Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2177 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי רישיון נהיגה - מה זה אומר "תחשב נהג חדש"? תחשב נהג חדש בעיניי מי? בעיניי החברים שלך או בעיניי השוטר שבודק במסוף מתי בדיוק הוצאת את רישיון הנהיגה שלך? זה תחום אפור שאורכו בסך הכל חודשיים-שלושה ברוב המקרים.

תודה על התשובה.

השאלה שלי מבחינת החוק אם אני עדיין נחשב נהג חדש (למשל מבחינת הסעה של יותר מ 2 נוסעים)

ומבחינת חברת הביטוח האם אני עדיין נהג חדש למרות שברישיון הזמני לא רשומה ההגבלה איך יש לי רישיון תקופה של שנה ושמונה חודשים בלבד.

בנוסף אם תוכל לענות לי על השאלה לגבי שינוי פרטי ביטוח החובה. מחברת הביטוח נמסר שלמשל להוסיף שהביטוח חובה יכסה גם נהג חדש ניתן רק שנה לאחר שינוי\הוצאת הביטוח.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תגובות 1.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם אני נהג חדש ויש ברכב מסויים רק ביטוח על 2 נהגים מסויימים(מבוגרים). אני יודע שמבחינת תאונה אני לא מכוסה אך מה קורה במקרה שעוצר אותי שוטר ?

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

אם אתה יודע שמבחינת תאונה אתה לא מכוסה מה השאלה? לא נוגעים! עוד שבוע יפתח פה שרשור חדש: נהגתי בלי ביטוח עשיתי תאונה וכו.

רק לא מזמן היה פה כזה שרשור תקרא שם איך נהג צעיר גמר עם החיים שלו, השבית רכב, גרם נזק לרכב אחר ועוד אישפוז.

תעשה ביטוח וסע, לא נוסעים בלי ביטוח!

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

אני שואל בגלל שיכול לקרות מקרה של אין ברירה אז זה משהו שצריך לדעת כי הביטוח שיהיה לי יהיה על רכב אחר.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם
אני שואל בגלל שיכול לקרות מקרה של אין ברירה אז זה משהו שצריך לדעת כי הביטוח שיהיה לי יהיה על רכב אחר.

אין ברירה? אין חיה כזו.

לא נוהגים ברכב אם אתה אינך מבוטח לנהוג בו.

אולי תהיה "חייב" לנהוג ברכב מסויים - דאג לביטוח מראש. מקסימום תשלם תוספת ביטוח לשבוע/שבועיים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לא נוסעים בלי ביטוח, נקודה.

אני לא מצליח להבין מה לא ברור? מה תעשה במקרה שם תאונה?

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם
אך מה קורה במקרה שעוצר אותי שוטר ?

המשטרה אינה אוכפת עברות של ביטוח.

אלא רק במקרים של:

1. אם הנהג מודה.

2. כעבירה נילוות לתוקף רשיון נהיגה שפקע מעל שנה.

3. עבירה נילוות לנהג שלא הוציא מעולם רשיון נהיגה.

4. עבירה נילוות לנהג שרשיון הנהיגה אינו תקף לסוג הרכב.

מכאן השיקול שלך בלבד אם לנהוג ולקחת את הסיכון של נהיגה ללא ביטוח.

"אני שואל בגלל שיכול לקרות מקרה של אין ברירה אז זה משהו שצריך לדעת כי הביטוח שיהיה לי יהיה על רכב אחר", אין דבר כזה "אין ברירה" מוצאים חלופה אחרת ומסתדרים עם המצב הנתון שאין לך ביטוח לנהוג באותו הרכב, אתה באמת לא רוצה להכנס לסיטואציה שבה "אם" "ובמקרה" פגעת בהולך רגל או ברכב חלילה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

רק הערה אחת לסדר:

ביטוח לפי מאפייני הנהג מתייחס לנוהגים ברכב בדרך קבע, כלומר הבנתי היא שמשתמש מזדמן יכול להיות שונה ממאפיינים אלו מבלי להפר את תנאי הביטוח.

http://ozar.mof.gov.il/hon/2001/insurance/car.asp

שימוש ברכב בדרך קבע - הכוונה לאותם נהגים אשר להם יש גישה לרכב והמשתמשים בו באורח עקבי. אדם השואל את הרכב באופן חד-פעמי או לעיתים רחוקות, אינו אדם המשתמש ברכב בדרך קבע.

הבנתי היא שאם מישהו משתמש באופן חד פעמי ברכב, למרות שאיננו עומד במאפייני הנוהגים בדרך קבע, הוא אמור להיות מכוסה.

לעומת זאת, מנסיוני, חברות הביטוח מצידן, מזהירות/מאיימות שאין כיסוי לנהג שאיננו עומד במאפיינים על פיהם הוצא הביטוח.

אינני משפטן ואין לראות בדברי המלצה לפעול בדרך זו או אחרת :lol:

:turn-l:
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

בתקופה הקרובה ההנהג חדש אמור להסתיים(מדובר על שנתיים מצאת הרישיון ולא 3 חודשים).

ברישיון מופיע בצד ימין תאריך 15.1.10 אבל תאריך ההוצאה הוא 27.1.08 ככה שבעיקרון הנהג חדש אמור להגמר בדיוק שנתיים אחרי. השאלה שלי היא מה אומר התאריך בצד ימין של ה15? יכול להיות שזה התוקף של הנהג חדש?

פורסם

שלום, עברתי טסט היום(יום שני) ורציתי לדעת כמה יעלה לי ביטוח חובה לנהג חדש לרכב פיאט טמרה 94??

תודה רבה לעונים:]

אנחנו מוח ישראלי חושבים כחול יוצא לבן :]] חח .

פורסם

שלום..

היום עצר אותי שוטר על מהירות מופרזת (82 בתוך שטח עירוני) ובלי שלט נהג חדש.. הוא כנס אותי ב 750 שיקל במקום שלילה וזימון לבית משפט.

והוא אמר לי שהביטוח של הרכב לא בתוקף.. אבל בסוף מצאתי את הביטוח שבתוקף.

לשאלתי:

יש כזה דבר ביטוח חובה לנהג צעיר? או שצריך שהביטוח החובה יכלול בתוכו נהג צעיר?

יש לנו שני רכבים.. אחד מבוטח לנהג צעיר והשני לא.. מבחינה חוקית, יעני אם יעצור אותי שוטר כשאני נוהג ברכב שאין בו ביטוח לנהג צעיר, אבל יש בו ביטוח חובה ומקיף לנהג מבוגר, הוא יכול לעשות לי משהו?!

פורסם

יש לי שאלה שדיי מטרידה אותי, תפסו את חבר שלי נוסע עם אוטו מלא והוא שילם את התופס אגרה לנהג חדש אחרי שניגמר לו ,

עכשיו השוטר אמר לו שהוא יכול להסיע אותו מלא רק מתי שיגמר התוקף של הכרטיס הישן , אפילו אם הוא מחזיק את הכרטיס החדש שמותיר לו להסיע אוטו מלא, אז רציתי לדעת מה האמת ,האם צריך לחכות שיגמר התוקף של הכרטיס הישן כדי להסיע אוטו מלא או שמרגע קבלת הכרטיס החדש אחרי תשלום האגרה אפשר להסיע אוטו מלא.?

תודה רבה מיכאל.

VOLVO S60 2.4

HU: alpine 9855 .AMP JBL 1004 . SPK:MORAL PULSE

פורסם

mikispike (מיכאל) לרשיון הנהיגה יש תוקף, לדוגמא עד לתאריך 22/3/10, כאשר תוקף הרשיון החדש יתחיל מהרגע שתוקפו של הישן יפוג, זאת אומרת שכל ההגבלות שיש לו בתור נהג חדש יהיו תקפים עד לתאריך 22/3/10 בחצות.

רשיון נהיגה ואגרת רכב תמיד שולחים מראש על מנת לאפשר לנהג להסדיר את התשלום מבעוד מועד.

החבר קיבל הזמנה לדין השבתה רכב ופסילה מנהלית?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...