Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

badge loyalty

David A
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

או נאמנות למותג למאותגרי האנגלית

בארץ המושג מוכר פחות אולם בארצות הניכר יש למושג זה כובד משקל רציני בשיקול הרכישה של מכונית חדשה

דוגמה למכונית שהצליחה להשריש בהצלחה את המושג "נאמנות למותג" היא GOLF

למרות שבדורות האחרונים היא לא הטובה בקבוצתה

השאלה שלי עד כמה אתם נאמנים למותג ? האם הרכב הבא שלכם יהיה מאותה תוצרת

בידיעה שרכב מתחרה עפ"י מבחנים ורשמים אחרים יהיה טוב יותר

או שמבחינתכם המושג "נאמנות למותג" לא קיים וכל רכישה נבדקת לגופה ונקייה מכל מניעים רגשיים או הזדהות והכרת תודה לייצרן של המכונית המוחלפת

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא אתן לאף יצרן כבוד שלא מגיע לו.כל דגם לגופו וכל תקופה לגופה.מצב כלכלי משתנה,מתחלפים יו"רים,מעצבים הולכים,טכנולוגיה משתנה.

לפני 10 שנים שהייתי בן 12,אם היו אומרים לי שתהיה לי רנו הייתי יורד מהארץ :wink: .

החברה שהכי שנאתי הייתה רנו והיום זו החברה שאני הכי מעריך.

תחשבו שרנו 21 מקבילה ללגונה של היום!!! (היתה אז כשלון חרוץ).

פורסם

מסכים עם אלי.

אם אני אחפש להחליף את ה-VTR בחדשה אף אחד לא מעלה על דעתו שאלך על C3 :loco:

ואם לפני עשור פלוס הייתה אומר לי שאני אחזיק מסובארו הייתי כנראה עוזר לאלי להתאקלם בניכר (יעני כיורד ותיק).

כמובן שיש רמת ציפיות מיצרן שמבוססת על נסיון אישי בחלק מהמקרים. אבל תתקשה למצא צרכנים נבונים שייתעלמו לחלוטין מבקורות של עתונות הרכב.

פורסם

יש לי חבר עם אלפא 33 1.5 - רכב לא מבריק. האלפא הזו עושה לו הרבה בעיות - עד כאן אין הפתעות - לכאורה ברור שאין שום סיבה שיפתח נאמנות למותג.

כרגע הוא רוצה להשתדרג ובסכום שהוא מוכן להוציא יש כמה מכוניות טובות מאוד (תוצרת PSA) אבל הוא לא מוכן לשמוע על כלום חוץ מאלפא. מדהים.

אני שואל אותו למה - מה היה כ"כ טוב ב33 ? הוא לא עונה, הבעה חתומה על פניו, חולפות 2 שניות והוא משיב - זה חזק ממני ...

אז אם Virus-Alfa פוגע באנשים עם 33 אני בהחלט יכול להבין כיצד הוא פוגע באנשים שהיו בעלים של אלפות קלאסיות יותר.

גם אנשים שכן נטשו את המותג מסיבות שונות (כמוך דיוויד וכמו נמרוד) רק מחכים לרגע שיוכלו לחזור אל חיקו.

אני מאוד ניסיתי שלא "להידבק" אבל נראה לי שגם אצלי המצב אבוד ...

טל.

פורסם

אני אגיד את זה ככה - תמיד תישאר לי פינה חמה בלב לפז'ו, גם אם תהיה לי סובארו :wink:

אבל אני לא חושב שאני נאמן למותג. אני נאמן לאוטו. אם האוטו טוב, לא אכפת לי אם כתוב עליו דייהו. (אני אומר את זה רק כי אני יודע שזה לא יקרה :wink: )

הקנייה הבאה שלי תהיה, מן הסתם, תלויה בתקציב. אני יכול להגיד כמעט בוודאות שאם התקציב לא יגדל, היא תהיה מבית PSA. ברמת המחירים הזאת אני פשוט לא יכול לחשוב על משהו יותר טוב ויותר מתאים בשבילי.

בתקציב גדול יותר, מן הסתם אני לא אקנה 307, או משהו בסגנון. אני מקווה שלאורך חיי תהיה לי ההזדמנות לנהוג בכמה שיותר מכוניות מעניינות מיצרנים שונים. הפז'ו אולי תיזכר לטובה אבל בוודאי לא תהיה היחידה...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני למשל יכול להגיד כמעט בוודאות שהרכב הבא שלי לא יהיה רנו מכיוון שלא נראה לי שתוצג גרסה חמה לקליאו הבאה וגם אם תוצג היא בטח תזכה להתנהגות גולפית (מהיר,אבל מנותק).אני רואה את הקליאו\106\306\206 על גרסאותיהן הספורטיביות כאחרונות שושלת מפוארת של צרפתיות קטנות ומהנות.מפה הדרך תהיה דומה בהרבה ל-307.

אבל אני לא חושב שאני נאמן למותג. אני נאמן לאוטו. אם האוטו טוב, לא אכפת לי אם כתוב עליו דייהו. (אני אומר את זה רק כי אני יודע שזה לא יקרה )

אסור לפתוח פה לשטן,רוני :evil: .

תראה את סובארו לפני 20 שנים: DL וסובארו 600 ל-STI.

תראה את יונדאי לפני 10 שנים:ממקררים מוזרים ל-COUPE נהדרת וכוונות להתחרות בלקסוס.

תראה את לאדה לפני 30 שנים:עכשיו תסתכל על הדגמים של היום :shock: .

נכון,(נכון בגרסת אדיר מילר לפספורט)אותו חרא,רק שעכשיו במקום MADE IN USSR כתוב MADE IN RUSIA :lol: .

פורסם

ויתחילו לעשות אופל וקטרה עם סמל של נחש.

היום לפי הכיוון הנוכחי של עולם הרכב, אני נשאר עם האלפא עוד הרבה זמן.

רק שלא יתחילו לעשות מיניואנים...

פורסם

אני יודע שהאוטו הבא של אבא שלי יהיה סובארו ויחליף את הסובארו הקיימת.

אומנם היא פחות טובה בביצועים (תלוי בדגם שנקנה), אבל מה שחשוב בעיקר זה האמינות. אחרי זה מעניין אותי נוחות, ביצועים וכו...

אותו הדבר במקרה של אימא שלי, האוטו הבא יהיה אופל ויחליף את האופל הקיימת.

מועדון סובארו שטח ופנאי - www.subaru4x4.com

פורסם

Z-MAN

לא היה ZX?

אני אישית לא מתיכוון להחליף אוטו בזמן הקרוב אני מתכנן לבנות אחד שיהיה בסוף מדהים שאיתו אולי אני גם אמות עד סוף ימי חיי?

נכון היא לא הכי יפה נכון היא לא הכי אמינה נכון אבל היא אלפא עם הנעה אחורית :inlove: .

והתיכנון הוא או V6 3L

או TWINSPARK 16V +הלבשת טורבינה נחמדה + החלפת בוכונות ללחץ גדישה גבוהה ועוד ועוד.

או שאם אני אמצא 75 TWINSPARK במצב כמו שלי אז אני אקנה אותה.

פורסם

השאלה באמת מעניינת.

אם קיא תוציא קטנה חמה שכולם מכוכבי ועד לקלרקסון יהללו בתור מכונית מדהימה עם טונות של אחיזה ותקשורת, ביצועים ברמה ואפילו בסיס טוב לשיפורים. אם הם יקחו עונה אחרי עונה בראלי -

כולכם תלכו ותקנו קיא?!?!?

יש עניין של נאמנות למותג. לפחות לרוח של מותג. יש חברות עם מסורת מירוצים ותחרותיות, עם מסורת של מכוניות מסלול וכביש שמדברות לנהג. אנשים קונים רכב לא רק מתוך עיון במבחנים ובמספרים. רכב הוא מוצר בעל ערך רגשי. זה לא מיקרוגל שאנשים קונים כי הוא אמין ולבן (טוב, חוץ מאלמרה... ).

אז אוקיי - לגביי השאלה בכלל תיאורטית. אני יד אחרונה בלנצ'יה. השאלה היא איזה רכב שני אני אקנה?

אז מאחר ורכב אחד בשביל הנשמה והמסורת יש לי, הרכב השני שלי מבחינתי יכול להקרא טאטא אם הוא יעשה לי דיגדוגים בלמטה.

פתרון קל, הא?

אפשר גם לכל הפרנקופילים פה. תקנו איזה פג'ו 404 או רנו 4 מהתקופה הקלאסית של המותג שלכם בשביל הנאמנות ורכב שני מתוך שיקולים רציונליים. :twisted::twisted::twisted:

פורסם

הדעה שלי לאחר משמרת של 10 שעות בעבודה וחוסר שעות שינה היא כדקלמן:

לאחר שהתנסית עם מוצר טוב אחד כלשהו מחברה כלשהי אז תמיד תשאר לך "פינה חמה" כדברי רוני לאותה חברה...

זה כמו שאתה קונה טלויזיה... של חברה מסוימת... סתם לדוגמא "סוני"... ואחרי שנים רבות היא ממשיכה לשרת אותך נאמנה... פעם הבאה שתלך לקנות מוצר...אז סוני יהפוך לך לחותמת של איכות כמו שאלפא זה חותמת להנאה..

אבל לא בכול מחיר...

אהבת חיי בגדה בי...

החברה שאני הכי אוהב בכול העולם... הכי מעריך...

ואף אחד כנראה לא מבין את זה... כמו שאני לא מבין הרבה מהסטיות שלכם..

בגדה...

היא עברה תקופה קשה...מאוד...

הדרדרה מבית לבית...

עד שהגיע לדרך הישר...

כול מה שהיא הייתה צריכה לעשות... זה לזרוק שני דברים מהעבר שלה ולהמשיך עם הדבר החדש והטוב שקיבלה במשפחה האומנת הבאוורית שלה. ותוך כדי התבססות עליו לפתח שני דגמים כול חדשים שיחזירו אותה סופית לדרך המלך...

אבל הפיתוי לדרך הקלה והכסף הקל הכריעו אותה... והיא הלכה וחיפשה חומר קל ומהיר...

ומצאה אותו...אצל סוחר הודי... שמתכנן להרעיל אותה ולנעוץ את המסמר האחרון בתיבה שלה.

אם כול הכבוד, אני לא יקנה טאטא... אפילו אם סמל האצולה הבריטית מוטבע לה בגאון על חרטום הניקל.

נאמנות למותג, כן.

בכול מחיר, לא.

sterling,

שמרגיש יותר רע ממה שאתם יכולים לדמיין.

פורסם

גם אני כמו שאחרים אמרו מסכים אם הדעה שכן יש נאמנות למותג אבל לא בכל מחיר .

היום אני נוהג על סיטרואן ואני מאוד מרוצה , כשאני ירצה לחפש רכב מחליף סביר להניח שאני

יבדוק קודם כל את כל הדגמים של סיטרואן ורק אז יעבור הלאה .

ולמה ?

בגלל שהייתי מרוצה מהמותג , אם זה ניקרא נאמנות למותג ?!

אני לא חושב , יותר נכון להגדיר את זה כ"צרכנות חכמה" .

דוד[/b]

HU - RFX 9210

AMP - SONY XM-222

SPL 500W MONOBLOCK

REAR - KENWOOD KFC M6930

COMPONENT - MOREL DOTECH 6 MK2

SUB - BAZOOKA 10 " ELW1014

הותקן בsound FX .

פורסם

צרכנות חכמה היא לבדוק את כל האפשרויות בצורה שווה ולבדוק מה יהיה הכי טוב בשבילך. מה שאתה עושה זה באמת נאמנות למותג. זה שהיית מרוצה מסיטרואן זה עדיין לא פוסל את העובדה שכנראה ויש משהו יותר טוב. להיות מרוצה ממשהו זה דבר מאד סובייקטיבי כמו כן בחירת רכב שמתאים לך אישית הוא סובייקטיבי.

נאמנות למותג היא דבר שמתבטא בכל דבר בחיינו, נגיד אהבת איזה שתיה קלה אתה תמשיך לשתות למרות שלא טעמת את כולם ויכול להיות שיש יותר טוב. אפשר להעביר את זה לכל תחום בחיים.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם
נגיד אהבת איזה שתיה קלה אתה תמשיך לשתות למרות שלא טעמת את כולם ויכול להיות שיש יותר טוב. אפשר להעביר את זה לכל תחום בחיים.

יפה אמרת, זה נכון כמעט לכל דבר בחיים שלנו.... :mm_yeah:

יובל.

• תוכן חדש...