המותגית החזקה של השם "אלפא רומאו". אנשי השיווק של החברה מודעים לייחוד המנועים מפיתוח אלפא- מה שמונע כל אפשרות להשתלת "מנוע קאדילק".

עם זאת - בידיעתך או שלא בידיעתך , משתמשת החברה כבר היום בידע של ג'נרל מוטורס. טכנולוגיית הJTS נרכשה בשלמותה מGM והתשבחות למנוע מרובות. ועם זאת השכילו אנשי אלפא לשמור על מבנה הראשים הייחודי ועל הצליל האופייני. בזכות טכנולוגיות שנרכשו מGM תגיע בקרוב מולטיפלה אוטומטית ועוד רבים וטובים.

בזכות GM תשתפר גם בקרת האיכות של אלפא רומאו- דבר שממנו יהנו לקוחות החברה בעתיד. כך של"כיוון הנוכחי" יש גם הרבה היבטים חיוביים, מה גם שאלפא לעולם לא תוותר על העיצוב והמנועים. לא מכיוון שיש להם הרבה סנטימנט. מכיוון שזה מה שמוכר אלפות.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

בזכות GM תשתפר גם בקרת האיכות של אלפא רומאו- דבר שממנו יהנו לקוחות החברה בעתיד. כך של"כיוון הנוכחי" יש גם הרבה היבטים חיוביים, מה גם שאלפא לעולם לא תוותר על העיצוב והמנועים. לא מכיוון שיש להם הרבה סנטימנט. מכיוון שזה מה שמוכר אלפות.

אאאאאאאאאאאאאאאאמן!

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

• תוכן חדש...