Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 1.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום לכולם,

הוצאתי את הרישיון שלי לפני שלושה חודשים, הכל טוב ויפה - ובספח הרישיון הזמני שקיבלתי רשום:

"נדרש מלווה עד 23/11/2009"

עכשיו..

השאלה שלי היא כזאת.

האם ב-23/11 מותר לי לנהוג כבר ללא מלווה? או שהיום הזה נחשב?

כי לא רשום "נדרש מלווה עד 23/11/2009 כולל"..

אז מה לעשות?

זה חשוב לי מאוד. זה לא סתם עוד יום. אני חוגג מחר יומהולדת 18 (בלילה שבין ה-23 ל-24, היומהולדת ב24 למתעניינים:lol:)

ואני רוצה להיות בטוח שאני יוכל לנהוג בלי בעיות.

תודה רבה:roll:

פורסם

כמו שנאמר, ב23.11 בשעה 23:59 אי אפשר לצערנו ולצערך. לאחר דקה תהנה עם האוטו :)

אל תנסה להתחכם, אל תצא ב8 בערב ותגיד "אין מצב שיתפסו אותי" כי חבר שלי החליט להיות חכם ויצא אחה"צ עם הרכב ואת הרישיון הוא לא יראה הרבה זמן(זימון למשפט בינתיים ומנהלית ללא יודע כמה זמן).

תהנה, ומזל טוב בחור :)

ישתבח הבורא, שגם היום אני נמצא.

פורסם

איזה תקופה יפה(רק שבאה הרבה לפני 18)מההתלהבות ישבתי ברכב עם מוזיקה מ10.

הכי חשוב, ולא תחשוב שמישהו בא פה נגדך או ללמד אותך משהו, סע רגוע ובלי שטויות(או עד שתצבור ניסיון ותדע למה אתה מסוגל ולמה הרכב שלך מסוגל) כי חבל שלא תהנה מהרישיון/רכב.

פורסם

תודה לכם אנשים..!

בכל מקרה חבר הסיע אותי היום לפאב.. באמת שרציתי לקחת את האוטו ולא היה אכפת לי, אבל החברים לא נתנו :oops:

בכל מקרההה... עכשיו נגמר המלווה סוף סוף!!

יאייי8)

ואל דאגה אני נהג מנוסה (שנתיים וותק על הכביש עם A2 על אופנוע שטח)

תודה ולילה טוב

פורסם

שלום,

לפני כמה ימים קיבלתי סוף סוף רשיון נהיגה :)

עכשיו זה הרשיון היחיד שלי, רשיון דרגה B.

שאלתי מלא אנשים כולל המורה נהיגה וכל אחד אומר משהו אחר, המורה אמר שהתקנה כל הזמן משתנה אז הוא לא רוצה להגיד לי תשובה לא נכונה...

אז רציתי לשאול אתכם, מותר לי לנסוע על טרקטורון ו/או טרקטור משא?

אני פשוט רוצה לדעת כדי שאוכל לנסוע על טרקטורון של חבר :-D

פורסם

אני יודע שאסור על טרקטור רגיל...

עכשיו, יש לך מקור כלשהו? אני פשוט רוצה להיות בטוח לפני שאני קופץ לו על הטרקטורון, כי יש כאלה שאומרים מגיל 17.5 וחלק אומרים אחרי תקופת המלווה.

פשוט לא בא לי שיעצור אותי שוטר ויעשה לי בעיות בגלל אי הבנה..

פורסם

סליחה שאני מתערב אבל רגע

אז מותר לנסוע על טרקטורון או מיול?

(לבעלי רשיון מסוג b )

אני למשל נהג חדש אחריי תקופת המלווה ואני בן 18 וחצי..מותר לי לנהוג על טרקטורון או מיול?

פורסם

http://www.tamrur.co.il/Licence.asp?Title=%F8%E9%F9%E9%E5%EF%20%F0%E4%E9%E2%E4

ציטוט:

טרקטורון

• אדם מגיל 16 שקיבל רשיון נהיגה לטרקטור יכול לנהוג בטרקטורון בתנאי שקיבל הכשרה .
  • ניתן לנהוג בטרקטורון עם רשיון נהיגה לרכב פרטי או לאופנוע דרגה ב + ג ,אסור לו לנוע בכביש אלא לחצותו
  • בהגדרה לטרקטורון נמחקה ההגבלה בנפח עד 500 סמ``ק ובמשקל עד 500 ק``ג, כך שכל הטרקטרונים יכללו בהגדרת טרקטורון

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
על טרקטורון וטרקטור משא- מותר

על טרקטור רגיל אסור.

מה ההבדל בין טרקטור רגיל לטרקטור משא?

מה זה בכלל טרקטור משא?

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

• תוכן חדש...