Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2177 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקצין של המשטרה אמר לו אני מוותר לך , והסביר לו שגם אם שלמת על האגרה וקבלת את הכרטיס החדש שמותיר לך לנסוע עם אוטו מלא בלי נהג חדש, אתה עדין לא יכול לעשות את זה כל עוד הכרטיס של הנהג חדש תקף

VOLVO S60 2.4

HU: alpine 9855 .AMP JBL 1004 . SPK:MORAL PULSE

• תגובות 1.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אצלנו במשפח האין לאף אחד רישיון.

ואני כרגע בשיעורים, אני רוצה להביא רכב לפני שאני עובר טסט, יעני לפני הרישיון

האם אני יוכל לקנות רכב ולבטח אותו בלי שיהיה לי רישיון במידה שמישו יגנוב אותו או משו כזה?

מאיזה שנה אפשר לעשות לרכב ביטוח מקיף + ביטוח צעיר?

הכוונה שלי, אם אני קונה רכב שנה 98 אני יוכל לבטח אותו ביטוח מקיף + ביטוח צעיר?

פורסם

קודם תסיים בכלל עם הרשיון ואז תחשוב בכלל על לקנות רכב .

אין כזה דבר גנוב , יש כזה דבר נפל בטעות מהמשאית לידיים הלא נכונות ! D:
פורסם

תשובה לשאלה ראשונה - כן.

תשובה לשאלה שניה - בדרך כלל אין בעיה לבטח במקיף רכב מודל 98, אם מדובר בדגם סטנדרטי והמוני, לא תהיה שום בעיה.

מחיר הביטוח במקרה שלך יכול להיות גבוה מאוד ביחס לערך הרכב.

פורסם

שאלה אליכם.

אני בן 18 ועדיין נהג חדש, בחודשים הראשונות נהגתי על יונדאי סונטה של אבא שלי (כמובן אחרי סיום המלווה ועם ביטוח לנהג חדש).

עשיתי תאונה עם האוטו והוא ירד מהכביש, אני לא אכנס ליותר מידי פרטים על התאונה עצמה.

שאלתי היא כזאת; אם אני רוצה לקנות אוטו חדש, כמה אני צריך לשלם יותר על ביטוח האוטו? זו שאלה כללית אז אפשר להשתמש ודוגמאות. האם זה יהיה ככה עד סוף ימי חיי?

יש אפשרות לבטל את התוספת הזאת?

B///MW אומר לחבר:

אני אקנה את הFI BTL 18 ואנגן את השיר Late Night Tip כל היום מתחת לבית שלך עד שתלמד להעריך את הסאב.

פורסם

רק סוכן ביטוח יוכל להגיד לך כמה בדיוק תצטרך לשלם על ביטוח לרכב חדש. בהחלט אפשרי גם שלא כל חברת ביטוח תסכים לבטח אותך בשנה-שנתיים הבאות, אז אל תתרגש.

אחרי שלוש שנים ללא תאונות וללא תביעות של הביטוח תוכל לקבל הנחה משמעותית בפרמיית הביטוח.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כוונתי היא לא רכב חדש, אלא משומש.

ואבא שלי אמר לי שהרכב לא היה מבוטח על שמי, ככה שזה לא ישנה. האם זה נכון?

B///MW אומר לחבר:

אני אקנה את הFI BTL 18 ואנגן את השיר Late Night Tip כל היום מתחת לבית שלך עד שתלמד להעריך את הסאב.

פורסם

שלום חבר'ה, עברתי טסט ולא יכולתי למצוא בשום מקום תשובות... ראיתי שכאן אנשים מבינים טיפה יותר עניין אז...

1) איפה יש למקם את השלט "נהג חדש"?

2) האם אבא שלי יכול לנהוג כאשר השלט "נהג חדש" נמצא על החלון?

3) בתקופת המלווה (3 חודשים) אם יש איתי מלווה באוטו הבנתי שניתן אוטו מלא, האם זה נכון?

4) אחרי תקופת המלווה, אם יש איתי מישהו שנחשב למלווה האם עדיין אפשר אוטו מלא?

תודה רבה!

:-D

פורסם
כוונתי היא לא רכב חדש, אלא משומש.

ואבא שלי אמר לי שהרכב לא היה מבוטח על שמי, ככה שזה לא ישנה. האם זה נכון?

זה כן משנה, אבל לפעמים מאפשר לעקוף את הבעיה.

גם אם הביטוח לא היה רשום על שימך, הוא היה רשום על שמו של אביך, למשל. כעת רשומה תאונה על שם אביך ופרמיית הביטוח שלו תעלה.

ברכבים משומשים לא תמיד עושים ביטוח מקיף. בביטוחי חובה וצד ג' הבעיה פחות אקוטית.

2) האם אבא שלי יכול לנהוג כאשר השלט "נהג חדש" נמצא על החלון?

הוא יכול לנהוג עם השלט, אבל שוטר גם יכול לתת לו קנס על זה.

פורסם

3) בתקופת המלווה (3 חודשים) אם יש איתי מלווה באוטו הבנתי שניתן אוטו מלא, האם זה נכון?

:-D

לא נכון, זה תלוי באוטו, הרשיון שלך מאפשר הכבה של עד 8 אנשים עם מלווה או שזה 7.

כך שזה תלוי ברכב.

זה כן משנה, אבל לפעמים מאפשר לעקוף את הבעיה.

גם אם הביטוח לא היה רשום על שימך, הוא היה רשום על שמו של אביך, למשל. כעת רשומה תאונה על שם אביך ופרמיית הביטוח שלו תעלה.

ברכבים משומשים לא תמיד עושים ביטוח מקיף. בביטוחי חובה וצד ג' הבעיה פחות אקוטית.

תודה רבה.

היה ביטוח מקיף בעת התאונה.

B///MW אומר לחבר:

פורסם

אבא שלי קנה פורש קאיין ורציתי לדעת אם מישהו יודע מה המחיר של הביטוח לנהג צעיר לא חדש ואם אני יכול להשתמש בביטוח חובה שלו במקרה ששוטר עוצר אותי ?

תודה מראש

וסליחה אם זה לא מתאים לפה

פורסם

עכשיו, לאחר שהעברתי את ההודעה שלך לשרשור המתאים, בוודאי תוכל לקרוא את ההודעה הראשונה ולהבין שמבחינת השוטר שאולי יעצור אותך זה לא משנה. מבחינתך ומבחינת הכיס שלך - כדאי שיהיה ביטוח חובה גם על שימך, גם אם זה יעלה עוד כמה שקלים יותר בשנה.

לגבי עלויות ביטוח - יש מנועי חיפוש יעודיים לכך באינטרנט. חפש באתר zap או באתר b2bit.

• תוכן חדש...