Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חברת שגריר שירות גרוע ביותר

במרכז

פוסטים מומלצים

שלום לפורום רכב

רכב אקסטרייל התחמם נדלקה נורה אדומה והרכב הושבת והזמנתי גרר אתמול ב סביבות חמש וחצי אחר הצהריים אחרי 5 שעות הודיעו לי שהם במחסור בכוח אדם ולא יכולים אפילו להגיד מתי יגיעו - ב חצות הסבירו לי שעדיין אין להם רכב גרר ובסוף הגיעו בשתיים ורבע בלילה כלומר 9 שעות לאחר הקריאה

בקשתי שיגיעו ב 6 בבוקר ואז אמר לי המוקדן ששה יהי בין 6 ל 11 בבוקר - כלומר מעבר לשעות שהמתנתי להם גם לא אוכל להגיע ביום למחרת לעבודה אז המתנתי לגרר עד שתיים וחצי בלילה

מסתבר שלשגריר אין כוח אדם או משאבים לתת שירות בזמן סביר

האם יש עוד כאלו מקרים? כדאי לדעת האם המקרה שלי בודד או זו דרך פעולה נפוצה של שגריר?

חוצמזה - משאבה תקולה או מאוורר שהפסיק להסתובב ברכב של 65 אלף קמ זה ממש לא תקין ומאכזב

בברכה דורון

• מבאס 5
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני אגלה לך סוד. זה לא רק בשגריר ככה. אם אתה חושב שבחברות גרירה האחרות לא תחכה המון שעות מעבר לזמן שמוגדר להם בכתב שירות אתה טועה.

אל תשכח שיש הרבה יותר רכבים על הכביש משמע יותר מכוניות נתקעות, התנועה יותר צפופה ולוקח יותר זמן להגיע לכל רכב ואני בספק אם כמות נהגי הגרר עלתה ביחס מקביל לכמות הרכבים שגדלה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אז אתה אומר שכולם יודעים את זה - הגוררים חברות הביטוח וכדומה  ורק אני לא ידעתי שזה המצב ::))

מעניין אם יש עוד רכבי ניסן אקסטרייל מנוע דיזל 1.6 שנת 2017 עם בעיות התחממות מנוע ב קמ די נמוך

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הזמנת דרך ביטוח גרירה כניראה

אם אתה מזמין על חשבונך-כשאין ביטוח למשל-אז יש תחרות ואם יש בעיה תגיד לו אני מבטל אותך…והשרות בהתאם

אבל דרך הביטוח הגרר מקבל את רשימת המכוניות ליגרור והם שפוטים שלו

• אהבתי 1
  • מעניין 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רמת השירות והיחס בכל הענף , לא רק בחברות הגרירה וחילוץ התדרדרה מאד בעשור האחרון!

לפני 12 שנה הייתי יכול להגיע למוסך מורשה גם ללא תור ולקבל יחס מצוין וטיפול ברמה גבוהה לרכב , כיום צריך להזמין תור לטיפול שבוע מראש , לשלם מחיר מופקע 

של אלפי שקלים ובסוף עוד לגלות שטיפלו ברכב בצורה חאפרית (זאת לפחות החוויה שלי האישית)

אגב גם לחברה המתחרה "דרכים" יש ביקורות גוגל מאד מאד קשות ושליליות , מומלץ לראות ותראה שהמקרה אצלך ממש לא חד פעמי...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה שהם ענו לך לטלפון זה כבר הישג, אני לא הצלחתי להגיע לנציג כדי שיזמין גרר.

אחרי כ-40 דקות השיחה מתנתקת לבד.

• אהבתי 1
  • מבאס 2

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אצלי לפני כמה שנים עם שגריר.

קריאה נפתחה ב8 וחצי בבוקר.

הרכב נאסף ב5 אחר"צ

(ועוד הבטיחו שיגיעו אחרי שעתיים וחצי)

מול הבית שלי. 

מישהו נתקע. התקשר לשגריר סביב 1-2

ב10 בלילה הוא עוד היה שם (הצעתי לו כבר בצהריים שיכנס אליי הביתה עד שיבוא הגרר. הוא לא רצה)

בבוקר הוא כבר לא היה שם.

• מבאס 2
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עכשיו אתה מספר, אחרי שביקשתי לעבור אליהם?

עד לפני שבוע היה לי שירות גרירה ״נתי״.

לפני כשבועיים היה צורך בגרירה, התקשרתי ב-11:30 בבוקר, הגרר הגיע ב-18:30. ורק להדגיש - הרכב לא עמד בחור אלא במקום נגיש לגמרי החיפה. הרכב נגרר למגרש אחסנה. מתברר שגם זה לא מובן מאליו, יש ביטוחי גרירה שלא נותנים את השירות.

למחרת התקשרתי כל הבוקר לברר מה עם הרכב - הובטח לי שיגיע למוסך לפני שעת הסגירה (!!!). ב-14:30, אחרי מיליון שיחות, הודיעו לי שהרכב הגיע למוסך. התקשרתי למוסך. רכב? יוק. מתברר שהגרריסט הוריד את הרכב ליד המוסך ולא טרח להכנס. אלא השאיר את המפתח על הגלגל. בסופו של דבר מישהו מהמוסך יצא, מצא את הרכב והכניס אותו ללינה במוסך.

העיקר ששמעתי בטלפון לפחות 50 פעם את הג׳ינגל ״אז מה עם נתקעתי - יש לי נתי״

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לי עם שגריר היה פעמיים או שלוש שהייתי צריך גרירה או מכונאי שלהם והם מגיעים קרוב לסוף ה3 שעות ובאחד הפעמים הגרריסט אמר לי שהם מוציאים לו את הקריאה שעתיים אחרי ההזמנה. לעומת זאת בדרכים פעמיים ופעם אחת בשלמה קיבלתי גרר או מכונאי תוך שעה ממש. (האמור מתייחס לאיזור ירושלים).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, sperial כתב:

״אז מה עם נתקעתי - יש לי נתי״

אני לא מסוגל לשמוע את זה יותר, אחרי כמות הפעמים הלא שפויה ששמעתי את הג'ינגל המעצבן הזה, ועוד מיד אחרי תאונה די קשה.

בחידוש ביטוח שאחרי התאונה עברתי לשגריר. בינתיים לא הייתי צריך את הגרירה (מקווה שיישאר ככה), אבל נשמע שזו היתה בחירה גרועה...

פורד פיאסטה 1.25 ידנית 2012

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כל החברות האלה עובדות מול קבלני משנה , והשירות די דומה אצל כולם (מעט מאוד גררים שמגיעים אחרי פרק זמן לא סביר).

אבל לפעמים יש מזל ...

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

על פי חבר בעל מוסך , קשה היום להתפרנס מגרירות פרטיות. לכן עובדים עם המשטרה לפינוי צירים, שזה בעדיפות, ואחר כך בחוזה עם מבטחים (חברות ביטוח)  

בשנים האחרונות עיקר העבודה היא של מוביליות  וכמעט שאין גוררים קטנים.  (הראשונים היו ,למי שזוכר טנדרים עם יצול גרירה וגורר ״משקפיים״ שהיו מעודפי ציוד שהגיע בסוף שנות ה70 עם הסיוע האמריקאי אחרי הסכם השלום עם מצריים) 

חבר אחר שהיה גרריסט בעבר, הפסיק מאותה הסיבה, וגם כי כבר אין דור המשך בתחום. 

image.thumb.png.ef0c0de79ce88cc99b4645443c8357e4.png

עריכה אחרונה על ידי zaf
  • אהבתי 2

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חשבתי שממסי לא קיימים יותר

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...