Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 10 שעות, guya72 כתב:

למובילית אסור לגרור/ לחלץ רכב.

כלומר, אם הרכב עולה בנסיעה על המובילית - אז זה בסדר.

אחרת זה נחשב כחילוץ ואסור לנהג המובילית לגעת ברכב (חילוץ מצריך היתר ברישיון נהיגה ורישיון רכב).

מהניסיון שלי עם הביטוח - הגרר תואם מהיום למחר. הגיע למחר בבוקר, ולמרות שהגלגל האחורי היה גמור, והג'נט עם מכה ועקום, עלה בנסיעה על הרמפה. 

לא ידעתי את ההגדרה של החילוץ.

לפני 9 שעות, topop כתב:

נסעתי עם הגרריסט גם כשהזמנתי דרך הביטוח.

ניסיתי לחסוך את המונית למוסך. הוא לא לקח אותי איתו למוסך - כנראה שהיו לו עוד גרירות. 

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

התלוננתי לביטוח על השירות, כולל פרצוף כועס בתגובה לסמס השמשוב ששלחו לי. אפילו חזרו אלי לבירור.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

חייב להגן על חברת שגריר

3 גרירות בשנה וחצי האחרונות.

הראשונה- המיניוואן התפגר ל הלח שעונים הרכב לא מניע, נגרר מירושלים לרחובות- הוזמן ב11 הגרר, הגיע למוסך ב16:00

השניה: הפיאט הקטנה מת לה איזה פיוז ראשי. לא היה גרם חשמל. ביציאה מירושלים ב7 בבוקר. ב16:00 כבר הייתי בתלפיות האוטו סודר. הגיעו ב11 גררו ישר לתלפיות

השלישית: הפיאט לפני חודש איבדה את הבלמים בירידות של ים המלח.הצלחתי לעצור במקום שכוח אל. שלחתי נקודת ציון ב7 בבוקר לשגריר. ב10 הגיע הגרר {הופתעתי,לטענתם מלא חשמליות נתקעות בקליה כל יום בגלל החום והם מגיעים לגרור לירושלים אותם למוסך}

למסך הגיע ב13:00 הרכב בתלפיות.

אני מרוצה משגריר ++++++

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

כנראה שזה עניין של מזל.

שגריר - תאונה - טוטאל לוסט באיילון - הרכב עמד בצד ולא הפריע - הגיעו תוך פחות משעה. 

שגריר - תקלה לא משביתה ברכב - מנעול לא סוגר דלת - נפתחת במהלך נסיעה - רכב חנה בעבודה - הזמנתי ב-8 בבוקר הגיעו ב-17 בערב. 

פורסם

אולי. דרך אגב, היודנאי טרגדיה בערב יום העצמאות נתקעה 10 קמ מצומת מסמיה לכיוון אשקלון. תוך שעה הגיע הגרר לגרור. אבל הרכב לירושלים הגיע אחרי יום העצמאות.

וואלה עם היונדאי הזאת כבר היו מכירים אותי במוקד.

אה אלעד, באמת עבר חודש ולא שמענו ממך.

לאן לגרור היום את הרכב שאוהב מוסכים?

• מצחיק 1

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, Coro כתב:

לפני כמה שנים גם קרה לי מקרה, הזמנתי גרר, לא הגיע, התלוננתי, חזרו אלי משירות לקוחות, אמרו כמה שהם מצטערים והציעו לי מספר פיצויים שאבחר. בחרתי שובר למסעדה. עד היום לא ראיתי אותו.

זה כי הם שלחו לך את השובר עם גרר, הוא יגיע אלייך עד 3 שעות.

עריכה אחרונה על ידי redroze
  • מצחיק 5

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, Nakamichi כתב:

כנראה שזה עניין של מזל.

שגריר - תאונה - טוטאל לוסט באיילון - הרכב עמד בצד ולא הפריע - הגיעו תוך פחות משעה. 

שגריר - תקלה לא משביתה ברכב - מנעול לא סוגר דלת - נפתחת במהלך נסיעה - רכב חנה בעבודה - הזמנתי ב-8 בבוקר הגיעו ב-17 בערב. 

לא מזל, פינוי צירים, בהוראת משטרה. (באיילון לא משאירים רכב בשוליים, בכביש 5 הגרר שהגיע בשרות המשטרה רק הזיז את הרכב לשוליים הרחבים ) 

תקלה, - תיסתדר לבד. 

עריכה אחרונה על ידי zaf

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

לי גם יש נסיון די טוב עם חברות גרירה, ואני עם גרירה בממוצע פעם בשנה. חלקן בצפון, חלקן גם במרכז.

מוצא את זה די נח ברכב ישן - יש תקלה (הלך אלטרנטור, או איזה חישן)?  לא מתעסק איתה בכלל, מזמין גרר שגורר הביתה ואז מטפל בבעיה.

גם היה מקרה שטיפול שגרתי קיבל תפנית וגררתי מהבית למוסך שאני מכיר, גם פה הכל עבר חלק ודי מהר, פחות מיום וכבר הגיע לשם 100 קמ ממני.

פורסם
בתאריך 22.7.2024 בשעה 08:24, במרכז כתב:

אז אתה אומר שכולם יודעים את זה - הגוררים חברות הביטוח וכדומה  ורק אני לא ידעתי שזה המצב ::))

מעניין אם יש עוד רכבי ניסן אקסטרייל מנוע דיזל 1.6 שנת 2017 עם בעיות התחממות מנוע ב קמ די נמוך

לשאלתך על הוונטה שהלכה לעולמה, לפי מה שאני יודע זה המחלה של האקסטרייל.

זה קרה גם לאחי באמצע טיול בצפון, ואחי השני שיש לו גם כזה רכב, הראה לנו בקבוצת פייס' של הדגם הנ"ל, שזה מחלה של הדגם.

היו שם עשרות שזה קרה להם.

פורסם
לפני 7 שעות, zaf כתב:

לא מזל, פינוי צירים, בהוראת משטרה. (באיילון לא משאירים רכב בשוליים, בכביש 5 הגרר שהגיע בשרות המשטרה רק הזיז את הרכב לשוליים הרחבים ) 

רק בכבישים שהמשטרה עובדת בהם...

על 443 כבר יצא לי לראות רכב תקוע על שוליים צרים יותר משבועיים עד שפונה.

פורסם

אין מצב. כנראה שהיה בקטע שבשליטת הצבא ולא של נתיבי ישראל

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

האמת שיש לי ניסיון לא רע עם שגריר. פעם אחת נתקע לי הרכב ביציאה מתחנת דלק בגלל הקודן.

תוך 10 דקות שלחו גרר קטן (2 גלגלים). אמרתי לו שאני 4X4 ואז בערך תוך שעה וחצי הגיע גורר רציני וגרר. בערך 20 דקות גרירה למוסך.

בפעם השניה נתקעתי בכניסה לכביש 6 בשמונה בערב. בערך תוך 50 דקות הגיע גרר ולקח. כשעה ומשהו למוסך.

מה שכן - הם לא היו מוכנים שאתפוס איתם טרמפ למוסך.

פורסם

למיטב ידיעתי כביש 443 באחריות המדינה ולא הצבא כמו כל כביש גדול בשטחים.

אני נוסע שם כל יום ובהחלט יש רכבים (אפילו לא מקרה בודד) שנמצאים שם ימים ארוכים. שבועיים זה היה השיא.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...