Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני מתכנן קניית רכב מליסינג מחברה גדולה (משהו בסגנון סובארו אימפרזה 2005/2006). בשיחת הטלפון עם נציג החברה נאמר לי, כי כל רכב לפני המכירה עובר בבדיקה במכון עם תיקון הליקוים (כמבון ישנו טופס בדיקה של המכון). השאלה היא: אפשר לסמוך על הבדיקה הזאת או שבכל זאת מומלץ לקחת את הרכב למכון?

עוד שאלה: איפה אפשר לקבל המלצות לגבי מכוני בדיקה/מוסכים באזור פתח תקווה?

תודה מראש לכל המשיבים :-)

פורסם

שום רכב לא מחייב לבדוק במכון. אפשר פשוט לשלם ולהעביר בעלות. אבל אם יתגלו בעיות רציניות אחרי זה (שלדה למשל), לא היה לך למי לבוא בטענות. מאוד מומלץ לקחת רכב לבדיקה למכון בלתי תלוי באותה חברה שמוכרת.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מניסיוני חייבים לדוק את הרכב במכון בדיקה טוב

חברת הליסינג מציגה ללקוח טופס עם התקלות המנוריות שחלו ברכב

את התקלות הרציניות כמו בעיות בגיר וכו... הם לא מספרים

אני כמעט קניתי רכב שהחליפו לו את הגיר אבל רק בגלל שחקרתי לעומק גיליתי זאת ...

פורסם

תמיד שווה לקחת את הרכב לבדיק במכון מטעמך שאינו מושפע מהמוכר, 400 ש"ח ששווים את השקט אח"כ

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

אני כמעט קניתי רכב שהחליפו לו את הגיר אבל רק בגלל שחקרתי לעומק גיליתי זאת ...

מה הקשר?

אתה בסה"כ הפסדת רכב שיש בו גיר מוחלף ותקין(כנראה).

הח' חלפים מכניים מעידים על חברה רצינית אשר אינה חוסכת בתיקוני רכביה. נהפוך הוא, מחברה כזו כן רצוי לקנות.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

רכב שעבר רק 60 אלף ק"מ והלך לו הגיר

אז כנראה שיש בעיה

וזה שחברת הליסינג לא מציגה את כל הבעיות שהיו ברכב זה לא תקין

וזה שהיא מראה לך מסמך שמכיל את כל התיקונים שהיו ברכב והתקלה לא מופיעה שם זה שקר

ורק אחרי שאתה מתעקש היא נכנסת למחשב ומגלה לך את התקלה הזו

זה מראה שאם מישהו אחר היה קונה את הרכב אז זה בגלל שפראיירים לא מתים...

פורסם

ודרך אגב כשאמרתי שהחליפו גיר התכוונתי שתיקנו את הבעיה

אין לי מושג אם החליפו או תיקנו את הגיר רק שהסתירו את זה מהקונה

פורסם

דין ליסינג כדין כל סוחר רכב אחר. מה הם לא סוחרי רכב?

זה לא אומר שמפרטי לא בודקים. אפילו מקרוב משפחה עדיף לבדוק ולו רק כדי למנוע אי נעימויות בעתיד.

בקיצור, לבדוק !!!

פורסם

לעניות דעתי כל רכב מעל ערך מסוים חייב בבדיקה, ואפילו אם זה רק כיסוי תחת.

אני רכשתי רכב מאופרייט ליס, לא יצאתי לבדיקה ללא התחיבות של מנהל המכירות לתיקון כל פגם מהותי אשר יתגלה בבדיקה.

יאמר לזכותם של אופרייט ליס שהדבר אכן בוצע, תושבת גיר פגומה הוחלפה , צמיגים הוחלפו בחדשים , וידית האיתות אשר הינה נקודת תורפה ברכבי PSA הוחלפה גם היא, סה"כ עלות הטיפול הגיעה לכמעט 4500 ש"ח.

הטיפול בוצע במוסך מורשה של סיטרואן בחיפה תוך שימוש בחלקים מקורים בלבד , וחדשים מהקופסא כמובן..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...